Παπαθεοδώρου: Να κριθώ γι’ αυτό που θα παρουσιάσω στο γήπεδο

Παρουσιάστηκε από την ΑΕΚ, στην αίθουσα Τύπου του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ο νέος προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε να κριθεί από όσα θα παρουσιάσει η Ένωση στο παρκέ, ενώ τόνισε πως το σύνολο που θέλει να παρουσιάσει έχει ανάγκη από έναν ελληνικό κορμό και λίγους, αλλά πολύ ποιοτικούς ξένους παίκτες.

ΑΕΚ: Και επίσημα ξανά παίκτης της, με το 21 στην πλάτη ο Βράνιες

Η πολυαναμενόμενη και για πολύ κόσμο της ομάδας -όπως και για τον ίδιο- πολυπόθητη επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ είναι και επίσημη από σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνίου. Ο Βόσνιος στόπερ επέλεξε να φορέσει στην πλάτη του το νούμερο 21, για ευνόητους λόγους, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να γράφει στη σχετική γνωστοποίηση της είδησης: «Commando is back».

Οριστική η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Φορτούνη

Οριστική είναι πλέον η συμφωνία του Κώστα Φορτούνη με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για νέο συμβόλαιο και την Δευτέρα πρόκειται να πάρει και επίσημη μορφή με τις σχετικές ανακοινώσεις!
Ο Κώστας Φορτούνης που μίλησε και προσωπικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τα βρήκαν σε όλα για ένα συμβόλαιο που αναμένεται να είναι διάρκειας τεσσάρων ετών. Οι συνολικές του απολαβές θα φτάσουν να ξεπερνούν ακόμα και τα 6 εκατ. ευρώ, καθώς στην συμφωνία υπάρχουν και αρκετά μπόνους.

Τέλος ο Ρικ Πιτίνο από τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κατέβαλε κάθε προσπάθεια να κρατήσει τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του, αλλά ο Αμερικανός τεχνικός τελικά είπε «όχι» στην πρόταση που του έγινε, ώστε να συνεχίσει στην Ελλάδα και τη νέα σεζόν.
Ο έμπειρος κόουτς έκανε γνωστές τις προθέσεις του και από το Twitter, μέσω του οποίου ευχαριστεί άπαντες στο διάστημα παρουσίας του στο «τριφύλλι». Έτσι, οι «πράσινοι» βγαίνουν στην αγορά για να βρουν νέο προπονητή.

Ολυμπιακός: Έκλεισε και τον Ρούμπεν Σεμέδο

Μετά και την συμφωνία με τον Κώστα Φορτούνη, ο Ολυμπιακός προχώρησε στον επόμενο μεταγραφικό του στόχο. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον κεντρικό αμυντικό, που όλο αυτό το διάστημα βρίσκονταν πάντα ψηλά στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς, τον Ρούμπεν Σεμέδο.

ΠΑΟΚ: Μεταγραφές από το πάνω ράφι ενόψει Champions League

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει τη σεζόν 2019-20 στις 26 Ιουνίου, με στόχο να κρατήσει και τη νέα σεζόν στην Τούμπα τους τίτλους που κατέκτησε φέτος. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συμμετάσχει και εκείνος στη σύσκεψη κορυφής με βασικό αντικείμενο την ενίσχυση του ρόστερ.

Ραούλ Μπράβο: Κατάσχονται πέντε σπίτια και τέσσερα αμάξια του

Αποφασισμένη είναι η Ισπανική Αστυνομία να φτάσει μέχρι τέλους την υπόθεση «Οίκος». Μετά τις συλλήψεις, ζήτησε και από δικαστήριο της Ισπανίας να κατασχεθούν ακίνητα και αυτοκίνητα των υπόπτων, όπως επίσης και να δεσμευτούν λογαριασμοί.