Η Μελίνα Ασλανίδου τραγουδά το “Η επιμονή σου”

Η Μελίνα Ασλανίδου κάνει την έκπληξη και ερμηνεύει μια μεγάλη επιτυχία…

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και coach του “The Voice” σε live της που διοργανώθηκε από γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας μεταξύ των άλλων κομματιών που ερμήνευσε, τραγούδησε και Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Καινούργια Αγάπη | Ακούστε το ντουέτο Έλενας Παπαρίζου – Γιούρι Μελικόβ -( The Voice of Greece)

“Καινούργια Αγάπη” 13 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του από τους Antique το 2001!

 Η Έλενα Παπαρίζου διασκευάζει τη μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος στο οποίο ξεκίνησε την καριέρα της μαζί με το Γιούρι Μελικόβ από το The Voice. Η “Καινούργια Αγάπη” συμπεριλήφθηκε στο δίσκο των Antique “Με Λόγια Ελληνικά” που κυκλοφόρησε το χειμώνα του 2001, και αποτελεί μέχρι σήμερα ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια του συγκροτήματος.

«Ο Chris Martin παρακαλάει την Gwyneth μέσα από τo νέο άλμπουμ» λέει κριτικός των Times

Πέρασε κιόλας ένας μήνας από την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου της Gwyneth Paltrow με τον Chris Martin, τον τραγουδιστή και δημιουργό των Coldplay – Φαίνεται όμως οτι ο Martin δεν ήθελε αυτόν τον χωρισμό

Τσίπρας στη RAI: Το πρόγραμμα λιτότητας οδηγεί παντού σε αδιέξοδο

Να αλλάξουμε τους συσχετισμούς για να αλλάξουν οι πολιτικές, είπε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην ιταλική τηλεόραση 
Στις εν εξελίξει προεκλογικές εκστρατείες στην Ελλάδα και στην Ιταλία, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ballaro» της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai Tre, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Πολιτική- Με δάκρυα στα μάτια ο Μπούκουρας αποκήρυξε τη Χρυσή Αυγή

«Ποιο είναι το έγκλημα; Τι έχω κάνει; Ο Ανδρέας Παπανδρέου με έκανε εθνικιστή», είπε στην ομιλία του ο προφυλακισμένος βουλευτής Κορινθίας - Αλεξόπουλος: Δεν γνωριζα για την εγκληματική δραστηριότητα της ΧΑ - Κουνούσαν χαρτονομίσματα στον αέρα οι χρυσαυγίτες βουλευτές.

Θησαυρός 1,3 εκατ. δολαρίων σε ένα ιστορικό ναυάγιο του 1857 στον Ατλαντικό Ωκεαν

Ένας θησαυρός αξίας 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων εντοπίστηκε σε ένα ιστορικό ναυάγιο του 1857 στον Ατλαντικό Ωκεανό, όπως ανακοίνωσε μια εταιρεία εξερεύνησης του βυθού στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ- Τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας σε τεθωρακισμένα

Το διάσημο πλέον σετ εικονικής πραγματικότητας (VR) Oculus Rift δοκιμάζει για χρήση (η οποία κινείται μάλλον στον τομέα της «επαυξημένης» πραγματικότητας- AR) σε τεθωρακισμένα του ο νορβηγικός στρατός.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό TU TV, η αίσθηση που δημιουργείται στον χειριστή είναι αυτή ενός «διάφανου» οχήματος.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ- Ενα U2 προκαλεί κατάρρευση του συστήματος εναέριας κυκλοφορίας του Λος Άντζελες.


Ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος U2 φέρεται να προκάλεσε πρόβλημα στο λογισμικό παρακολούθησης του συστήματος παρακολούθησης εναέριας κυκλοφορίας, πετώντας πάνω από τον εναέριο χώρο

dailymail: Miley Cyrus encourages fans 'to kiss members of the same sex' and says she hopes they're on drugs during first London gig

Miley Cyrus was well and truly back on lewd form, Tuesday night, as she played her opening night at The O2 arena.
The singer, who recently recovered from illness, took to the stage in a revealing dollar-print leotard and according to fans began making sexual gestures in 10 minutes of her set beginning.

Πολιτισμός-Επαναλειτουργεί η συλλογή Μινωικών Αρχαιοτήτων στο Μουσείο Ηρακλείου , από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ


Άνοιξαν σήμερα για το κοινό οι αίθουσες με τη συλλογή Μινωικών Αρχαιοτήτων του Μουσείου Ηρακλείου. Η συλλογή αυτή, που αποτελεί το μεγαλύτερο και σημαντικότερο τμήμα της έκθεσης του Μουσείου, καταλαμβάνει συνολικά το 55% της έκτασης του εκθεσιακού χώρου.

Πολιτισμός-40 πίνακες του ζωγράφου Θεόφιλου επιστρέφουν στο σπίτι τους Στο Μουσείο Θεοφίλου στη Μυτιλήνη

Στο ανακαινισμένο Μουσείο Θεοφίλου στη Μυτιλήνη επιστρέφουν αύριο, Τετάρτη 7 Μαΐου, από την Αθήνα, συντηρημένοι, 40 από τους 51 πίνακες του μεγάλου λαϊκού ζωγράφου, Θεόφιλου Χατζημιχαήλ.

Πολιτισμός-Φαντασμαγορικό πάρτι με τη βασίλισσα της ερήμου Στο θέατρο Badminton


Για πρώτη φορά, μια ξένη υπερπαραγωγή «παραχωρεί» όλα τα πρωτότυπα σκηνικά και τα πολυβραβευμένα κοστούμια της για το ανέβασμά της στην Ελλάδα, μέσα από μία διεθνή συνεργασία με συντελεστές από την Αγγλία και την Ελλάδα.

Σαν ένα εξωφρενικό πάρτι, με εκατοντάδες κοστούμια, απίθανες περούκες και τις μεγαλύτερες χορευτικές επιτυχίες της δεκαετίας του ’80, η παγκόσμια πολυβραβευμένη επιτυχία  «Priscilla, queen of the desert - The musical

Πόλεμος ΠΑΟΚ-ΕΠΟ μετά το -3 στα πλέι οφ

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του ΠΑΟΚ και επικύρωσε την πρωτόδικη ποινή που είχε επιβληθεί στον «δικέφαλο του Βορρά» για τα επεισόδια στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, γνωστοποιώντας ταυτόχρονα ότι η αφαίρεση βαθμών θα αφορά τη βαθμολογία στα πλέι οφ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει η πρώτη κυβέρνηση που δεν θα έχει υποσχεθεί προσλήψεις στο δημόσιο»ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ GUARDIAN

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει το πρώτο κόμμα στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας που θα κατακτήσει την εξουσία χωρίς να έχει υποσχεθεί στους ψηφοφόρους του διορισμό στο δημόσιο, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε ερωτήματα ευρωπαίων πολιτών μέσω της ιστοσελίδας της βρετανικής εφημερίδας Guardian.