Τζένιφερ Λόπεζ & Rihanna. Από φίλες, αντίζηλες για τον (εραστή) Drake;

Αν και ήταν φίλες, τόσο στα κοινωνικά δίκτυα όσο και στις δημόσιες συναντήσεις τους, η Rihanna και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι πλέον δύο ξένες -τουλάχιστον με όρους Instagram.

Mετά από την ανάρτηση της Λατίνας σταρ όπου αγκαλιάζεται με τον Drake (που ίσως ήταν, ίσως και όχι, σύντροφος της Rihanna) η RiRi έκανε unfollow την JLo, καταγγέλουν όσοι έχουν άπλετο χρόνο και παρακολουθούν ποιους ακολουθεί και ποιους όχι η πριγκίπισσα της μουσικής από τα Μπαρμπέιντος.

Εξαφανίστηκε ο Έλληνας πρέσβης στη Βραζιλία

Ένα απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες, καθώς πληροφορίες ξένων ειδησεογραφικών μέσων αναφέρουν πως έχει εξαφανιστεί εδώ και τρεις ημέρες ο Έλληνας πρέσβης στη Βραζιλία.

Πρόκειται για τον 59χρονο Κυριάκο Αμοιρίδη, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, γεγονός που έχει επιβεβαιώσει και η αστυνομία της χώρας.

Τα 19 καλύτερα εξώφυλλα μόδας του 2016 είναι γεμάτα Gigi

Από τις αδελφές Hadid στην φίλη τους Κένταλ Τζένερ και την Κέιτ Μίντλετον ή την Μπάρμπρα Στρέιζαντ τα περιοδικά μόδας πάλεψαν πολύ για να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να διεκδικήσουν κυκλοφορίες. Μερικά τα κατάφεραν.
Επενδύοντας στα Instamodels αλλά και στις ανερχόμενες ή κλασικές ντίβες των προβολέων τα περιοδικά Vogue, W, Marie Claire, Ηarper's Bazaar, Porter και GQ κατάφεραν να συζητηθούν με συνεργίες που έλαμψαν. 

Kόκκινα χείλη, χρυσό βλέμμα. Οι καλλονές της L'Oreal Paris λάμπουν τη νύχτα

Για αυτές τις γιορτές τα κορίτσια της L'Oréal Paris αποφάσισαν να κατακτήσουν τις σελίδες του Sunday Times Style για το Δεκέμβριο απαστράπτουσες και με ενήλικες, βραδινές διαθέσεις.
Φωτογραφημένες στον πάντα αισθησιακό φακό της Ellen von Unwerth οι Barbara Palvin, Karlie Kloss, Doutzen Kroes, Liya Kebede, Xiao Wen Ju, Soo Joo Park, Alexina Graham, Natasha Poly και Bianca Balti

Τουρκία: Νέο πλήγμα στην ελευθερία της έκφρασης

Τέλος δεν βρίσκουν στην Τουρκία οι συλλήψεις και οι δίκες με κατηγορία την προπαγάνδα και τη συνεργασία με τρομοκρατικές οργανώσεις. Στο εδώλιο και η γνωστή συγγραφέας Ασλί Ερντογάν.
Οι επιχειρήσεις των τουρκικών αρχών κατά των φερόμενων οπαδών του κινήματος Γκιουλέν,

Προβλήματα σε όλη τη χώρα λόγω βαρυχειμωνιάς Δείτε για Κρήτη -Λαμία-Χαλκίδα-Αθήνα-Αχαΐα-Ιωάννινα-Βόλος

Σε κλοιό βαρυχειμωνιάς βρίσκεται όλη η χώρα από το μεσημέρι της Τετάρτης με ισχυρές καταιγίδες, βοριάδες και χιονοπτώσεις ακόμη και σε ημιορεινές περιοχές.
Κρήτη
Το νέο κύμα κακοκαιρίας που ξεκίνησε αρχικά από τη βόρεια και ηπειρωτική Ελλάδα, πλήττει πλέον και την Κρήτη με τους μετεωρολόγους να κάνουν λόγο για ακραία καιρικά φαινόμενα, που θα διαρκέσουν μέχρι και την πρώτη ημέρα του νέου έτους.

Υπέροχες εικόνες από χιονοδρομικά κέντρα σε όλη τη χώρα Δείτε τις φωτογραφίες

Εκτός από τα παιδιά, που περιμένουν πώς και πώς να χιονίσει τόσο για να απολαύσουν το θέαμα όσο και για να παίξουν με το χιόνι, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που προσμένουν τα χιόνια με μεγαλύτερη ανυπομονησία από τους υπόλοιπους: οι λάτρεις των χειμερινών σπορ.

Ένας βαθμός η θερμοκρασία στη Λαμία, έντονη χιονόπτωση στην εθνική οδό

Μάχη όλη τη νύχτα για να κρατηθεί ανοιχτή - Πού χιονίζει και πού χρειάζονται αλυσίδες

Ο χιονιάς τα ξημερώματα έκανε το πέρασμά του και από τη Λαμία, χωρίς να υπάρξουν προβλήματα. Στο κέντρο της πόλης πασπάλισε τις οροφές των σπιτιών και των αυτοκινήτων, ενώ στα βόρεια προάστια άσπρισαν λίγο περισσότερο. Το περισσότερο χιόνι έπεσε στο Καλαμάκι και τη Δίβρη, που το χιόνι έχει φτάσει τους 10 πόντους,

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΡΟΣ: Χιονίζει σε όλη την Αττική – Που υπάρχουν προβήματα

Στα «λευκά» ντύθηκε ακόμη και η Αθήνα. To κύμα κακοκαιρίας θα ταλαιπωρήσει τη χώρα τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή το βράδυ.
Πολύ χιόνι πέφτει από τη νύχτα, στα βόρεια προάστια, την Πάρνηθα, την Πεντέλη, αλλά και στα δυτικά, όπως στην Κηπούπολη, την Πετρούπολη και το Περιστέρι.
Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός, για το κύμα κακοκαιρίας, που αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ώρες.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.