Ισπανία: Ο Ιγκλέσιας επανεξελέγη στην ηγεσία του Podemos

Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, ο ηγέτης του Podemos, της ισπανικής ριζοσπαστικής αριστεράς, επανεξελέγη σήμερα γενικός γραμματέας του κόμματος, ανακοίνωσε ο οργανωτικός γραμματέας Πάμπλο Ετσενίκε.
Ο Ιγκλέσιας εξελέγη από τα μέλη του κόμματος με ποσοστό άνω του 89% είπε ο Ετσενίκε μιλώντας σε χιλιάδες υποστηρικτές του Podemos που είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο του συνεδρίου, στη Μαδρίτη.

Η συμφωνία της Βάρκιζας:Το κρυμμένο οπλοστάσιο του ΕΑΜ, και το τέχνασμα που ξεγέλασε τους Βρετανούς

Πολλά είναι τα μυστήρια, εντός ή εκτός εισαγωγικών, αλλά και οι θρύλοι για την αιματοβαμμένη περίοδο του ελληνικού εμφυλίου. Ίσως το σημαντικότερο από αυτά τα μυστήρια είναι, δίχως άλλο, το κρυμμένο οπλοστάσιο του ΕΑΜ.
Οι εχθροί του ΕΑΜικου κινήματος κάνουν λόγο για την αποκάλυψη των προθέσεων του ΚΚΕ το οποίο ουδέποτε είχε την πρόθεση να εφαρμόσει την συμφωνία της Βάρκιζας,

Νέος πρόεδρος της Γερμανίας ο Σταϊνμάιερ έλαβε 931 ψήφους.

Ο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, εξελέγη σήμερα νέος πρόεδρος της χώρας με μεγάλη πλειοψηφία από την Ομοσπονδιακή Συνέλευση.
Στην ειδική συνεδρίαση που έγινε στο Ράιχσταγκ, στο Βερολίνο, ο σοσιαλδημοκράτης πολιτικός έλαβε  931 ψήφους

Δέκα χιλιάδες αθλητές ξεκίνησαν τον αγώνα "Ski Track της Ρωσίας το 2017".

Περίπου 10.000 άνθρωποι συμμετείχαν στο παραδοσιακό αγώνα "Χιονοδρομικό Track της Ρωσίας» στη Μόσχα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε όλες τις περιοχές της πρωτεύουσας.
Επαγγελματίες και ερασιτέχνες σκι ξεπέρασε το μήκος διαδρομής 10 χιλιομέτρων. Συνολικά, η εκδήλωση της Μόσχας παρακολούθησαν περίπου δέκα χιλιάδες άτομα μεταξύ των ηλικιών τριών έως 90 ετών, δήλωσε ο Υπουργός Αθλητισμού Pavel Kolobkov.