Selena Gomez: «Πιστεύω στην αγάπη»

Στο φακό του σταρ φωτογράφου Terry Richardson και για λογαριασμό του γυναικείου περιοδικού «Harper’s Bazaar» πόζαρε η όμορφη ηθοποιός Selena Gomez, φορώντας στο εξώφυλλο ένα κόκκινο-ριγέ φόρεμα Dolce&Gabbana.

«Σίγησε» η κιθάρα του Άλβιν Λι -Video.

Ο βρετανός κιθαρίστας Αλβιν Λι, αρχηγός του μυθικού τις δεκαετίες του '60 και του '70 συγκροτήματος Ten Years After πέθανε χθες Τετάρτη σε ηλικία 68 ετών εξαιτίας επιπλοκών που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια μιας χειρουργικής επέμβασης ρουτίνας, ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Στην αγορά το κρασί «Jolie-Pitt»!

Μεγαλουργούν χρόνια τώρα στο λαμπερό χώρο του κινηματογράφου! Ο επιχειρηματικός νους του διάσημου ζεύγους Brad Pitt και Angelina Jolie φαίνεται να μην γνωρίζει όρια... 

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «The Telegraph» οι Brangelina απλώνουν τα πλοκάμια τους και στον χώρο της οινοποιείας.

Ενα πτώμα περιπλέκει τα πράγματα στο ιταλικό τραπεζικό σκάνδαλο


Δραματική τροπή παίρνει το πολύκροτο σκάνδαλο της ιταλικής τράπεζας Monte dei Paschi di Siena, καθώς χθες βρέθηκε νεκρός ο υπεύθυνος επικοινωνίας της τράπεζας, Ντάβιντ Ρόσι.
Οι αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς το πτώμα βρέθηκε κάτω από το μπαλκόνι του γραφείου του.

Το Ισραήλ δοκίμασε με επιτυχία τον πύραυλο "Strela-3"

Το Ισραήλ πραγματοποίησε με επιτυχία το επόμενο στάδιο δοκιμών του νέου πυραύλου "Strela-3", που έχει σχεδιαστεί για την αναχαίτιση στόχων στον εναέριο χώρο.

Μη επανδρωμένο αεροσκάφος κρούσης: συνδυασμός των γνώσεων δυο σχεδιαστικών γραφείων

Οι ρωσικές εταιρίες Sukhoi και MiG, οι οποίες σήμερα υπάγονται στη δομή της Ενωμένης Αεροναυπηγικής Εταιρείας (United Aircraft Corporation – UAC), θα δημιουργήσουν ένα υπερσύγχρονο μη επανδρωμένο ιπτάμενο μέσο κρούσης για την Πολεμική Αεροπορία της Ρωσίας.

Εκσυγχρονισμένο Su-25: η «Άγρια νυφίτσα» είναι για την Πολεμική Αεροπορία της Ρωσίας

Η Πολεμική Αεροπορία της Ρωσικής Ομοσπονδίας ήδη το 2014, θα πάρει μια ειδική έκδοση του αεροσκάφους κάθετου εφορμήσεων Su-25, που προορίζεται για την εξολόθρευση συστημάτων Αεράμυνας. Το Su-25 είναι ικανό να εντοπίσει και να εξολοθρεύσει ακόμη και τέτοια ισχυρά συστήματα αεράμυνας, όπως είναι τα αμερικανικά Patriot.

An-2 - το μεγάλο μέλλον ενός μικρού αεροπλάνου

Πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες πτήσεις του ρωσικού An-2 μετά την αναβάθμισή του. Στη σοβιετική εποχή ήταν αναντικατάστατο για τις τοπικές αεροπορικές εταιρείες και τη μεταφορά προϊόντων ή ταχυδρομείου, τους αεροψεκασμούς των χωραφιών ή επιχειρήσεις έρευνας-διάσωσης.

SPOR EΛΛΑΔΑ-ΕΥΡΩΠΗ-

Τελευταίες Ειδήσεις..

Ο Λαβέτσι ανέκοψε το θαύμα του Βαλβέρδε (vds)








Eίδήσεις -News-Eλλάδα-Κόσμος


      NEWSROOM


Ν. ΚΟΡΕΑ
Η Βόρεια Κορέα ξεκίνησε ευρείας κλίμακας στρατιωτικές ασκήσεις
Οι αυξημένες δραστηριότητες και στις δύο πλευρές των πολύ καλά εξοπλισμένων κρατών της Νότιας και Βόρειας Κορέας, έρχονται ενώ το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ εργάζεται για ένα νέο ψήφισμα, για την ενίσχυση των κυρώσεων κατά της Πιονγιάνγκ εξ αιτίας των πυρηνικών δοκιμών του περασμένου μήνα. 

Σεισμική δόνηση 6 βαθμών στη βόρεια Ταϊβάν

Ο σεισμός, ο οποίος εντοπίστηκε σε βάθος 10 χιλιομέτρων είχε επίκεντρο περιοχή 39 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοδυτικά από το λιμάνι Χουαλιέν, ανέφερε το αμερικανικό σεισμολογικό κέντρο 

Τεχνική Ανάλυση: Υγεία

Ο κινητός μέσος όρος 3 μηνών (65 συνεδριάσεων) διαμορφώνεται στα 0,57 ευρώ επίπεδα στα οποία καλύπτονται οι τελευταίες απώλειες, ενώ η μετοχή έχει υψηλό 65 ημερών τα 0,80 ευρώ όπου τυγχάνει να είναι και το υψηλό 52 εβδομάδων.

ΚΑΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ

Αισιόδοξα μηνύματα μεταφέρουν οι Γερμανοί τουριστικοί πράκτορες

Ο γενικός γραμματέας Τουρισμού Πάνος Λειβαδάς ε'ιπε πως αυτό που ζητούν οι παράγοντες της γερμανικής τουριστικής βιομηχανίας είναι υψηλή ποιότητα και περιεχόμενο στο υλικό προβολής της χώρας, ενώ δείχνουν να εκτιμούν το γεγονός ότι η Ελλάδα δίνει πλέον το μήνυμα ότι «οι υπερβολές...