Δεκάδες νεκροί στην Ευρώπη από το κύμα κακοκαιρίας

Δέκα άνθρωποι πέθαναν αυτό το Σαββατοκύριακο από το κρύο στην Πολωνία, σε ορισμένες περιοχές της οποίας η θερμοκρασία έπεσε στους -15 βαθμούς Κελσίου, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία..

Αλλάζει ο χάρτης των αεροπορικών μεταφορών

Νέα δεδομένα στην αεροπορική αγορά της χώρας μας φέρνουν οι καταιγιστικές εξελίξεις στον παγκόσμιο χάρτη των αερομεταφορών. Οι εταιρείες της Ασίας και της Μέσης Ανατολής αποκτούν πλέον σαφές προβάδισμα έναντι των ευρωπαϊκών οι οποίες φαίνεται να αδυνατούν να ανταγωνιστούν τις ανερχόμενες δυνάμεις του κλάδου..

«Ιστορίες καιρού» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών


Η ομάδα default company παρουσιάζει μια χορογραφημένη περιπέτεια γεμάτη χρώματα και εικόνες, με αφορμή το «Παραμύθι με τα χρώματα» του Αλέξη Κυριτσόπουλου. «Οι Ιστορίες καιρού» ανεβαίνουν στη Μικρή Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών (Λεωφόρος Συγγρού 107-109), με παραστάσεις πρωινές.

Έφυγε από τη ζωή σε αεροπορικό δυστύχημα η Jenni Rivera Video


Τα ξημερώματα της Κυριακής –9 Δεκεμβρίου– έχασε τη ζωή της σε αεροπορικό δυστύχημα η δημοφιλής Μεξικανή τραγουδίστρια Jenni Rivera. Η ερμηνεύτρια, με τις πωλήσεις 15 εκατομμυρίων και πλέον άλμπουμ, ταξίδευε με ιδιωτικό αεροπλάνο σε πόλεις του Μεξικού, προκειμένου.

Ρατσισμός, στείρωση, ευθανασία, εξόντωση – Οι γιατροί του Γ’ ράιχ [Ντοκυμαντέρ]


Από την χιτλερική Γερμανία στους σημερινούς νεοναζί απογόνους της  Μια έρευνα, σε τρία μέρη, για το ρόλο της ιατρικής στη ναζιστική Γερμανία..

Πώς δημιουργείται ένας Ναζί – Walt Disney cartoon (1943)

“Η εκπαίδευση για το θάνατο: Πώς δημιουργείται ένας Ναζί”
10λεπτο φιλμάκι κινουμένων σχεδίων του Walt Disney, που κυκλοφόρησε στις 15 Ιανουαρίου 1943 και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Gregor Ziemer..

Περού: αναγκαστικές στειρώσεις γυναικών και αντρών.Ντοκυμαντέρ: A Woman’s Womb

Με αφορμή την δημοσίευση σε διάφορα μέσα της ανατριχιαστικής περίπτωσης των υποχρεωτικών στειρώσεων στο Περού, βρήκαμε και παρουσιάζουμε ένα ντοκυμαντέρ για το ζήτημα. Παρουσιάζεται το ιστορικό των υποχρεωτικών στειρώσεων που έλαβαν χώρα μεταξύ 1995 και 2000 και εφαρμόστηκαν.

Το Zumwalt -1000 θα είναι stealth και θεωρείται το τελειότερο πολεμικό πλοίο, ιδανικό για υποστήριξη αποβάσεων


Δύο διαφορετικές τάσεις ανιχνεύονται στους σημερινούς και στους αυριανούς πολέμους. Οι πολιτικοί θέλουν να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις στρατιωτικών δυνάμεων μεγάλης κλίμακας και η χρήση πολυδάπανου υλικού που μπορεί να μένει επί τόπου ή να πέφτει στα χέρια του εχθρού. Σε άνοδο λοιπόν είναι η χρήση, πολύ σκληρά..