Η Μικαέλα ξαναφέρνει τη λιακάδα που στερήθηκες αυτό το ΣουΚού

Βασανίζομαι εδώ και κάνα δεκάλεπτο κοιτάζοντας τις φωτογραφίες της. Και δεν μπορώ να μου δώσω να καταλάβω αν αυτό που με τραβάει πάνω της: το καθαρό της βλέμμα ή αυτή η ανεπιτήδευτη ντροπαλότητα που βγάζει; 

Πασίγνωστο ζευγάρι Τούρκων ηθοποιών αγοράζει σπίτι στην Ελλάδα (Photos)

Είναι δύο από τους πιο γνωστούς και πιο αγαπητούς ηθοποιούς στην Τουρκία. Μάλιστα, το πιο πρόσφατο σήριαλ όπου πρωταγωνίστησαν αφορούσε τον πόλεμο του 1922 μεταξύ των Οθωμανών και των Ελλήνων.

Ο λόγος για την Μπεργκιουζάρ Κορέλ και τον άντρα της Χαλίτ Εργκέντς, τον γνωστό «Σουλειμάν» στο ελληνικό κοινό.

Το αισθησιακό βιντεοκλίπ της Ριάνα που «έριξε» το διαδίκτυο (Video)

Μια από τις πιο αποκαλυπτικές εμφανίσεις πραγματοποίησε η Rihanna
Με τον γνωστό DJ Khaled συνεργάστηκε η Rihanna χαρίζοντας στο κοινό της ένα καλοκαιρινό τραγούδι και ένα άκρως αισθησιακό βιντεοκλίπ.

Κάτι που εκτιμήθηκε καταλλήλως από το κοινό της, καθώς μέσα σε μόλις τρεις μέρες κυκλοφορίας, είχε 20 εκατομμύρια προβολές.

Η τρυφερή ανάρτηση της Μισέλ για τον Μπαράκ Ομπάμα (Photo)

Μια τρυφερή ανάρτηση για την ημέρα του πατέρα έκανε η πρώην Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Μισέλ Ομπάμα.
Η Μισέλ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ευχήθηκε ευτυχισμένη μέρα του πατέρα στον Μπάρακ.
« Ίσως οι κόρες μας να είναι μεγαλύτερες και ψηλότερες τώρα, αλλά θα είναι για πάντα τα μικρά σου κορίτσια. Σ’αγαπάμε»,

Η Μάιλι Σάιρους αποκαλύπτει: Έτσι έκοψε τα ναρκωτικά

Η Μάιλι Σάιρους μίλησε για ακόμα μία φορά για την απόφασή της να σταματήσει να καπνίζει μαριχουάνα καθώς, όπως είπε στη νέας της συνέντευξη στον Τζίμι Φάλον, πίστεψε ότι αυτή της η συνήθεια θα την σκότωνε.
«Είχα πάντα έναν εφιάλτη, έβλεπα ότι πέθαινα κατά τη διάρκεια του μονολόγου μου για το Saturday Night Live, για κάποιον λόγο, ότι έτσι απλά θα πέθαινα...

Φονικά κύματα καύσωνα στη Γη μέχρι το 2100

Τα τρία τέταρτα του παγκόσμιου πληθυσμού (74%) θα είναι εκτεθειμένα σε θανατηφόρα κύματα καύσωνα έως το 2100, αν οι εκπομπές του άνθρακα στην ατμόσφαιρα συνεχίσουν να αυξάνουν με τον σημερινό ρυθμό τους.
   Την προειδοποίηση απευθύνει μια νέα διεθνής επιστημονική μελέτη, σύμφωνα με την οποία ακόμη κι αν οι εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα και των άλλων «αερίων του θερμοκηπίου» μειωθούν δραστικά,

Η Μαντόνα μετακομίζει στην Πορτογαλία για να βοηθήσει τον γιο της που θα γίνει ποδοσφαιριστής

Η Μαντόνα είναι η βασίλισσα της ποπ μουσικής και μέσα στο πέρασμα των δεκαετιών έχει μεταμορφωθεί με επιτυχία από κορίτσι του Material Girl, σε ιέρεια του σεξ με το κωνικό σουτιέν και σε οπαδό της Καμπάλα.
Από ό,τι φαίνεται, τώρα η Μαντόνα αφήνει πίσω της αυτούς τους χαρακτηρισμούς και ετοιμάζεται να αναλάβει έναν ρόλο με λιγότερη λάμψη – αυτόν της μητέρας που στηρίζει τον γιο της να γίνει ποδοσφαιριστής και τον ενθαρρύνει από τις κερκίδες.

Διακοπές στη Μήλο για την Έμα Τόμσον - Η φωτογραφία με ιδιοκτήτη εστιατορίου

Στη Μήλο απολαμβάνει τις διακοπές της η Έμα Τόμσον.
Η Βρετανίδα ηθοποιός, σεναριογράφος και συγγραφέας βραβευμένη με Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία του 1992 Επιστροφή στο Χάουαρντς Εντ (Howards End) καθώς και με Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου για την ταινία του 1995 Λογική και Ευαισθησία (Sense and Sensibility), βρέθηκε στο γνωστό εστιατόριο «Ναυάγιο», στον Αδάμαντα της Μήλου, όπου απόλαυσε ένα γεύμα με θαλασσινά.

Το single της Τζέρι Χάλιγουελ στη μνήμη του Τζορτζ Μάικλ

Η τραγουδίστρια της ποπ, πρώην μέλος των Spice Girls, Τζέρι Χάλιγουελ Χόρνερ κυκλοφόρησε single – φόρο τιμής στον αείμνηστο Τζορτζ Μάικλ με τίτλο Angel In Chains.
Το single θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο στο BBC Radio 2 και από σήμερα το πρωί είναι διαθέσιμο στο Spotify.
Στις 25 Ιουνίου ο Άγγλος, συνθέτης, στιχουργός και μουσικός παραγωγός, τραγουδιστής των Wham , ο οποίος ακολούθησε στη συνέχεια solo καριέρα, θα γιόρταζε τα 54α γενέθλιά του.

Η εντυπωσιακή μανούβρα του Εξπρές Πήγασος στο λιμάνι των Μεστών που τoυς άφησε όλους άφωνους (Video)

Με μια εκπληκτική μανούβρα, το Σάββατο ο καπετάνιος του Εξπρές Πήγασος έκανε την πρώτη προσέγγιση του πλοίου στο λιμάνι των Μεστών, εκτελώντας το νέο δρομολόγιο άγονης γραμμής Λαύριο – Μεστά Χίου -Αγιος Ευστράτιος – Λήμνος – Καβάλα.

Η Πάμελα Άντερσον ξεσπά κατά της Τερέζα Μέι: Η χειρότερη πρωθυπουργός

Η Τερέζα Μέι είναι «η χειρότερη πρωθυπουργός που μπορεί να θυμηθεί κανείς». Τα λόγια αυτά δεν είναι του επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος του Ηνωμένου Βασιλείου, Τζέρεμι Κόρμπιν, ούτε του δημάρχου του Λονδίνου, Σαντίκ Χαν, ούτε του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αλλά της πρώην πρωταγωνίστριας της σειράς «Baywatch» Πάμελα Άντερσον.

Όταν τα ζώα γίνονται σεισμολόγοι - Ερευνητής χρησιμοποιεί πρόβατα για να προβλέψει σεισμούς

Συχνά, λίγο πριν σημειωθεί μεγάλος σεισμός, πολλά είδη ζώων συμπεριφέρονται με τρόπο περίεργο και άτυπο, σαν να αισθάνονται ότι κάτι κακό θα συμβεί.
 
Ωστόσο, ένας Γερμανός επιστήμονας πήρε αυτή την εμπειρική παρατήρηση και επιχειρεί να της δώσει επιστημονικό υπόβαθρο και να διαπιστώσει αν όντως ισχύει.

Κάθισμα, η μαγευτική παραλία της Λευκάδας- Δείτε τις φωτογραφίες

 Εκεί που τα γαλαζοπράσινα νερά παίζουν με τη λευκή άμμο ..
Τα Επτάνησα έχουν τις δικές τους ομορφιές, με τις οποίες ανταγωνίζονται επάξια τις κραταιές Κυκλάδες, όταν έρχεται η ώρα των διακοπών. Ένα από τα χαρακτηριστικά τους, που προσελκύει πλήθος τουριστών, είναι ο συνδυασμός του πράσινου με τη θάλασσα, η πλούσια φύση, δηλαδή, που πολλές φορές φτάνει μέχρι τις ακρογιαλιές.

Macron completes electoral grand slam amid record-low turnout (foto-video)

French President Emmanuel Macron wrapped up his extraordinary string of electoral victories on Sunday as his fledgling new party picked up a large majority of seats in legislative polls marred by the lowest turnout on record.
The takeover is complete. Just over a month after his stunning election to the Elysée Palace, France’s youngest-ever president has guided his party to a huge win in legislative polls, crushing the old parties of left and right that have dominated

Απόλυτη πλειοψηφία Μακρόν, σοκαριστική η αποχή

Εξασφαλίζει την απόλυτη πλειοψηφία στην Γαλλική Εθνοσυνέλευση με 341 από 566 έδρες Το κόμμα République en Marche (REM) σε συμμαχία με το MoDem εξασφαλίζουν την απόλυτη πλειοψηφία στην Γαλλική Εθνοσυνέλευση με 341 από 566 έδρες, εξαιρουμένων 11 εδρών των Γάλλων του εξωτερικού, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.
Το REM καταλαμβάνει 300 έδρες και το MoDem 41.

Γαλλία : Θριαμβευτική επανεκλογή της Μαριέττας Καραμανλή με 61,88%

Μεγάλωσε στη Γαλλία, αλλά και στο Βόλο, ενώ βρέθηκε στη Γαλλία για τις σπουδές της. Παρά τη μεγάλη ήττα που υπέστη το Σοσιαλιστικό Κόμμα στη Γαλλία, μία ελληνίδα, η Μαριέττα Καραμανλή κατάφερε όχι μόνο να επανεκλεγεί αλλά και να λάβει ποσοστό 61,88% στη γαλλική εθνοσυνέλευση, επικρατώντας της προεδρικής υποψηφίου στην περιφέρεια Le Mans.
H Μαριέττα Καραμανλή δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη γνωστή πολιτική οικογένεια της Ελλάδας.