Στο γκολφ "αναμετρήθηκαν" Ομπάμα – Κλίντον (εικόνες)

O Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον έπαιξαν σήμερα μαζί μία παρτίδα γκολφ ενόψει μιας δεξίωσης όπου θα παραστούν για τα γενέθλια του ισχυρού χρηματιστή της Ουάσιγκτον Βέρνον Τζόρνταν, ο οποίος είναι κοινός τους φίλος.

Το πιο ακριβό διαμέρισμα της Νέας Υόρκης -«Διάφανο» από παντού [εικόνες]

Το γεγονός ότι τα ενοίκια είναι ακριβά στη Νέα Υόρκη, φυσικά και δεν είναι είδηση. Ένα διαμέρισμα όμως που βγήκε πρόσφατα προς ενοικίαση, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να επαναπροσδιορίσει τον όρο «ακρίβεια».

Ο λόγος για ένα διαμέρισμα 418τμ στον 65 όροφο του One57, του γυάλινου περισκοπικού ουρανοξύστη που σχεδιάστηκε από τον Γάλλο αρχιτέκτονα  Christian de Portzamparc.

Greece Κέρκυρα: Οι παραλίες που πρέπει να κάνεις βουτιά

Στις παραλίες της Κέρκυρας μία καρτ ποστάλ με χρώματα μαγικά.
Ατελείωτη χρυσή αμμουδιά, ήρεμα νερά που καθρεφτίζουν το πράσινο που τα περιβάλλει και κρυφές ομορφιές που περιμένουν τον επόμενο εξερευνητή που θα τις απαθανατίσει με ένα κλικ.

Οι δέκα κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο

Αυτές είναι οι δέκα μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στις ΗΠΑ βάσει της λίστας Fortune 500.

Με έσοδα που ξεπερνούν τα 13 δισεκατομμύρια δολάρια, οι εταιρείες αυτές κατάφεραν να είναι σε υψηλότερες θέσεις, από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες που όλοι ξέρουμε – όπως το Facebook ( Νο 242 ) και την Priceline Group ( Νο 339 ).

Μπείτε στα πιο εντυπωσιακά τζετ του κόσμου

Έχετε ποτέ φανταστεί πώς είναι το εσωτερικό των πιο εντυπωσιακών τζετ του κόσμου;


Άλλα ταχύτερα, άλλα μεγαλύτερα, άλλα κομψότερα, τα τζετ που ακολουθούν συγκαταλέγονται μεταξύ των εντυπωσιακότερων του κόσμου. Ελάτε να δούμε αν τελικά είναι τόσο εντυπωσιακά και στο εσωτερικό τους!

18 πισίνες σε όλο τον πλανήτη που θα θέλατε να βουτήξετε! Ποιες οι ελληνικές;

Η πισίνα αποτελεί το επίκεντρο ενός καταλύματος είτε πρόκειται για πολυτελές ξενοδοχείο είτε για ξενώνα είτε για σουίτες.
Σε βουνό ή θάλασσα λίγη σημασία έχει, αφού είναι έτσι ή αλλιώς το σήμα-κατατεθέν των διακοπών, ανεξάρτητα με ποιο είδος επιλέγει κάποιος να ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της απόδρασής του.

Έτοιμοι για διαζύγιο Ζιζέλ - Τομ Μπραντι; Πως θα μοιράσουν τα 400 εκ. δολάρια κοινής περιουσίας;

Ένα βήμα πριν το διαζύγιο φαίνεται πως είναι η Ζιζέλ με τον σύζυγό της Τομ Μπράντι, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού OK. 
Όπως υποστηρίζει άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον, μπορεί οι δυο τους να φαίνονται τρελά ερωτευμένοι μπροστά στις κάμερες και στα social media, ωστόσο όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού τους η σχέση τους είναι πολύ διαφορετική.