Προς έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα την Τετάρτη

Μικρό, χρονικό περιθώριο στους τρεις πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να γεφυρώσουν τις εσωτερικές διαφορές και συμφωνήσουν πάνω στο πακέτο των μέτρων έδωσε το συμβούλιο Euro Working Group, το οποίο συνεδρίασε απόψε και διέκοψε τις εργασίες του, οι οποίες αναμένεται να επαναληφθούν την ερχόμενη Δευτέρα..

Ισλανδία: Σε συναγερμό οι αρχές για τον ισχυρότερο σεισμό της τελευταίας 20ετίας!

Προειδοποίηση εξέδωσαν οι ισλανδικές αρχές για τον κίνδυνο να σημειωθεί ένας από τους ισχυρότερους σεισμούς στην περιοχή του βόρειου Ατλαντικού την τελευταία 20ετία, στο προσεχές διάστημα!.

Κύπρος: Το κοίτασμα φυσικού αερίου θα ξεπεράσει τα 7 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα!

Tο κοίτασμα φυσικού αερίου στο οικόπεδο 12 της Κύπρου θα ξεπεράσει τα 7 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις!
O επικεφαλής της Noble, John Tomic σημείωσε πως η επιθυμία της εταιρείας είναι να διαπραγματευτεί με την κυπριακή κυβέρνηση ..

Ο Τοτσέ κράτησε «ζωντανό» τον Παναθηναϊκό

Όταν ο Παναθηναϊκός μένει πίσω από τη Λάτσιο μ’ ένα αυτογκόλ σαν αυτό του Σεϊταρίδη (25’).
Όταν ο Τοτσέ σκοράρει για δεύτερη σερί φορά στο τέλος (90’), κάνει ξανά το 1-1 και τον κρατά ξανά όρθιο.
Όταν το γκολ αυτό του δίνει ακόμα ελπίδες πρόκρισης..

O ιστότοπος WikiLeaks αποκαλύπτει απόρρητα έγγραφα για το Γκουαντάναμο

Ο ιστότοπος WikiLeaks άρχισε να δημοσιεύει σήμερα Πέμπτη υλικό που όπως ανέφερε περιλαμβάνει περισσότερους από 100 φακέλους του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας οι οποίοι αναφέρονται λεπτομερώς στις στρατιωτικές πολιτικές κράτησης σε στρατόπεδα στο Ιράκ και στη βάση στον Κόλπο του Γκουαντάναμο τα έτη μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου εναντίον αμερικανικών στόχων..

Μόντρεαλ: Βραβείο καλύτερης ταινίας μεγάλου μήκους στον Έκτορα Λυγίζο

Τιμή για τον ελληνικό κινηματογράφο αποτέλεσε η βράβευση της ταινίας του Έκτορα Λυγίζου «Το αγόρι τρώει το φαγητό του πουλιού» με το βραβείο της κριτικής επιτροπής για την καλύτερη ταινία μεγάλου μήκους στο «αβάν γκαρντ» κινηματογραφικό φεστιβάλ του Μόντρεαλ..

Θεσσαλονίκη: Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία 480 τ.μ. κυματίζει στο λιμάνι

Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία που κατασκευάστηκε ποτέ, επιφάνειας 480 τετραγωνικών μέτρων και βάρους 130... κιλών (!) κυματίζει από την Πέμπτη στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης...

Αλ. Τσίπρας: Παρέλαβαν κράτος, θα παραδώσουν αποικία χρέους

Επίθεση στις μνημονιακές κυβερνήσεις εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Βουλή, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για αποκρατικοποιήσεις ΔΕΚΟ και λιμανιών.

«Οι μνημονιακές κυβερνήσεις, παρέλαβαν κράτος και θα παραδώσουν μία αποικία χρέους» τόνισε χαρακτηριστικά, για να συνεχίσει:..

ΔΗΜΑΡ-17:30: Εκτακτη συνεδρίαση εκτελεστικής επιτροπής

Συνεδριάζει έκτακτα η εκτελεστική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ στις 17:30 το απόγευμα της Πέμπτης για να συζητήσει τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα και τη θέση του κόμματος μπροστά στη σημερινή πραγματικότητα..

Α. Παπαρήγα: Οι διαφωνίες στην κυβέρνηση είναι απλά εξαπάτηση του λαού

Τις διαφωνίες στο κυβερνητικό σχήμα όσον αφορά τα εργασιακά θέματα, κλήθηκε να σχολιάσει η γενική γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Όπως ανέφερε στη δήλωσή της, το πρώτο που ενδιαφέρει την Τρόικα είναι να ανατρέψει πλήρως τα εργασιακά γιατί εκεί είναι το κέρδος..

Η «κατάρα» της Μονπελιέ και η... αντεπίθεση των Ελλήνων

Διθυραμβικά για τον Ολυμπιακό, σκληρά για τη Μονπελιέ ήταν το σχόλια των διεθνών ΜΜΕ για το χθεσινό παιχνίδι στη Γαλλία και τη νίκη στις καθυστερήσεις των «ερυθρολεύκων».
Τί έγραψαν:.