Οι Ρώσοι έφτασαν και πάλι στα προάστια του Χάρκοβου!

 Σε απόσταση 23 χλμ. από το κέντρο του Χάρκοβου βρίσκονται οι ρωσικές μηχανοκίνητες Ταξιαρχίες μετά από μία «αθόρυβη» κεραυνοβόλα προέλαση μίας εβδομάδας, κι ενώ στο Κίεβο. Ο.Σολτς, Ε.Μακρόν και Μ.Ντράγκι, ζητούν από τον επικεφαλής του ουκρανικού καθεστώτος Β.Ζελένσκι να καθίσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης για να σωθεί η οικονομία της ΕΕ!

Η ουκρανική αμυντική γραμμή κατά μήκος της γραμμής Molodov-Stary Saltov-Bayrak το οποίο απέχει από τα περίχωρα του Χάρκοβο σε ευθεία γραμμή είναι περίπου 28 χλμ. όπως και το Stary Saltov βομβαρδίζεται ανηλεώς από το ρωσικό πυροβολικό.

Μόσχα: «Η στρατιωτική επιχείρηση θα συνεχιστεί μέχρι την απελευθέρωση του Χάρκοβου και της Οδησσού»

 Η Ουκρανία απειλεί με καταστροφή τη γέφυρα της Κριμαίας - «Θα βομβαρδίσουμε το Κίεβο» απειλούν οι Ρώσοι

Ο αρχηγός των ρωσόφωνων Ντένις Πούσιλιν δήλωσε πως «όλες οι ρωσικές πόλεις πρέπει να απελευθερωθούν συμπεριλαμβανομένων του Χάρκοβο και της Οδησσού». Δήλωσε επίσης για τους ξένους μισθοφόρους ότι «δεν υπάρχει λόγους να τους δοθεί χάρη».

Έτσι ο αρχηγός τον ρωσόφωνων αποκάλυψε ποιος είναι ο τελικός στρατηγικός σχεδιασμός της Μόσχας και ότι η στρατιωτική επιχείρηση δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι την πλήρη απελευθέρωση του Χάρκοβο και της Οδησσού.