Ευγενία Μανωλίδου: Δε χωρίζω!

Μετά την πρώτη της απάντηση μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter, η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε στην κάμερα του Star για τις φήμες που τη θέλουν να χωρίζει με τον σύζυγό..

Σέξι και στα 48 του o Brad Pitt

Ο χρόνος αναμφίβολα περνάει και πολλές φορές δρα εναντίον μας. Θα μπορούσε, όμως, αυτό να ισχύσει για τον Brad Pitt; Ο διάσημος..

Η Άννα Βίσση σήμερα γίνεται ...54!

Είκοσι Δεκεμβρίου σήμερα και η Άννα Βίσση γιορτάζει τα γενέθλιά της. Η «απόλυτη Ελληνίδα..

Σπέσιαλ τεύχος του Maxim Ο …καυτός ρωσικός χειμώνας!

Ενα καυτό σπέσιαλ τεύχος για τα Χριστούγεννα ετοίμασε το αντρικό ρωσικό περιοδικό «Maxim», το οποίο σκοπεύει για άλλη μια φορά να ανεβάσει..

Ο πιο «καυτός» του Facebook ο Σάκης Ρουβάς!

Αν και μπαμπάς δύο παιδιών, ο Σάκης Ρουβάς παραμένει σέξι! Μάλιστα ο διάσημος τραγουδιστής σε διαγωνισμό που..

Planet Stars: Ιταλία και Ελλάδα θα κρίνουν το μέλλον του ευρώ

Planet Stars: Ιταλία και Ελλάδα θα κρίνουν το μέλλον του ευρώ: «Το πρώτο μισό του 2012 θα κρίνει το μέλλον του ευρώ». Στην εκτίμηση αυτή προχωρά το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο CNBC, επικαλούμενο...

Planet Stars: Ερχεται η Mercedes CLC

Planet Stars: Ερχεται η Mercedes CLC: Τη νέα υποκατηγορία των station wagon αυτοκινήτων θα εγκαινιάσει σύντομα η Mercedes-Benz! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Car+Speed» οι...

Κόλπο grosso! Ελληνες crackers έσπασαν το λογισμικό τράπεζας

Οι τρεις crackers κατάφεραν να διεισδύσουν μέσω Διαδικτύου στο λογισμικό σύστημα συναλλαγματικών ισοτιμιών της τράπεζας και με μια παρέμβαση στη μέθοδο επεξεργασίας των δεδομένων που..

Μεταλλεία Χαλκιδικής: Μεγάλη συμφωνία Eldorado και European Goldfields

Σε συμφωνία για την εξαγορά της εταιρείας European Goldfields διά ανταλλαγής μετοχών, η οποία εκμεταλλεύεται τα ορυχεία χρυσού και άλλων μετάλλων στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, προχώρησε η εταιρεία Eldorado..

Διακοπές στο διάστημα: Ένα Άλμπουμ Φωτογραφιών Astronaut

Apollo 8 Παραμονή Χριστουγέννων BroadcastCredit: NASA.Apollo 8, η πρώτη επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι, μπήκε σεληνιακή τροχιά την παραμονή των Χριστουγέννων, 24..

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011: Όπως το κρασί σε ένα ποτήρι, τεράστια νέφη θερμού αερίου είναι "παίζονται" εμπρός και πίσω στο Abell 2052, ένα σμήνος γαλαξιών που βρίσκεται περίπου 480 εκατομμύρια έτη φωτός από τη Γη. X-ray ..

 ΔΕΙΤΕ FOTO..

Οι επιστήμονες της NASA τον βιντεοσκόπησαν «Βούτηξε» στον Ήλιο και... έζησε!

Ο νεοανακαλυφθείς κομήτης, Lovejoy, αψήφησε όλους τους κανόνες και άφησε τους επιστήμονες άναυδους όταν πλησίασε την ατμόσφαιρα του Ήλιου, σε σημείο όπου οι..

Συγκλονιστικό βίντεο από τη διάσωση 11 Ρώσων ναυτικών

Συγκλονιστικές στιγμές, αποτυπώθηκαν σε βίντεο από την προχθεσινή εξαιρετικά δύσκολη επιχείρηση διάσωσης των 11 Ρώσων ναυτικών από ελικόπτερο έρευνας -διάσωσης AS 332..

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σε μια διαφορετική συνέντευξη «Πέρυσι έδινα συνεντεύξεις λόγω συμβολαίου»

Καλεσμένος στην εκπομπή του MTV, «MTV Everyday Girls», βρέθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος έθεσε έναν όρο: να μην τον ρωτήσουν τίποτα..

Ηλεκτρικό θα είναι το αυτοκίνητο πόλης Lotus!

Το πολυαναμενόμενο μικρό της Lotus δεν θα διαθέτει συμβατική τεχνολογία, όπως αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Ντάνι Μπάχαρ..

Mercedes SLS AMG Roadster: Ονείρωξη!

«Υπάρχουν διάφορα μηχανήματα που διεγείρουν σεξουαλικά, ειδικά τις γυναίκες. Το καλύτερο είναι μια Mercedes-Benz..

Ερχεται η Mercedes CLC

Τη νέα υποκατηγορία των station wagon  αυτοκινήτων θα εγκαινιάσει σύντομα η Mercedes-Benz! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Car+Speed» οι..

Mercedes E-Class cabrio με 800PS!

Αντέχει και με το παραπάνω! Στην παρουσίαση της Mercedes E-Class cabriolet που έγινε στην Γερμανία, οι ιθύνοντες της εταιρείας..

Ιταλία και Ελλάδα θα κρίνουν το μέλλον του ευρώ

«Το πρώτο μισό του 2012 θα κρίνει το μέλλον του ευρώ». Στην εκτίμηση αυτή προχωρά το αμερικανικό  ειδησεογραφικό δίκτυο CNBC, επικαλούμενο τις προβλέψεις και τις αναλύσεις κορυφαίων οικονομολόγων..

Τα ταξί… έφυγαν, έρχονται τα φορτηγά

Κατάφερε να αποφύγει τις δυναμικές κινητοποιήσεις των σωματείων στις αστικές συγκοινωνίες λόγω του μέτρου της εφεδρείας, γλίτωσε την… σύγκρουση με τα ταξί, θα καταφέρει ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης να μην «ισοπεδωθεί» από τα φορτηγά Δημόσιας Χρήσης;
Η απάντηση μάλλον είναι αρνητική..

Μ. Βορίδης: "Δεν θα μετατρέψω την Αθήνα σε Μπανγκόκ" Πηγή:www.capital.gr


Συνέντευξη στο Δημήτρη ΔελεβέγκοΚύριε Βορίδη, η «ολική» απελευθέρωση των ταξί, δηλαδή χωρίς πληθυσμιακά κριτήρια, που ο κ. Ραγκούσης σχεδίαζε, αποτελεί παρελθόν. Έχετε ταχθεί κατά της απελευθέρωσης, δίνοντας λαβές σε ορισμένους να μιλήσουν για σχέσεις πρώτου βαθμού του ΛΑΟΣ με τον εκπρόσωπο των αυτοκινητιστών Θύμιο Λυμπερόπουλο..

Τη σόρο του πατέρα του επισκέφθηκε ο Κιμ Γιονγκ-ουν Οι πρώτες εικόνες από τη σορό του Κιμ Γιονγκ Ιλ

Εικόνες από τη σορό του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ιλ που απεβίωσε το Σάββατο μετέδωσε η τηλεόραση της χώρας από το Kumsusan..

Οριστικό τέλος της εκστρατείας Αποχώρησαν και οι τελευταίοι Αμερικανοί από το Ιράκ

Περίπου 500 Αμερικανοί στρατιώτες με περισσότερα από 100 οχήματα διέσχισαν τα ξημερώματα της Κυριακής τα σύνορα του Ιράκ με το Κουβέιτ, δίνοντας οριστικό τέλος στον πόλεμο που άρχισε τον Μάρτιο του 2003..

Φιλιππίνες: Μαζική ταφή για τα θύματα από τις πλημμύρες

Σε μαζική ταφή των εκατοντάδων νεκρών από την καταιγίδα Ουάσι προχώρησαν οι υγειονομικές αρχές στο νησί Μιντανάο.
Σύμφωνα με τις..

Από το εξώφυλλο του «Playboy» στη ρωσική Κάτω Βουλή

Μια πλεϊμέιτ της ρωσικής έκδοσης του «Playboy» περιλαμβάνεται στους βουλευτές της νέας Δούμας που εξελέγησαν με το κόμμα του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας..