Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Νέων στο Παγκόσμιο Κύπελλο-2-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ ΜΕΞΙΚΟΥ

Εντυπωσιακή πρεμιέρα έκανε η Εθνική ομάδα Νέων στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τουρκίας, καθώς η παρθενική εμφάνισή της στη διοργάνωση συνδυάστηκε με πολύ μεγάλη νίκη (2-1) επί του εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, Μεξικού.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Την Κυριακή οι κρίσιμες εκλογές στην Αλβανία

Εκλογική σιγή σήμερα στην Αλβανία η οποία αποτελεί το επιστέγασμα για πρώτη φορά μιας προεκλογικής εκστρατείας χωρίς επεισόδια. Δύο εκρήξεις σήμερα στο βόρειο τμήμα της χώρας, η πρώτη σε τοπικό υδροηλεκτρικό σταθμό και η δεύτερη σε γέφυρα, φαίνεται ότι δεν θα επηρεάσουν το ήρεμο μέχρι τώρα εκλογικό κλίμα.

whitehouse- Νews-Video:Weekly Address: Time for Congress to Pass Commonsense Immigration Reform

President Obama discusses the bipartisan legislation in the United States Senate that would take important steps towards fixing our broken immigration system, while growing our economy and reducing the deficit

RussiaToday-Video-News:Alternative for Germany? Eurosceptic party ready to make waves in elections

There's a growing political threat to Angela Merkel in Germany - in the form of a Eurosceptic party. RT's Peter Oliver talks to the leader of Alternative for Germany, Bernd Lucke.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World-ΑΘΗΝΑ:Οι υπουργοί που έρχονται και... φεύγουν-Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ που μπαίνουν στην κυβέρνηση

Σε ριζικό ανασχηματισμό έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν εντός των αμέσως προσεχών ημερών (σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, οι οριστικές αποφάσεις είναι πιθανόν να ανακοινωθούν έως την Τετάρτη το αργότερο), οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, σφραγίζοντας και στο επίπεδο των προσώπων την πολιτική συνεργασία των δύο κομμάτων.

FRANCE 24 NEWS:Continuity trumps change on Hollande’s Qatar visit

French President François Hollande visits Qatar this weekend amid reports of a transition in the Gulf kingdom. But power transitions in Paris or Doha are unlikely to change the economic foundation of Franco-Qatari relations.French President François Hollande visits Qatar Saturday at the end of a week that saw the oil-rich Gulf kingdom in the international spotlight once again following the opening of a Taliban office in the Qatari capital of Doha.

Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή οι Αλβανοί

Εξήντα-έξι κόμματα θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στη Βουλή
Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή 3.271.885 Αλβανοί σε 12 εκλογικές περιφέρειες σε όλη την χώρα για να εκλέξουν τους 140 αντιπροσώπους της νέας Βουλής. Τα 66 κόμματα που θα...

Τρία κινεζικά πλοία κατέπλευσαν κοντά στα νησιά Σενκάκου

Εισήλθαν στα χωρικά ύδατα των νησιών της Ανατολικής Σινικής Θάλασσας που διεκδικούν Κίνα-Ιαπωνία 

Τρία κινεζικά σκάφη επιτήρησης εισήλθαν στα χωρικά ύδατα των νησιών της Ανατολικής Σινικής Θάλασσας τα οποία η Κίνα διεκδικεί από την Ιαπωνία, ανακοινώθηκε από την ιαπωνική Ακτοφυλακή.

Βραζιλία-Ντίλμα Ρούσεφ: Δεν θα επιτρέψω να καταπατηθεί ένα δημοκρατικό κίνημα

Η πρόεδρος της Βραζιλίας καταδίκασε τη βία και δεσμεύτηκε να διατηρήσει την τάξη στη χώρα - Κάλεσε σε μια μεγάλη συμφωνία για τη βελτίωση των δημοσίων υπηρεσιών και ανακοίνωσε ότι θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των διαδηλωτών και των συνδικάτων γιατί «χρειαζόμαστε τη συμβολή τους»

Σε αδιέξοδο η Ρούσεφ – κάλεσμα για γενική απεργία


Η επόμενη μέρα της ιστορικής σε μαζικότητα και παλμό αντικυβερνητικής διαδήλωσης στη Μπραζίλια είδε το κέντρο της βραζιλιάνικης πρωτεύουσας γεμάτο ερείπια.

Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ο νέος προπονητής της Νάπολι

Ο Ράφα Μπενίτεθ αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Νάπολι και υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια.

Ο Ιταλός τεχνικός Βάλτερ Ματζάρι, αποχώρησε από τη Νάπολι, μετά από μία επιτυχημένη τετραετία και τη σκυτάλη παίρνει ο πρώην προπονητής της Τσέλσι.

Ελλάδα: Δικομματική κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ μετά την αποχώρηση ΔΗΜΑΡ

Σε σχηματισμός δικομματικής κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσουν Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, έπειτα από την απόφαση της Δημοκρατικής Αριστεράς να αποσύρει τους υπουργούς και τους υφυπουργούς της από το κυβερνητικό σχήμα.