Αναγνωρίζετε τις διάσημες celebrity;

Μια πολύ sexy φωτογραφία δημοσίευσε το διάσημο μοντέλο και έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να παραμιλάνε.

Ο λόγος για την Bella Hadid η όποια πήγε κρουαζιέρα στις Μπαχάμες με αφορμή τα γενέθλια της στενής της φίλης Kylie Jenner και εκεί διασκέδασε με τους διάσημους προσκεκλημένους της 19χρονης τηλεπερσόνας, ανάμεσα τους και η Hailey Baldwin.

Ανοιχτό για το κοινό το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Την πρόθεσή του να καταστήσει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και πάλι προσβάσιμο στο κοινό, ανακοίνωσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν και να ανακαλύψουν ξανά το έργο μέσα από τη διοργάνωση ανοικτών εκδηλώσεων. Η κατασκευή του ΚΠΙΣΝ έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Ποιος είναι ο 25χρονος Βρετανός που κληρονόμησε 9 δισ. λίρες

Ο 25χρονος Hugh Richard Louis Grosvenor, γιος του Δούκα του Ουέστμινστερ που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή χθες, στα 64 χρόνια του, είναι πλέον αναμφίβολα ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Βρετανίας. Από τη μία είναι οι πολύ στενές σχέσεις του με τη βασιλική οικογένεια- ο πρίγκιπας Γουίλιαμ του είχε ζητήσει να γίνει νονός του γιου του, πρίγκιπα Γεώργιου, το 2013, από την άλλη είναι και η περιουσία των εννέα

Στα Τριζόνια Φωκίδας περνά τις διακοπές της η Λαγκάρντ

Η Κριστίν Λαγκάρντ δε μπορεί να μείνει μακριά από την Ελλάδα τελικά! Η επικεφαλής του ΔΝΤ, περνά τις διακοπές της στη χώρα μας και συγκεκριμένα στα Τριζόνια Φωκίδας, παρέα με τον μέλλοντα σύζυγό της.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo, η «σιδηρά κυρία» του Νομισματικού Ταμείου εθεάθη σε εστιατόριο στα Τριζόνια Φωκίδας να απολαμβάνει νοστιμότατο αστακό δίπλα στη θάλασσα.

Το 23χρονο πλουσιοκόριτσο του Instagram με την γκαρνταρόμπα του 1,5 εκατομμυρίου λιρών

Η κόρη ενός δισεκατομμυριούχου που ζει λαμβάνοντας συνεχώς δώρα και έχοντας μια πολυτελή ζωή από τη γέννησή της παραδέχεται ότι κατάλαβε ότι δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί μόλις πήγε στο Πανεπιστήμιο.
Η 23χρονη Julia Stakhiva, η οποία κατάγεται από την Ουκρανία αλλά τώρα ζει στο Λονδίνο πήρε την πρώτη της τσάντα Louis Vuitton σε ηλικία 9 ετών και τώρα έχει μια γκαρνταρόμπα που αξίζει

Βαριά «καμπάνα» από τη Ρωσία στη Google

Οι ρωσικές αρχές που είναι αρμόδιες για τον ανταγωνισμό επέβαλαν σήμερα στον αμερικανικό κολοσσό Google πρόστιμο ύψους 438 εκατομμυρίων ρουβλιών (περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ) για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στην αγορά.
 
«Είμαστε βέβαιοι ότι η ποινή αυτή θα ευνοήσει την ανάπτυξη του ανταγωνισμού στην αγορά λογισμικού για κινητά τηλέφωνα

Τα μπουκάλια νερού είναι πιο βρώμικα από... τη λεκάνη μιας τουαλέτας

Σύμφωνα με νέα έρευνα την οποία παρουσιάζει η βρετανική εφημερίδα «Independent» το πλαστικά μπουκάλια τα οποία γεμίζουμε ξανά και ξανά για να πιούμε νερό είναι πιο βρώμικα και από... την λεκάνη της τουαλέτας μας.

ΧΑΜΟΣ: Ο πόλεμος Μαρινάκη - Αλαφούζου καταστρέφει τον Μητσοτάκη - Όλο το παρασκήνιο

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται, σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξαιτίας της αναζωπύρωσης του σφοδρού επιχειρηματικού πολέμου που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Γιάννη Αλαφούζο (Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ).
Και αυτό διότι και με τους δύο επιχειρηματίες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία διατηρεί - και θέλει να διατηρεί - εξαιρετικές

Πάρτε το χαμπάρι: Πρόωρες εκλογές δεν έχει. Εκλογές το 2019

Τους το γράφουμε για να το καταλάβουν: Η κυβέρνηση Τσίπρα θα ολοκληρώσει την τετραετία. Εκλογές θα γίνουν το 2019. Οι αλλαγές και οι ριζικές ανατροπές σε αυτή τη χώρα θα προχωρήσουν. Η χώρα θα αλλάξει, γιατί το θέλει ο ελληνικός λαός. Πρόωρες εκλογές δεν έχει!!!
Μπροστά στα αδιέξοδα και την ανικανότητά τους, μπροστά στο οριστικό τους τέλος και την τοποθέτησή τους στο

Στη ζεστή... αγκαλιά της Σταματίνας στην Πάρο δύο γαλάζιοι πρώην υπουργοί (ΦΩΤΟΣ)

Τις διακοπές της περνάει στην Πάρο, η γνωστή παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, συνέφαγε με τους πρώην υπουργούς Θοδωρή Ρουσόπουλο και Χρήστο Σταϊκούρα. Επίσης όπως ήταν φυσικό στο τραπέζι ήταν και η σύζυγος του κ. Ρουσόπουλου, Μάρα Ζαχαρέα.

Το Audi Mesarthim F-Tron quattro είναι το (προχωρημένο) όραμα ενός πυρηνοκίνητου αυτοκινήτου

Εδώ και χρόνια η πυρηνική ενέργεια χρησιμοποιείται πέρα από την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και για την κίνηση μεγάλων πλοίων, κυρίως πολεμικών, τόσο επιφανείας όσο και υποβρυχίων. Το πλεονέκτημά της για την κίνηση είναι πέρα από τη μεγάλη ισχύ η ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία που εξασφαλίζει. Όσο για τα μειονεκτήματα όλοι τα γνωρίζουμε και από τη γειτονιά μας (Τσέρνομπιλ) αν κάτι δεν πάει κάτι καλά.

H ιδιαίτερη ιστορία αυτής της σπανιότατης Mercedes 500K Special Roadster του μεσοπολέμου

H πανέμορφη 500Κ Special Roadster των φωτογραφιών μας είναι μια από τις μόλις 29 που κατασκεύασε η Mercedes το μεσοπόλεμο, από το 1934 έως και το 1936, με κινητήρα έναν 8κύλινδρο σε σειρά 5.000 κυβικών, ο οποίος απέδιδε 160 ίππους με τη βοήθεια ενός μηχανικού υπερ- συμπιεστή τύπου Roots.
Φυσικά η 500Κ ήταν ένα από τα πιο δυνατά, γρήγορα και βέβαια ακριβά αυτοκίνητα της εποχής της και η

Απειλούν να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εξαιτίας της ΕΠΟ!

Ανοικτό μέτωπο του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ εναντίον της ΕΠΟ, μετά τις τελευταίες κινήσεις της Ομοσπονδίας και τους ορισμούς διαιτητών, αφού με επίσημες ανακοινώσεις τους απειλούν με αποχή από το πρωτάθλημα.

Η θέση των τριών ΠΑΕ εκφράστηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, λίγες ημέρες μετά την επιστολή του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή προς την FIFA με την

Ρίο 2016: στην 3η θέση της γενικής Μάντης-Καγιαλής στα "470"

Την εξαιρετική τους εμφάνιση στα 470 της ιστιοπλοΐας συνεχίζουν οι Μάντης-Καγιαλής έχοντας πλέον σταθεροποιηθεί στην 3άδα. Υποχώρησε ο Μητάκης στα FINN, το παλεύει ο Κοκκαλάνης στα RS:X.
Με μια πρωτιά στην 3η ιστιοδρομία και την 5η θέση στην επόμενη ολοκήρωσε το Ελληνικό πλήρωμα στα 470 (Μάντης-Καγιαλής) την σημερινή ημέρα,

Απέραντο (νεοδημοκρατικό) γαλάζιο στην Πάρο

Μπορεί η Μύκονοοοοοοοοος να έχει συνδεθεί για ορισμένους (κακεντρεχείς κάποιες φορές) με τη ΝΔ, όμως φαίνεται πως το νέο γαλάζιο νησί είναι η εξίσου γραφική Πάρος.

Ο Σαμαράς συνήγορος του Γεωργίου

Το είχαμε πει εξαρχής ότι δε θα έβγαινε σε καλό στη ΝΔ η ιστορία του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Ευτυχώς που είναι Αύγουστος και οι διαφωνίες έχουν μεταφερθεί στις παραλίες.

'Καμπάνα' 85χιλ€ σε επιχειρηματία στα Χανιά που γέμισε την παραλία ξαπλώστρες

Πλημμύρισε την παραλία των Χανίων με ξαπλώστρες και ομπρέλες πέραν της έκτασης για την οποία είχε λάβει άδεια. Βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για την "παρατυπία", παρά την προσπάθεια του επιχειρηματία να "γλιτώσει" το πρόστιμο
Adtech Ad
Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου επικύρωσε πρόστιμο 85.000 ευρώ που είχε επιβληθεί σε επιχειρηματία

Αγκαλιές και φιλιά σε παραλία της Νάξου (εικόνες)

Το ζευγάρι πήγε στη Νάξο για διακοπές και εθεάθη να ζει τον έρωτά του στην παραλία.
Δε σταματούσαν τις αγκαλιές και τα φιλιά μέσα στο νερό αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ακόμα και μετά από γάμο και δύο παιδιά συνεχίζουν να είναι τρελά ερωτευμένοι.
Ο λόγος για την Ελληνίδα μοντέλο και πρώην παίκτρια του «Big Brother» Γεωργία Σάλπα και τον εκατομμυριούχο σύζυγό της, Joe Penna. 

Πιο σέξι από ποτέ στη Μύκονο η ηθοποιός του «Μπρούσκο»

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Μπρούσκο» απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο.
Το βράδυ της Τρίτης πήγε σε συναυλία του dj Tiesto στο νησί και εντυπωσίασε με τη σέξι της εμφάνιση.
Ο λόγος για την Ανατολή Γρηγοριάδου που παίζει κι εκείνη μουσική σε διάφορα μαγαζιά του νησιού.

Δικηγόρος του Αλαφούζου η ΝΔ – Απίστευτη ανακοίνωση

Είναι από τις περιπτώσεις που ακόμα και τα λόγια χάνουν τη σημασία τους. Μπορεί όλοι να γνωρίζουν πως η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το πολιτικό σκέλος της διαπλοκής στην Ελλάδα, αλλά πλέον δεν έχουν και κανένα πρόβλημα να το παραδεχτούν απροκάλυπτα.
Η σημερινή ανακοίνωση-στήριξη στον Γ. Αλαφούζο και το ΣΚΑΙ από το Γραφείου Τύπου της ΝΔ, ξεπερνά κάθε φαντασία και -παρόλο που

Ζει τον έρωτά της στην Ελλάδα η Λαγκάρντ, με αστακό και κρασί (εικόνα)

Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, κάνει διακοπές στη χώρα μας και συγκεκριμένα στα Τριζόνια Φωκίδας, παρέα με τον μέλλοντα σύζυγό της.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo, η κ. Λαγκάρντ εθεάθη σε εστιατόριο στα Τριζόνια Φωκίδας να απολαμβάνει νοστιμότατο αστακό δίπλα στη θάλασσα.

Η τελική λίστα με τους εννέα «μνηστήρες» των τηλεοπτικών αδειών – Εκτός το Mega

Ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας η τελική λίστα των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στη δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.
Εννέα είναι οι υποψήφιοι «μνηστήρες» ενώ όπως είχε μεταδώσει το altsantiri.gr εκτός διαγωνισμού αδειοδότησης μένει οριστικά το MEGA CHANNEL.

Άγκυρα: Στην Ιταλία διέφυγαν οι δύο Τούρκοι στρατιωτικοί ακόλουθοι

Τη διαφυγή στην Ιταλία δύο Τούρκων στρατιωτικών ακολούθων, οι οποίοι ήταν αποσπασμένοι στην Ελλάδα και είχαν ανακληθεί μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, επιβεβαίωσε ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου μιλώντας στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, επισημαίνοντας ότι έχουν υπάρξει παρόμοια περιστατικά και σε άλλες διπλωματικές αποστολές.

Στην Ελλάδα η δύο φορές Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη (video)

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης η δυο φορές Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη. Το αεροπλάνο της προσγειώθηκε λίγο μετά τις 13:15, με δίωρη καθυστέρηση, μετά την περιπέτεια που είχε στη Ρώμη στον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αρχές για τα όπλα που είχε μαζί της.