Η Τουρκία ευχαρίστησε την κυβέρνηση Μητσοτάκη γιατί αποχώρησε από χώρο ελληνικής κυριαρχίας!

To τουρκικό ΥΠΑΜ ευχαρίστησε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για απόφασή της να αποσύρει το ιταλικό πλοίο από τις προεργασίες για πόντιση ηλεκτρικών καλωδίων νότια της Κάσου και  «για τον σεβασμό της στη θαλάσσια δικαιοδοσία μας και τη συνεργασία»!

Ξεκαθάρισε ο Γ.Καραμέρος για Τράπεζα Αττικής: «Θα είμαστε αρνητικοί»

 Ξεκίνησε σήμερα στην Ολομέλεια η συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Κύρωση της από 18.7.2024 Σύμβασης Συγχώνευσης και Επένδυσης μεταξύ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «THRIVEST HOLDING LTD» και ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος τοποθετήθηκε επί του θέματος.

ΠΑΣΟΚ: «Δεν δίνω καμία γραμμή σε κανέναν – Έχω αποφασίσει ποια θα είναι η επιλογή μου» λέει η Μ.Αποστολάκη

 Η Μιλένα Αποστολάκη, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μετά την απόσυρση της υποψηφιότητάς της από την προεδρία του κόμματος, δήλωσε ότι «Θέλω να είμαι μέρος της λύσης και όχι της κρίσης». 

«Δεν δίνω καμία γραμμή σε κανέναν – Προσωπικά έχω αποφασίσει ποια θα είναι η επιλογή μου – Εννοείται ότι δεν πρόκειται να ψηφίσω λευκό ή άκυρο».

Ζαν – Λυκ Μελανσόν: «Αν βγω πρωθυπουργός θα αποσύρω την χώρα μου από το ΝΑΤΟ»

 «Επιλέγω τη λογική του αφοπλισμού και της ειρήνης» δήλωσε ο ιδρυτής του αριστερού κόμματος «Unbowed France»

Ο ιδρυτής του αριστερού κόμματος «Unbowed France», Ζαν-Λυκ Μελανσόν παραχώρησε συνέντευξή στην ισπανική εφημερίδα Pais και αποκάλυψε ότι θα αποσύρει τη χώρα του από το ΝΑΤΟ εάν γίνει πρωθυπουργός της Γαλλίας.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών, ο Μελανσόν τόνισε ότι είναι προσηλωμένος στην ιδέα της αποχώρησης της Γαλλίας από το ΝΑΤΟ με φόντο το γεγονός ότι η συμμαχία «συμμορφώνεται με τη λογική του πολέμου».

Π.Πολάκης κατά Κ.Σακελλαροπούλου: «Προφανώς και δεν πήγα – Ας όψονται, αυτοί που την παίνευαν»

 Την πρόσκληση που έλαβε από τον Ανώτατο Πολιτειακό παράγοντα της χώρας, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρπούλου έχει ανεβάσει στο facebook ο Παύλος Πολάκης.

Μαζί με την πρόσκληση έχει ανεβάσει και αναρτήσεις από site με ρεπορτάζ για τους προσκεκλημένους στο Προεδρικό που υποστηρίζουν ότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου απέκλεισε τους γονείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Ο Παύλος Πολάκης δηλώνει μετανιωμένος που ψήφισε την κα Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο γράφοντας: «Προφανώς ένα μεγάλο λάθος που έκανα σε ψηφοφορία και προσθέτει: