Καναδάς: Δυναμική είσοδος της Ελλάδας στην παγκόσμια αγορά ιατρικού τουρισμού

"Η Ελλάδα, είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη με ποιότητα και μοναδικότητα των ιαματικών φυσικών πόρων (750 ιαματικές πηγές εκ των οποίων 82 ενεργοποιημένες και οι 40 είναι αναγνωρισμένες με ΦΕΚ"
Στην παγκόσμια αγορά του ιατρικού τουρισμού εισέρχεται δυναμικά η Ελλάδα, ενός τομέα που ο τζίρος του, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ξεπερνά σε ετήσια βάση τα 20-30 δισ. δολάρια, καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες αναζητούν νέες θεραπείες, χαμηλότερο κόστος, ποιότητα περίθαλψης, σε άλλη χώρα.

(Σκληρές Εικόνες – Video) Φρίκη στην Ινδονησία – Άνοιξαν πύθωνα και βρήκαν… τον φίλο τους

Ένα φρικιαστικό γεγονός συνέβη σε ένα χωριό του νησιού Σουλαουέζι της Ινδονησίας.
Ο 25χρονος, Akbar Salubiro, είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Κυριακής, όταν είχε πάει να μαζέψει φοινικέλαιο.
Το επόμενο απόγευμα, φίλοι και συγγενείς είδαν έναν τεράστιο πύθωνα στην αυλή του σπιτιού του Akbar.
Ένας από τους γείτονες έφερε ένα μεγάλο μαχαίρι και αφού σκότωσαν το φίδι, το άνοιξαν στη μέση.

Ο ήρωας ταγματάρχης που κράτησε το Ύψωμα 731 στον Ελληνοιταλικό πόλεμο και οι εθνικόφρονες του ξήλωσαν τα γαλόνια και τον έστειλαν εξορία

H «ανταμοιβή» των εθνικοφρόνων στον ταγματάρχη Δημήτρη Κασλά
Τις πρώτες δυόμισι ώρες της επίθεσης ρίχτηκαν 100.000 βόμβες στο μικρό ύψωμα. Κάθε δευτερόλεπτο, έπεφταν 11 βλήματα. Στο τέλος της επίθεσης το «Ύψωμα 731» είχε φαγωθεί κατά πέντε μέτρα. Είχε γίνει «Ύψωμα 726».
 
Γραφείο Μπενίτο Μουσολίνι, Ρώμη, αρχές Μαρτίου 1941

Σκουρλέτης: Στημένος ο διαγωνισμός για την πώληση μονάδων της ΔΕΗ

«Στημένο» αποκάλεσε το διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση μέρους των παραγωγικών μονάδων της ΔΕΗ ο Πάνος Σκουρλέτης.
Μιλώντας στον Σκάι, ένας διαγωνισμός είναι στημένος όταν «σε αναγκάζουν να πουλάς σώνει και καλά μέχρι το τέλος Ιουλίου του 2018. Είναι σαν να παίζεις χαρτιά και να σου έχουν πει εξαρχής ότι το πρωί θα έχεις χάσει τα μισά σου λεφτά», σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

Δ. Παπαδημούλης: Φθηνή μικροπολιτική από τους συνυπεύθυνους της χρεοκοπίας

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πίεζαν να κλείσει όπως-όπως η αξιολόγηση. Τώρα λένε όχι και καταγγέλλουν. Φθηνή μικροπολιτική από τους συνυπεύθυνους της χρεοκοπίας.
Επικριτικός μέσω Twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με αιχμή τη στάση τους στο κλείσιμο της αξιολόγησης. Ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρει στην ανάρτηση του ότι από τη μία πιέζουν την κυβέρνηση να κλείσει όπως

Νέα παράνομη «Νάφτεξ» από την Τουρκία, με άσκηση στα ανοικτά της Πάφου

Η Κυπριακή Δημοκρατία απάντησε με «αντι-Νάφτεξ» και ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις και προβαίνει στις δέουσες ενέργειες
Η Τουρκία εξέδωσε νέα παράνομη «Νάφτεξ» και σήμερα πραγματοποίησε άσκηση στα ανοικτά της Πάφου, παραβιάζοντας τους κανόνες δέσμευσης περιοχών εντός της θαλάσσιας περιοχής δικαιοδοσίας του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Κύπρου.

Ν. Παρασκευόπουλος: Θέμα νομιμότητας ο χρόνος έναρξης της εξεταστικής για τα εξοπλιστικά

"Στη Βουλή ήρθαν 6 δικογραφίες από τους εισαγγελείς, οπότε η Βουλή έπρεπε να προχωρήσει"
«Αν και τα κόμματα συναίνεσαν στην εξεταστική επιτροπή για τα εξοπλιστικά και τις ευθύνες του Γιάννου Παπαντωνίου, προέβαλαν ενστάσεις» είπε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/ Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9Fm», ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος,

Βρετανία: Η Μέι υπέγραψε την επιστολή με την οποία ξεκινά επισήμως το Brexit

Η επίσημη επιστολή θα δοθεί σήμερα το πρωί στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι υπέγραψε αργά χθες το βράδυ την επιστολή που θα υποβληθεί σήμερα στις Βρυξέλλες με την οποία θα ξεκινήσει η διαδικασία για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

“Δεν αντιμετωπίζεται με εξεταστικές επιτροπές η διαφθορά” κατά τον Κ. Σημίτη

Εκλογές ζήτησε ο πρώην πρωθυπουργός υποστηρίζονται ότι η χώρα “διέρχεται έκτακτη κατάσταση"
«Θα έλεγα στον πρωθυπουργό ότι η διαφθορά είναι κοινωνικό φαινόμενο και δεν αντιμετωπίζεται με καταγγελίες, μισαλλοδοξία και εξεταστικές επιτροπές, γιατί όποιος καλλιεργεί εχθρούς εισπράττει εχθρούς». Με... χρησμούς απάντησε στην απόφαση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Γ. Παπαντωνίου ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, μιλώντας στη τηλεόραση

Ο πολιτικός πολιτισμός της Ν.Δ.: «Βουλώστε το» (Video)

«Βουλώστε το» είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Γκιουλέκας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνο Μπάρκα στο ΣΚΑΙ αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το πολιτικό ήθος και ύφος που επιλέγει να αντιπολιτεύεται η Ν.Δ.
υιοθετώντας σταδιακά όλο και περισσότερο, αντί του όποιου πολιτικού πολιτισμού επιτάσσει η

Ο Λοβέρδος σε ρόλο συνηγόρου υπεράσπισης του Παπαντωνίου (video)

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θεωρεί πως «δεν υπάρχει κάτι»
Ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε αναλάβει τον ρόλο του συνηγόρου υπεράσπισης των καναλαρχών κατά την Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.
Θα δίσταζε να κάνει το ίδιο, στη συζήτηση για τη συγκρότηση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής που θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για τα εξοπλιστικά επί ημερών Παπαντωνίου;

Βάζω να δω #istories και πάλι έχει τον Τσανγκ απ’ το #survivorGR ρε φίλε (εικόνες)

Το βράδυ της Τρίτης το τηλεοπτικό (και βεβαίως το διαδικτυακό) κοινό παρακολούθησε την επιστροφή του Κώστα Σημίτη στο «γυαλί».
Μετά από 13 χρόνια στα οποία απείχε από τηλεοπτικές συνεντεύξεις, ο πρώην πρωθυπουργός επανήλθε -στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τον Παύλο Τσίμα και τη Σία Κοσιώνη- για να ρίξει «βολές» εναντίον των πρώην, των επόμενων και των νυν. Παπανδρέου, Βενιζέλος, Καραμανλής, Σαμαράς, Τσίπρας.

Και εγένετο το κόμμα της «Ώρας των αποφάσεων» Νέο κόμμα από παλαιά στελέχη

Ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε, αυτή της μετεξέλιξης σε κόμμα, της κίνησης των τριών πρώην Πασόκων. Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης και Φλωρίδης σε κεντρικό ξενοδοχείο στις έξι το απόγευμα παρουσιάζουν το νέο (;) πολιτικό κόμμα της Ώρας των αποφάσεων.

Δημοψήφισμα Τουρκία: Ήττα Ερντογάν στα… σημεία δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στην Τουρκία, για την ενίσχυση των εξουσιών του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει αρχίσει, με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις να είναι οριακά δυσοίωνες για την τύχη του «Ναι».
Στις 16 Απριλίου οι πολίτες της γειτονικής χώρας ψηφίζουν για τη συνταγματική αναθεώρηση, που θα ανοίξει τον δρόμο για την διεύρυνση των εξουσιών του Τούρκου προέδρου και η μάχη ανάμεσα στο «Ναι» και το «Όχι» θα κριθεί, όπως εκτιμάται, στα σημεία.