Κύριε Παπαθανάση πληρώσατε στην τράπεζα και πόσα;

 Επιβεβαιώνει πλήρως το πρωτοσέλιδο και το ρεπορτάζ του Documento, ο δόλιος υπουργός, Νικόλαος Παπαθανάσης με ανακοίνωση του.

Παρότι χθες ήταν εξαφανισμένος και δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές οχλήσεις των δημοσιογράφων της εφημερίδας, και παρότι ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης επικοινώνησε τις αναζητήσεις στο twitter, έμπροσθεν της αναταραχής που προκλήθηκε με μόνη τη δημοσιοποίηση του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας, ο κύριος Παπαθανάσης σήμερα βγήκε από το καβούκι του, και ομιλεί ψευδώς ότι δήθεν ήταν μόνο εγγυητής της εταιρίας «ΔΟΜΟΠΟΛΙΣ S.P.». Το ΑΛΗΘΕΣ είναι ότι ο κ. Παπαθανάσης ήταν μέτοχος της «ΔΟΜΟΠΟΛΙΣ S.P.» μέλος του Δ.Σ της εταιρίας και εγγυητής για ανοιχτό αλληλόχρεο λογαριασμό ύψους 1,45 εκ. ευρώ.

«Εξέγερση» κατά των ΗΠΑ στο Μεξικό: Επίθεση του προέδρου κατά της Ουάσινγκτον Χιλιάδες λαού αποθέωσαν τον Ομπραντόρ όταν επιτέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες

 Φαίνεται ότι η κοσμογονία που συντελείται στον πλανήτη, αγγίζει πλέον και το μαλακό υπογάστριο της υπερδύναμης.

Η διπλωματική κρίση Μεξικού – ΗΠΑ έπειτα από την εισβολή των ειδικών δυνάμεων της χώρας σε αμερικανική εταιρεία, ήρθε μα επιδεινωθεί με τη σφοδρή επίθεση του προέδρου Ομπραντόρ κατά των Ηνωμένων Πολιτειών, σε μία πρωτοφανή συγκέντρωση, όπου και αποθεώθηκε.

Θρίλερ στη θάλασσα της νότιας Κίνας – καταδίωξη αμερικανικού αντιτορπιλικού!

 Ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας WANG WENBIN αποκάλυψε ένα σοβαρότατο επεισόδιο με εμπλοκή του Κινεζικού πολεμικού ναυτικού και αμερικανικού αντιτορπιλικού. Πρόκειται για το πρώτο επεισόδιο με απ’ ευθείας εμπλοκή των δύο υπερδυνάμεων.

Αναγκάστηκε να παραδεχτεί το ψέμα του το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Ουκρανίας Δεν έχουν αποσυρθεί από την πόλη Νόβα Καχόφκα οι ρωσικές δυνάμεις

 Το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Ουκρανίας παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος όταν ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις αποσύρθηκαν από την πόλη Νόβα Καχόφκα, στην περιοχή της Χερσώνας, υποστηρίζοντας ότι ανέλυσε λανθασμένα τις πληροφορίες που έλαβε.

«Οι κατακτητές βρίσκονται ακόμη προσωρινά στη Νόβα Καχόφσκα.