Ποια γιαγιά και παππούς; Τώρα τα ονόματα των μωρών είναι εμπνευσμένα από το Game of Thrones

Για τους φανατικούς της σειράς φαινόμενο, η μόδα επιτάσσει τα νεογέννητα να παίρνουν τα ονόματά τους από τους πρωταγωνιστές της

Ξεχάστε τα ονόματα των παππούδων, τα αρχαιοελληνικά, αλλά κι αυτά των αγίων. Τώρα η μόδα επιτάσσει νέα «πηγή» για την ονοματοδοσία των παιδιών σας.

#RefugeesWelcome: Δες πώς μπορείς να βοηθήσεις τους πρόσφυγες. Οι οργανώσεις, οι δράσεις και οι φορείς

Το NEWS 247 συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις ανθρωπιστικές οργανώσεις που βοηθούν τους πρόσφυγες. Πώς μπορείτε να συνδράμετε. Links και χρήσιμα στοιχεία επικοινωνίας
Το δράμα των προσφύγων συνεχίζεται και επειδή σε καταστάσεις τέτοιας κρίσης, αυτό που κυρίως μετράει είναι οι πράξεις, είναι καλό να γνωρίζετε ποιες ενέργειες είναι σε εξέλιξη και από ποιους φορείς.

Νέο μακελειό προκάλεσε η Τουρκία: Φαρμακονήσι: Τέσσερα μωρά και έντεκα παιδιά ανάμεσα στους 34 νεκρούς. Τα καρέ του προσφυγικού δράματος

Το προσφυγικό δράμα μέσα από τα νέα συγκλονιστικά καρέ του πρακτορείου Reuters. Τουλάχιστον τέσσερα βρέφη και έντεκα παιδιά, μεταξύ των 34 νεκρών από την ανατροπή σκάφους με μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή του Φαρμακονησίου (Pics)

Τουλάχιστον τέσσερα βρέφη και έντεκα μικρά παιδιά, είναι ανάμεσα στους 34 νεκρούς της νέας τραγωδίας

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης «αναδύονται» στο Λονδίνο (φωτό)

Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης, μαρμάρινοι και παγωμένοι, ξεπροβάλλουν από τον Τάμεση. Τα εντυπωσιακά, ποντισμένα στο βυθό γλυπτά αποκαλύπτονται δύο φορές τη μέρα, στη διάρκεια της άμπωτης. Είναι δημιουργίες του καλλιτέχνη Jason de Caires Taylor (Τζέισον ντε Κέερς Τέιλορ), του οποίου η σμίλη ευθύνεται για το ανατριχιαστικά ζωντανό, υποβρύχιο πάρκο γλυπτών στο Κανκούν του Μεξικού, το 2009.

Washington Post : "Τρεις Τούρκοι ελέγχουν τη διακίνηση μεταναστών-προσφύγων στο Αιγαίο"!

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική αποκάλυψη για το ποιοι και με τις πλάτες ποιών διακινούν τους παράνομους μετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα, κάνει η εφημερίδα Washington Post με ρεπορτάζ της στην Σμύρνη, το χώρο που συντονίζονται οι μπίζνες πώλησης ελπίδας με τα φουσκωτά-παγίδες και τα ψεύτικα σωσίβια: Ένας από τους βασικούς διακινητές - που μίλησε στην εφημερίδα- αποκάλυψε

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ: Το λεωφορείο χωρίς οδηγό στους δρόμους των Τρικάλων -Υπάρχει ακόμα ελπίδα στη χώρα... [εικόνες]

Δοκιμάστηκε χθες Σάββατο, σε πραγματικές συνθήκες, το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό στους δρόμους των Τρικάλων, ένα παγκόσμιο επίτευγμα που παίρνει σάρκα και οστά στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού προγράμματος CityMobil 2, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

.Περίεργα*παράξενα Το πιο τρομακτικό rollercoaster! (video)

Στο Οχάιο βρίσκεται το πιο τρομακτικό rollercoaster που θέλει αρκετά... καρύδια για να μπεις!
Ό,τι και να πούμε, δεν μπορεί να συγκριθεί με το σοκαριστικό βίντεο. Δείτε το!

Περίεργα*παράξενα Αυτές οι πατέντες θα σε αφήσουν… με το στόμα ανοικτό! (photos)

Δείτε μερικές από τις πιο… κουφές πατέντες όλων των εποχών, μερικές εκ των οποίων σίγουρα είναι ελληνικές!
Σου χάλασαν οι προβολείς στο αυτοκίνητο; Κανένα πρόβλημα. Δεν έχεις… μοτεράκι για τη σούβλα; Μην σε νοιάζει! Σου βρέχονται τα απλωμένα ρούχα; Υπάρχει λύση! Όχι, δεν είμαστε ούτε η εταιρεία που πουλάει την «έξυπνη σίτα», ούτε η «ΑΜΑΝ teleshopping»! Ανακαλύψαμε όμως μερικές πατέντες που…

Έρευνα-ΣΟΚ: Από τον Ντουζόν στο Πέππο, τα αναβολικά σκοτώνουν! (videos+photos)

Αργά και σταθερά όσους κάνουν χρήση και σε μια στιγμή… όσους δεν κάνουν
Της Γεωργίας Λινάρδου
Ο άγριος ξυλοδαρμός του 31χρονου Β. Πέππου στη Μύκονο από έναν νεαρό σεκιουριτά ξύνει παλιές πληγές και ξυπνά άγριες μνήμες για ένα θέμα που η πολιτεία  το έχει αφήσει να σέρνεται εδώ και χρόνια!

Εθνική απάτη στην αυλή της Ν.Δ...Άνοιξε πάλι ο φάκελος "Πανγαία" από τη Δικαιοσύνη * Η Εθνική Τράπεζα χρηματοδότησε το ξεπούλημα της περιουσίας της!

Στις ανεξιχνίαστες υποθέσεις του παρελθόντος βουλιάζει η προεκλογική εκστρατεία της Ν.Δ. Η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου άνοιξε πάλι τον φάκελο "Πανγαία", που αφορά την πώληση, το 2013, της θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας στην οποία ενδεχομένως να εμπλέκονται στελέχη και πολιτικοί φίλοι της Ν.Δ.

Α. Τσίπρας: Ο λαός μας θα δώσει ένα ακόμη χτύπημα στο χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα Βίντεο

Ισχυρή εντολή για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, για να μην έχουμε ρυθμιστές της ζωής μας τους συμπαραστάτες των δανειστών στον τόπο μας, ζήτησε από την Καλαμάτα ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο λαός μας, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα δώσει την επόμενη Κυριακή ένα ακόμα χτύπημα στο χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα, στο καθεστώς της αναξιοπρέπειας, της υποταγής, και της ανισότητας.

Καμμένος: Θα είμαστε η δύναμη που θα κρατά το τραινάκι στις γραμμές

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας στο Mega είπε ότι θα σχηματιστεί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το κόμμα του να είναι «η δύναμη που θα κρατά το τραινάκι στις γραμμές».

Σε αποψινή του συνέντευξη στο Mega ο κ. Καμμένος τόνισε ότι με σοβαρή μελέτη και επιχειρήματα μπορούμε να αποδείξουμε στους δανειστές της χώρας, την αναγκαιότητα

Τρεις νεκροί μετανάστες από ανατροπή λέμβου ανατολικά του Φαρμακονησίου

Τραγωδία με παράτυπους μετανάστες τα ξημερώματα της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή, ανατολικά του Φαρμακονησίου. Λέμβος στην οποία επέβαιναν περίπου 100 άτομα ανετράπη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα , μεταξύ των οποίων και ένα παιδί.

Μυτιλήνη: Σύσκεψη για το προσφυγικό υπό την Β. Θάνου

Διευρυμένη σύσκεψη υπό την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου και με τη συμμετοχή του αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας, Χρήστου Ζώη, για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στη Μυτιλήνη.

Στο μεταξύ, χθες το απόγευμα η υπηρεσιακή πρωθυπουργός, Βασιλική Θάνου, είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, στο ιστορικό Αργέντικο, στον Κάμπο της Χίου.

Συνέντευξη Τύπου του Β. Μεϊμαράκη στη ΔΕΘ Στις 11:30

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει σε λίγη ώρα ο πρόεδρος της ΝΔ στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Μιλώντας χθες σε παραγωγικούς φορείς στο Βελλίδειο, ο κ. Μειμαράκης είπε ότι η χώρα «δεν αντέχει άλλα πειράματα», επεσήμανε ότι «το δίλημμα είναι ειλικρίνεια ή δημαγωγία» και κατηγόρησε τον Αλεξη Τσιπρα ότι «το μόνο νέο που έφερε είναι το νέο μνημόνιο».

Φεστιβάλ Βύρωνα Θέατρο Βράχων 2015 | Συναυλίες & Παραστάσεις / Πρόγραμμα

Καλοκαίρι 2015 
Θέατρο Βράχων, Μελίνα Μερκούρη

Καταξιωμένοι αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες δίνουν ραντεβού κάθε χρόνο «Στη σκιά των Βράχων» για να μας «ταξιδέψουν» μέσα από αγαπημένα, αλλά και νέα, τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου, καθώς και μέσα από την αρχαία ελληνική γραμματεία αλλά και σύγχρονα θεατρικά κείμενα.

Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας: Συναυλίες & Παραστάσεις | Πρόγραμμα 2015...Ο Αντώνης Ρέμος και η Μελίνα Ασλανίδου

 Αντώνης Ρέμος Κατράκειο


Ο Αντώνης Ρέμος και η Μελίνα Ασλανίδου