2015: ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ*** TA KAΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ*** ( ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ )

 ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ >2015<  PLANET STARS video ..Happy New Year!

Πώς υποδέχονται το 2015 οι χώρες του κόσμου

Στη μία το μεσημέρι ώρα Ελλάδος η Νέα Ζηλανδία γιόρτασε την Πρωτοχρονιά του 2015 και ακολούθησαν Αυστραλία, Ιαπωνία, Κίνα και Ινδονησία
Με γιορτές και φαντασμαγορικά σόου υποδέχονται το 2015 οι χώρες του κόσμου!

Συνεχίζονται τα προβλήματα στους δρόμους από το χιονιά

Οδηγοί που δεν έχουν ή δεν ξέρουν πώς να βάλουν αλυσίδες μπλοκάρουν τα πάντα - Πολύ χαμηλές ταχύτητες στο ύψος της Θήβας και στην Υλίκη - Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία και σε ποιους είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Η Ιαπωνία γιόρτασε την Πρωτοχρονιά [βίντεο] New Year Fireworks 2015 Japan

Στις 5 το απόγευμα, ώρα Ελλάδος, η Ιαπωνία και το Τόκιο, καλωσόρισαν τη νέα χρονιά με θεαματικές εκδηλώσεις.

Στην Ιαπωνία, τρία εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να παρελάσουν μέσα σε τρεις ημέρες από τον πιο πολυσύχναστο τόπο προσευχής, το ιερό Μεϊτζί Τζινγκού στο Τόκιο.

Αρχηγός των ρωσικών ΕΔ: "Οι ΗΠΑ θέλουν να καταστρέψουν το πυρηνικό μας οπλοστάσιο με αιφνιδιαστικό χτύπημα"

Ο αρχηγός των ρωσικών ΕΔ Valery  Gerasimov αποκάλυψε ευθέως ότι στόχος των Αμερικανών είναι ένα αιφιδιαστικό πρώτο πλήγμα κατά της Ρωσίας και του ρωσικού πυρηνικού οπλοστασίου και για αυτό το λόγο χρειάζονται την Ουκρανία για να φτάσουν στην πόρτα της Μόσχας.

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ; Ζητούν την άδεια της τρόικας για παράταση 2-3 ημερών στα τέλη κυκλοφορίας - Αυτή την πολιτική υπόσχεται ο Α.Σαμαράς

Το ότι η τρόικα αποφάσιζε και η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου εκτελούσε είναι γνωστό. Το ότι όμως θα διαπραγματευόταν η κυβέρνηση και συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων με τους δανειστές μία παράταση 2-3 ημερών για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, αυτό είναι ανήκουστο.

Οι δημοσιογραφοι του Mega την λένε σε επιβάτη του πλοίου που καίγεται, γιατί τους έθιξε τον Υπουργό!

Και όμως η ξεφτίλα των δημοσιογράφων, που υπηρετούν την μνημονιακή κυβέρνηση με τόσο πάθος, δεν έχει όρια…

Από την πρωινή εκπομπή του Mega το απόσπασμα που παρουσιάζουν οι Χασαπόπουλος και Αναγνωστάκης.

Χαμός στην Κέρκυρα! Η αντιπεριφερειάρχης πέταξε τον Γκλέτσο έξω απο το γραφείο μόλις της πούλησε μαγκιά! (Βιντεο)

Αντράκι αποδείχθηκε η αντιπεριφερειάρχης της Κέρκυρας που δεν «μάσησε» μόλις ο Γκλέτσος άρχισε τις φωνές και τις χειρονομίες και τον έβγαλε σπρωχτό απο το γραφείο! Δείτε το βίντεο (το …χάος απο το 12.30 και μετά)

Τελικά 4 χρονια Μνημονίου έσωσαν μονον 3 Τραπεζίτες!

Οπως τελικά έδειξαν τα γεγονότα η απόφαση του Σαμαρά για προωρη προσφυγή στην εκλογή προέδρου και η επιλογή του ολίγιστου Σταύρου Δήμα σαν προσωπο, είχε σαν σκοπό να προλάβει την οικονομική κατάρρευση που έρχεται στους επόμενους μήνες.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

 ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ…
Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τα όσα γράφονται παρακάτω. Δεν είμαι ειδικός στην εξόρυξη πετρελαίου. Ούτε γνωρίζω πως γίνονται αυτές οι δουλειές.

Ρωσία:Συνελήφθη ο Αλεξέι Ναβάλνυ σε κινητοποίηση μπροστά από το Κρεμλίνο

O Αλεξέι Ναβάλνυ βγάζει μια selfie φωτογραφία μέσα στο μετρό καθ΄οδόν για την διαδήλωση διαμαρτυρίας μπροστά από το Κρεμλίνο.

Λίγο αργότερα ο επικριτής και σφοδρός πολέμιος του προέδρου Πούτιν συλλαμβάνεται από τις δυνάμεις ασφαλείας στην πλατεία Μανέζ καθώς έσπασε τον κατ΄οίκον περιορισμό του

Κινδυνολογία χωρίς όριο---«Εμείς με την Ελλάδα δεν παίζουμε»

«Εμείς με την Ελλάδα δεν παίζουμε». Το πρώτο προεκλογικό σύνθημα της ΝΔ που βγήκε στον αέρα μπορεί να μεταφραστεί και ως άρνηση της πραγματικότητας. Γιατί με την Grexit παίζουν και μάλιστα χωρίς ταμπού.

Και επισήμως: Θυροκολλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα που διαλύει τη Βουλή

Θυροκολλήθηκε, λίγο μετά τις 09.00, στη Βουλή το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση του Κοινοβουλίου και την προκήρυξη των εθνικών εκλογών.

Αν η εικόνα ήταν μαυρόασπρη, το σκηνικό θα θύμιζε πλήρως ΥΕΝΕΔ... O Σαμαράς δίνει συνέντευξη στον Φρανκενστάιν του. Του Σ. Κούλογλου

Αν η εικόνα ήταν μαυρόασπρη, το σκηνικό θα θύμιζε πλήρως ΥΕΝΕΔ, εκείνα τα παλιά καλά χρόνια. Ένας πρωθυπουργός άλλοτε θυμωμένος με τον "βούρκο" της αντιπολίτευσης και άλλοτε απειλητικός με όσους βουλευτές δεν ψηφίσουν τον πρόεδρο της επιλογής του, μονολογούσε επί 30 λεπτά καθώς οι 2 δημοσιογράφοι της ΝΕΡΙΤ είχαν αρκεστεί να κουνούν το κεφάλι τους ή να διαβάζουν τις ερωτήσεις-πάσες προς τον κ.Σαμαρά. 

Τι είδα εις την Ρωσσίαν των Σοβιέτ

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του Σπαρτιατισμού της νέας Κοινωνίας, είναι η απουσία ταβερνών και καφενείων. Στα ρεστοράν φυσικά μπορεί κανείς να πιει και καφέ και μπίρα και βότκα (τα κρασιά είναι πολύ ακριβά, ώστε δεν τ’ αναφέρω καθόλου).

Όταν οι Sex Pistols έσωσαν τα Χριστούγεννα του 1977 VIDEO The Sex Pistols: Huddersfield: 1977

Χωρίς Άγιο Βασίλη, κάλαντα και έλκηθρo. Με Johny Rotten, πανκ και μια απεργία: Αυτή είναι όντως μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη ιστορία.