Αστυνομικός ο δράστης της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη στην Τουρκία

Υπέκυψε τελικώς στα τραυματά του ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα Αντρέι Καρλόβ ο οποίος πυροβολήθηκε από έναν άνδρα, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε έκθεση φωτογραφίας.Την είδηση μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik το οποίο επικαλείται πηγές προσκείμενες στις τουρκικές υπηρεσίες.
Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και πρόκειται για αστυνομικό, πληροφορία που επιβεβαιώνουν και οι τουρκικές αρχές ασφαλείας. Ο δράστης δεν ήταν εν ώρα υπηρεσίας και το όνομά του είναι Mevlüt Mert Altıntaş. 

Πυροβόλησαν τον Ρώσο πρέσβη στην Άγκυρα..Νεκρός ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα από επίθεση ενόπλου

Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην Τουρκία τραυματίστηκε σοβαρά από πυρά αγνώστου στην Άγκυρα, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο διπλωμάτης Αντρέι Καρλόφ βρισκόταν στα εγκαίνια της έκθεσης “Η Ρωσία μέσα από τα μάτια των Τούρκων” στο Κέντρο Μοντέρνας Τέχνης και δέχτηκε πυροβολισμούς λίγο πριν εκφωνήσει την ομιλία του.

To Ιράν αγοράζει 100 αεροσκάφη από την Airbus

Το Ιράν κατέληξε σε συμφωνία με την ευρωπαϊκή αεροδιαστημική κοινοπραξία Airbus για την αγορά 100 αεροσκαφών, ενώ το πρώτο από αυτά, αναμένεται να παραδοθεί στα μέσα Ιανουαρίου, σύμφωνα με σημερινή δήλωση υψηλόβαθμου αξιωματούχου.

Πέθανε στα 99 της η θρυλική ντίβα του Χόλιγουντ, Ζα Ζα Γκαμπόρ (Photo)

Η θρυλική σταρ του Χόλιγουντ Ζα Ζα Γκαμπόρ απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι CBS.
Ουγγρικής καταγωγής, η Γκαμπόρ μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου έγινε γνωστή ως ηθοποιός τόσο για την πληθωρική προσωπικότητά της όσο και για τους γάμους της - το 1986 παντρεύτηκε τον ένατο και τελευταίο της σύζυγο.
Η σταρ της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.