Robert De Niro - Silvester Stallone: Μαζί στο «Grudge Match»

Η υπόθεση της ταινίας περιστρέφεται γύρω από αυτούς τους δύο, οι οποίοι είναι άσπονδοι φίλοι από το παρελθόν και αντίπαλοι για τον παγκόσμιο τίτλο. Ετοιμάζονται δε να επιστρέψουν στο ρινγκ για έναν ακόμα αγώνα ρεβάνς.
Μαζί στην κινηματογραφική ταινία «Grudge Match» του Peter Segal πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Robert De Niro και Silvester Stallone, οι οποίοι υποδύονται δυο παλαίμαχους μαχητές του μποξ.

Aλέξης Τσίπρας: Τελειώνει ο χρόνος της κυβέρνησης

Διαβεβαιώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας -Eξήγγειλε πρωτοβουλίες σε τέσσερις άξονες-Έδωσε πλήρη πολιτική κάλυψη στις κινητοποιήσεις σε Υγεία, Παιδεία
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, την ανατροπή της οποίας ζήτησε το συντομότερο, εξαπέλυσε από τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής σε ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματός του, με την ευκαιρίας της επίσκεψής του στη ΔΕΘ.

Πέρασε το Βόσπορο και ο ρωσικός «φονιάς αεροπλανοφόρων»

Το ρωσικό Σμετλίβι, προερχόμενο από τη Μαύρη Θάλασσα, πέρασε σήμερα το πρωί τα στενά του Βοσπόρου με κατεύθυνση τη Μεσόγειο Θάλασσα, όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Doğan. Η μεγαλύτερη κινητοποίηση ρωσικών πολεμικών στη Μεσόγειο από τον καιρό της Σοβιετικής Ενωσης είναι σε εξέλιξη, καθώς συνεχίζεται η διπλωματική μάχη για τη Συρία.

WSJDigitalNetwork-Video-News:Can Twitter Avoid Facebook's IPO Mistakes?

With news that Twitter will soon have an IPO, WSJ's Telis Demos looks at how the company can try to avoid the mishaps that plagued a certain other social network.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΚΚΕ στο Πέραμα

Συγκέντρωση στην Πλατεία Ηρώων του Περάματος πραγματοποίησε το βράδυ της Παρσκευής το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, για την επίθεση που δέχθηκαν χθες το βράδυ από άτομα που φέρεται ότι ήταν μέλη της Χρυσή Αυγής, σε μέλη του κόμματος και της νεολαίας που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση για το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

RussiaToday-Video-News-World:Russian missile destroyer heads towards Mediterranean

The Russian Navy intends to build its presence in the Mediterranean Sea - particularly in the area close to Syrian shores - to up to 10 battleships, announced Admiral of the Fleet Viktor Chirkov. Two battleships of the Russia's Black

ΕΩΣ 14/10 ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ Ε9: Παράταση έως 20/9 για οικόπεδα και κτίσματα

Σε παράταση της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσης στοιχείων ακινήτων (Ε9) προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών.Ειδικότερα παρατείνεται:

whitehouse- Νews-Video:West Wing Week 09/13/13 or, "My Fellow Americans..."

This week, the President represented the US at the G20 in St. Petersburg, addressed the nation on the ongoing crisis in Syria, and honored the 12th anniversary of September 11th at the Pentagon and with a service project, while the Vice President highlighted infrastructure improvements and the First Lady traveled to Watertown, WI to ask Americans to drink more water

Γιατί η Alpha Bank «βλέπει» αναβάθμιση της οικονομίας

Η επί τα βελτίω αναθεώρηση των προβλέψεων για την ελληνική οικονομία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τους οίκους αξιολόγησης, τονίζει η Alpha Bank στο εβδομαδιαίο της δελτίο, θεωρώντας ότι η επιβράδυνση της πτωτικής πορείας του ΑΕΠ θα έχει συνέχεια και οι «καταθλιπτικές» προβλέψεις για ύφεση της τάξης του 5% ή και παραπάνω φέτος είναι «εκτός πραγματικότητας».

«Ντερ Στάνταρντ»- Στα 200 δισ. ευρώ οι ελληνικές καταθέσεις στην Ελβετία

Σε τράπεζες της Ελβετίας, που είναι οι κερδισμένοι της φοροδιαφυγής στην Ευρώπη, Έλληνες - άνθρωποι του χρήματος έχουν καταθέσεις περίπου 200 δισ. ευρώ και η Ελλάδα είναι ο χαμένος της φοροδιαφυγής, γράφει η αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ» σε σημερινό δημοσίευμά της που ασχολείται με την προχθεσινή μετάδοση του γαλλικού ντοκιμαντέρ «Ωρολογιακή βόμβα φοροδιαφυγή» του Ξαβιέ Αρέλ από το γαλλογερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο «Άρτε».

MailOnline-News: Ready to Roar! Bar Refaeli shows her playful side in Simba lion costume during trip to the toy store

It's a good bet what Bar Refaeli's going to be for Halloween.

The Israeli model visited a toy store recently and was drawn to a whimsical costume that bore a striking resemblance to Simba, the lion cub destined to be king in the Disney animated classic.

The leggy 28-year-old couldn't resist trying it on for size right there in the store aisle and had such a fun time that she shared the photo on her Instagram account on Thursday.

MailOnline-News:Hide and peek: Frankie Essex celebrates her birthday by flashing a lot of skin... while Lauren Goodger keeps covered up in ill-fitting boiler suit

They both may be Essex girls and have starred in the hit ITV show about people who live in the area.

But on Thursday evening Frankie Essex and Lauren Goodger couldn’t have looked more dissimilar as they stepped out to celebrate Frankie’s 26th birthday.

While the birthday girl opted to show off her shape in a very low-cut body-con dress, her close pal Lauren Goodger kept her figure firmly underwraps in a jumpsuit.

Το παραδέχτηκε: Στη Lady Gaga «αρέσουν τα κορίτσια»

Καλεσμένη σε εκπομπή αποκάλυψε την ομοφυλοφιλία της, αλλά και ότι ο τωρινός της σύντροφος την έκανε να ξεχάσει το λεσβιακό παρελθόν της
Αποκαλύψεις για τη σεξουαλικότητά της, λέγοντας ότι «οι λεσβίες είναι πιο τολμηρές» από ότι οι άνδρες, έκανε στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση η Lady Gaga, στο talk show «Watch What Happens Live» του Andy Cohen.

Ελβετός αλεξιπτωτιστής κρεμόταν για ώρες από βράχο 150 μέτρων

Διασώθηκε μετά από επιχείρηση της ΕΜΑΚ

Επί ώρες έμεινε να κρέμεται από ένα βράχο σε ύψος 150 μέτρων, παρακαλώντας να αντέξουν τα σχοινιά του αλεξίπτωτου του, ένας 40χρονος Ελβετός αλεξιπτωτιστής ο οποίος απεγκλωβίστηκε χάρη σε επέμβαση ανδρών της ΕΜΑΚ από την κορυφή του βουνού Βαράσοβα στην Αιτωλία!

Χρέη συμβούλου της σερβικής κυβέρνησης αναλαμβάνει ο Στρος Καν

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Ντομινίκ Στρος Καν βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ και της παγκόσμιας κοινής γνώμης εξαιτίας της προσωπικής του ζωής, ο σέρβος πρωθυπουργός τόνισε ότι δεν πρέπει βάσει αυτού να κρίνεται η επαγγελματική εμπειρία κάποιου

Με βαριές κουβέντες απάντησε ο Ολυμπιακός στις... βαριές κουβέντες του Μελισσανίδη

Και επιστολή με αρκετά «καρφιά» από Ολυμπιακό προς ΟΠΑΠ για να ανακοινώσει την επιθυμία του να σταματήσει τη χορηγική συνεργασία
Κορυφώνεται η ένταση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ μετά τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο περιθώριο της παρουσίασης της φανέλας της ΑΕΚ με αφορμή της καταγγελίες της διοίκησης του Ολυμπιακού όσον αφορά τις χορηγίες του ΟΠΑΠ και ειδικότερα στην χορηγία του οργανισμού προς την ΑΕΚ ύψους 1,9 εκατομμυρίων ευρώ .

Στη ΔΕΘ από σήμερα ο Τσίπρας με κυβερνητικές εξαγγελίες

Αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, επαναδιαπραγμάτευση δανειακών συμβάσεων, εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης και θεσμικές αλλαγές στην ατζέντα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Με πρόγραμμα κυβερνητικών δεσμεύσεων και συγκεκριμένων εξαγγελιών, αλλά και πρόθεση να ανεβάσει κι άλλο τους τόνους της αντιπολιτευτικής κριτικής στην κυβέρνηση φτάνει την Παρασκευή το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να επισκεφθεί τη Διεθνή Έκθεση.

Ο «βασιλιάς των καζίνο», σύμμαχος του Ομπάμα στον πόλεμο κατά της Συρίας

Γνωστός και στην Ελλάδα, από την πρότασή του για αξιοποίηση του Ελληνικού
Eναν απρόσμενο σύμμαχο στον πόλεμο κατά της Συρίας απέκτησε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Εκτός από πλαστό μεταπτυχιακό Δεν είχε ούτε πτυχίο και ήταν διευθυντής στην ΕΑΒ

O Αθανάσιος Χρονόπουλος έπεσε στην «τσιμπίδα» του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης - Είχε προσκομίσει πανεπιστημιακό τίτλο μηχανολόγου μηχανικού του New Jersey Institute of Technology
Ούτε καν πτυχίο είχε ο άνθρωπος που ήταν επί χρόνια επικεφαλής στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, σύμφωνα με νεότερη έρευνα των αρμόδιων ελεγκτών επιθεωρητών.

Άγρια συμπλοκή Χρυσαυγιτών με μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα

Το ΚΚΕ κάνει λόγο για δολοφονική επίθεση εναντίον των μελών του που είχε ως αποτέλεσμα επτά άτομα να τραυματιστούν

Reuters-news-video-world:Al Qaeda calls for attacks inside United States

(Reuters) - Al Qaeda leader Ayman al-Zawahri urged small-scale attacks inside the United States to "bleed America economically", adding he hoped eventually to see a more significant strike, according to the SITE monitoring service.

In an audio speech released online a day after the 12th anniversary of the 9/11 strikes, Zawahri said attacks "by one brother or a few of the brothers" would weaken the U.S. economy by triggering big spending on security, SITE reported.

Νέα Υόρκη Τoni Garrn: Τα ατελείωτα πόδια της αγαπημένης του DiCaprio

Η 21χρονη από τη Γερμανία, η οποία έχει ύψος 1.83, έγινε γνωστή, το 2008, από τη συνεργασία της με τον οίκο Calvin Klein.
Από τους πιο σέξι αγγέλους της Victoria’s Secret, η νέα αγαπημένη του Leonardo DiCaprio, Toni Garrn, εθεάθη πρόσφατα σε φιλανθρωπικό δείπνο στη Νέα Υόρκη, φορώντας ένα σέξι μίνι φόρεμα. Ηταν τέτοιο μάλιστα το σκίσιμο της φούστας της που τα μάτια των προσκεκλημένων δεν έλεγαν να φύγουν από πάνω της.

Ευρωμπάσκετ 2013- Ολική επαναφορά με ιστορική νίκη 79-75 επί της Ισπανίας

Έσπασε καρδιές η ομάδα του Τρινκιέρι - Έριξε στο καναβάτσο τους «φούριας ρόχας» και πλέον ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της στη διοργάνωση - Άμυνα από γρανίτη, ψυχή και μυαλό το τρίπτυχο της επιτυχίας - Κορυφαίοι Σπανούλης και Μπουρούσης
Την παράδοση, την κακή ψυχολογία μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής (τράβηγμα ο Μαυροκεφαλίδης στο ζέσταμα) αλλά κυρίως τον κακό της εαυτό κατάφερε να νικήσει η Εθνική σε μια επική εμφάνιση που κατέληξε στη νίκη επί του κακού δαίμονα τα τελευταία έτη, Ισπανία με 79-75.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες απο την πλατφόρμα Αυτό είναι το φυσικό αέριο της Κύπρου

Ξεκινούν οι απαιτούμενες μετρήσεις που θα καταδείξουν την ποιότητα του αερίου που υπάρχει στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη - Στα 1,1 τρισ.κυβικά μέτρα υπολογίζονται τα κοιτάσματα

Το πρώτο τέστ παραγωγής ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης και όπως φαίνεται όλα κυλούν ομαλά.

National Geographic- Σοκ: Ποιες περιοχές της Ελλάδας θα βουλιάξουν αν λιώσουν οι πάγοι

Τρομακτικές οι εικόνες του μέλλοντος – Καταστροφή για Θεσσαλονίκη, νησιά και Πελοπόννησο!
Σοκ προκαλεί ο χάρτης που δημοσιεύει η ιστοσελίδα του National Geographic και δείχνει πώς θα είναι ο πλανήτης αν λιώσουν οι πάγοι.

whitehouse- Νews-Video:President Obama Holds a Cabinet Meeting

President Obama convenes a meeting of his cabinet members at the White House on September 12, 2013.

WSJDigitalNetwork-Video-News:Why North Korea Is Watching Syria | WSJ Opinion

Fox News editor-at-large George Russell on the military relationship between the two rogue regimes. Photo: Getty Images