Gigi Hadid: Στον χώρο του μόντελινγκ από 2 ετών!

Είναι μια «αγγελική» οπτασία που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, από τους ατζέντες της μόδας. Έχει χαρακτηριστεί ως το αντίπαλο δέος της Kate Upton.

Ο λόγος για την καλλονή Gigi Hadid, η οποία πόζαρε για το γνωστό οίκο μόδας Guess και την καλοκαιρινή σειρά του 2015.

Τρελαίνει τον αντρικό πληθυσμό το κορίτσι του Ρόμπερτ Πάτινσον- Δειτε τη σέξι φωτογράφιση που έκανε

Η νέα αγαπημένη του Ρόμπερτ Πάτινσον μετά τον χωρισμό του από την Κρίστεν Στιούαρτ , είναι η FKA Twigs. Η γνωστή ράπερ φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το εξώφυλλο του περιοδικού «V» και αναστατώνει με τις σέξι πόζες της!

Η Rosie Huntington-Whiteley ποζάρει για το «Elle»

Στο editorial μόδας της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού «Elle» και το τεύχος Φεβρουαρίου ποζάρει η Rosie Huntington - Whiteley, η οποία τον τελευταίο χρόνο διανύει μια από τις καλύτερες επαγγελματικές περιόδους της ζωής της.

Αγνώριστη η Kim Kardashian στη νέα της φωτογράφιση

Αγνώριστη είναι η Kim Kardashian στη νέα της φωτογράφιση αυτή τη φορά για το περιοδικό «Love».

Πολύ πιο ψηλή αλλά και πολύ πιο μελαχρινή, φορώντας μία γούνα και γόβες στιλέτο δεν είναι αναγνωρίσιμη με την πρώτη ματιά.

Ο θρυλικός κιθαρίστας των Black Sabbath αποκαλύπτει τη μάχη του με τον καρκίνο-«Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα ζήσω»

Ο κιθαρίστας των Black Sabbath, Tony Iommi αποκάλυψε σε συνέντευξη ότι αγνοεί το πόσος ακόμα χρόνος του μένει για να ζήσει, λέγοντας ότι ίσως είναι οποιαδήποτε στιγμή, μεταξύ ενός έως 10 έτη.

Κρίνεται το μέλλον των Κυπριακών Αερογραμμών..

Εν αναμονή της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τις Κυπριακές Αερογραμμές, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται. Ο υπουργός Συγκοινωνιών, Μάριος Δημητριάδης, ανέφερε ότι μέχρι αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ενημέρωση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε σχέση με την απάντηση που αναμένει η Κύπρος γι' αυτό το θέμα.

Πλεόνασμα 3,7 δισ. ευρώ στο 11μηνο του 2014 ....

Πρωτογενές πλεόνασμα 3,7 δισ. ευρώ ή 2,0% του ΑΕΠ εμφάνισε κατά το ενδεκάμηνο Ιανουαρίου- Νοεμβρίου ο προϋπολογισμός, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρας.

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ - Ευρωπαϊκή «πρωτιά» της Ελλάδας στα ποσοστά μακροχρόνιας ανεργίας

    Βραδεία αύξηση της απασχόλησης, με ρυθμούς χαμηλότερους από το προσδοκώμενο, καταγράφει η τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εργασιακή και κοινωνική κατάσταση στην ΕΕ, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Ο δολοφονημένος διευθυντής του Charlie Hebdo: Δεν υποκύπτουμε στην λογοκρισία το 2012 είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στον Στέλιο Κούλογλου.

Ο Στεφάν Σαρμπονιέ, ο διευθυντής σύνταξης του σατιρικού εντύπου, Charlie Hebdo, συγκαταλέγεται μεταξύ των 12 θυμάτων της δολοφονικής επίθεσης που πραγματοποίησαν την Τετάρτη ένοπλοι στα γραφεία του εντύπου στο Παρίσι.

Αντιδράσεις προκαλεί το οριστικό όχι στην ψήφο των 18χρονων

Παρά τις αντιδράσεις που έχει ξεσηκώσει το ζήτημα της ψήφου όσων ενηλικιώνονται εντός του 2015, με ανακοίνωση του το υπουργείο Εσωτερικών βάζει τέλος στη συζήτηση ανακοινώνοντας ότι δεν θα ψηφίσουν οι γεννηθέντες το 1997 στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Αρνητικά σχολίασαν την απόφαση ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.

Πρόταση μαμούθ της Τσέλσι για τον Μέσι

Δημοσίευμα αγγλικής εφημερίδας αναφέρει πως η Τσέλσι είναι έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα των 250 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα και να τον κάνει "δικό" της.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ MEDIA * Άδειες από μηδενική βάση στα ιδιωτικά κανάλια, ολική επαναφορά της ΕΡΤ

Άδειες από μηδενική βάση στα ιδιωτικά κανάλια, ολική επαναφορά της ΕΡΤ
του Ανδρέα Πετρόπουλου
Κορυφαία μεταρρύθμιση άμεσης προτεραιότητας που θα βάλει τέλος στο σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής που συντηρεί εδώ και δεκαετίες το αμαρτωλό τρίγωνο ΜΜΕ - Τράπεζες - (χρεοκοπημένο) - Πολιτικό σύστημα, αποτελεί η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ.

Ο Τσίπρας για το γήπεδο της ΑΕΚ και τον... Μπάγεβιτς (VIDEO) Οι δηλώσεις Βασιλόπουλου στον "ΒΗΜΑ FM"

Με την ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για το πού εργάζεται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να κλέβει την παράσταση πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των παλαιμάχων της ΑΕΚ με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα το γήπεδο. "Θέλει να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια", δήλωσε ο Λάκης Νικολάου.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς και οι Θωμάς Μαύρος, Στέλιος Μανωλάς, Λάκης Νικολάου και Στέλιος Σεραφείδης.

Ν. Φίλης: Στην διαπραγμάτευση θα είστε με την Ελλάδα, ή με τη Μέρκελ κ. Σπυράκη; (Video)

Τρία σοβαρά επιχειρήματα που ανεξαρτήτως των δημοσκοπήσεων δείχνουν ότι το παιχνίδι των εκλογών έχει κριθεί υπέρ των λαϊκών συμφερόντων και του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ο διευθυντής της ΑΥΓΗΣ, Ν. Φίλης στην χθεσινή εκπομπή Κόντρα24:  α) Δεν εμπιστεύεται ο κόσμος τον κ. Σαμαρά. β) Ο κόσμος πιστεύει ότι θα πρέπει να υπάρξει σκληρότερη διαπραγμάτευση με την τρόικα.

Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά ο Παντελής Καψής

Ο δημοσιογράφος και εκπρόσωπος Τύπου επί κυβέρνησης Παπαδήμου, ο οποίος ήταν υποψήφιος και στις Ευρωεκλογές του Μαΐου με την Ελιά, έδωσε τα χέρια με τον Ευάγγελο Βενιζέλο

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - ΚΚΕ: Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Υποψήφιος στη Β' Αθήνας και στη Βοιωτία, θα είναι ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κομμουνιστικού Κόμματος, θα είναι η Αλέκα Παπαρήγα.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Η ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

Υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα θα είναι η Άντζελα Γκερέκου, όπως επιβεβαίωσε η ίδια με σχετική ανακοίνωση, βάζοντας τέλος στις διαρροές που υπήρχαν τις τελευταίες ημέρες.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας "έκλεισε" ο Βασίλης Οικονόμου.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1991 - Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

Ο εκπαιδευτικός Νίκος Τεμπονέρας χάνει τη ζωή του σε συμπλοκή με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και δημοτικό σύμβουλο Ιωάννη Καλαμπόκα, κατά τη διάρκεια των μαθητικών κινητοποιήσεων στην Πάτρα.
Ο Νίκος Τεμπονέρας (1953 - 1991) ήταν καθηγητής μαθηματικών σε Λύκειο της Πάτρας και στέλεχος του Εργατικού Αντιμπεριαλιστικού Μετώπου (ΕΑΜ).