Επικός Παναθηναϊκός 7 αστέρων πρωταθλητής Ευρώπης στο Βερολίνο LIVE

 Οι «πράσινοι» κατέκτησαν το έβδομο τους Ευρωπαϊκό στην Γερμανική πρωτεύουσα, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80, παίζοντας συγκλονιστική άμυνα στο δεύτερο μέρος.

Σε ένα ιστορικό ματς, ο Παναθηναϊκός ήταν επιβλητικός στο δεύτερο ημίχρονο, σημειώνοντας την 7η νίκη του σε 8 τελικούς που έχει πάρει μέρος.

Οι γειτονιές της Αθήνας – με αποκορύφωμα τους Αμπελόκηπους – έχουν γεμίσει κόσμο που πανηγυρίζει για την σπουδαία νίκη.

Δείτε live τις εξελίξεις από το ΕΡΤNews:

H Eυρωλίγκα συγχαίρει Παναθηναϊκό και Σλούκα

 Με ανάρτησή της στο επίσημο site της η Ευρωλίγκα συγχαίρει τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του 7ου τίτλου στην Ιστορία της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα απονέμει τα εύσημα στον Κώστα Σλούκα που όπως αναφέρει γίνεται ο τρίτος παίκτης που κερδίζει τέσσερις φορές το τρόπαιο, ισοφαρίζοντας τον Κάιλ Χάινς και τον Σάρας Γιασικεβίτσιους.


Επίσης όπως αναφέρει γίνεται μόλις ο δεύτερος παίκτης που κερδίζει το τρόπαιο με τρεις διαφορετικές ομάδες, πιάνοντας τη θέση του Γιασικεβίτσιους.

Επικός Παναθηναϊκός 7 αστέρων πρωταθλητής Ευρώπης στο Βερολίνο LIVE

 Οι «πράσινοι» κατέκτησαν το έβδομο τους Ευρωπαϊκό στην Γερμανική πρωτεύουσα, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-77, παίζοντας συγκλονιστική άμυνα στο δεύτερο μέρος.

Ο αγώνας

Τα πρώτα λεπτά του τελικού ήταν άκρως συναρπαστικά από πλευράς σκοραρίσματος, καθώς ο Εντιαγέ ήταν αυτός που έβαλε τους πρώτους 8 πόντους της “Βασίλισσας” στο παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί με τα τρίποντα του Γκραντ και του Ναν.