Κινεζική εταιρεία θεωρείται ένας από τους ισχυρότερους «παίκτες» Ζωντανό βίντεο στο YouTube από drones

Ποικιλία δυνατοτήτων διαθέτουν τα νέα drones (quadcopters) της DJI, τα οποία παρουσιάστηκαν πρόσφατα: όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, το Phantom 3 είναι σε θέση να κρατάει τη θέση του χωρίς να απαιτείται GPS (κάτι που το βοηθά πολύ όσον αφορά στη λειτουργία του σε εσωτερικούς χώρους), ενώ η εφαρμογή ελέγχου του δίνει τη δυνατότητα μετάδοσης ζωντανού streaming video στο YouTube.

Ιωάννινα: Στη διεκδίκηση του τίτλου «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021»


Την απόφαση να καταθέσουν τα Ιωάννινα υποψηφιότητα για την απόκτηση του τίτλου «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021», έλαβε κατά ευρεία πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο Ιωαννιτών.

Πώς σχολιάζει ο γαλλόφωνος βελγικός Τύπος τη συνάντηση Αλ. Τσίπρα - Βλ. Πούτιν

Κοινή αναφορά σε όλα τα δημοσιεύματα αποτελεί η έκκληση του Έλληνα πρωθυπουργού για το τέλος των ευρωπαϊκών κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας.

Τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν τη Μ. Πέμπτη στη Μόσχα καλύπτει ευρέως ο γαλλόφωνος βελγικός Τύπος (Le Soir, La Libre Belgique, L' Echo).

Κ. Ήσυχος: Το εργοστάσιο της Ηλεκτρομηχανική Κύμης να ξαναμπεί σε παραγωγική διαδικασία

Ο κ. Ήσυχος τόνισε πως το εργοστάσιο έχει μια άρτια υποδομή αλλά και ένα ανθρώπινο δυναμικό, στην πλειονότητά τους γυναίκες, που, όπως είπε, εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται στο περιθώριο.

Η πολιτική βούληση της κυβέρνησης είναι να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες ώστε το εργοστάσιο της εταιρείας Ηλεκτρομηχανική Κύμης

“CyberalertGR”: Αυτό είναι το twitter της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Στη δημιουργία ενός σύγχρονου ψηφιακού καναλιού επικοινωνίας, μέσω twitter, προχώρησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο πλαίσιο της πλατφόρμας των καινοτόμων δράσεων που έχει αναπτύξει για την επικοινωνία με το κοινό.

Το πρώτο "πλήγμα" κατά των μνημονίων παρουσίασε ο Κατρούγκαλος

Ώς «το πρώτο πλήγμα στο παρασύνταγμα των μνημονιακών ρυθμίσεων», παρουσίασε ο αναπληρωτής υπουργός διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, το νομοσχέδιο για τον «εκδημοκρατισμό της δημόσιας διοίκησης».

Ποιοι δικαιούνται δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, επίδομα σίτισης και στέγασης

Στον καθορισμό αυστηρών εισοδηματικών κριτηρίων για τη χορήγηση δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος, επιδόματος σίτισης και επιδόματος στέγασης προχώρησε η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με το πλήρες κείμενο που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, ορίζεται πως το εισόδημα δικαιούχου των παροχών των άρθρων 1 έως 3 του νόμου 4320/2015 δεν πρέπει να υπερβαίνει τα παρακάτω όρια πραγματικού εισοδήματος:

Πλήρωσαν το μερίδιό τους για το κατοχικό δάνειο ακόμη δυο Γερμανοί

Μετά το ζευγάρι Γερμανών στο Ναύπλιο που πλήρωσε το μερίδιό του για το κατοχικό δάνειο, ακόμα δυο Γερμανοί πολίτες κατέθεσαν τον οβολό τους.
Ειδικότερα, ο Ιllο Mechlinski-Gerrwin και η GerhardGerwinn, επηρεασμένοι από τους Ludwig Ζaccharo και την Nina Lange, το ζευγάρι δηλαδή των Γερμανών που είχε πληρώσει τον Μάρτιο το ποσό που τους αναλογούσε από το κατοχικό δάνειο, αποφάσισαν να “ξεχρεώσουν”.

Αυτές είναι οι 15 πιο αρχαίες πόλεις στην Ευρώπη 8 από αυτές είναι στην Ελλάδα

Την ώρα που πολλές από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου, βρίσκονται στην εύφορη ημισέληνο της Μέσης Ανατολής και είναι αρκετά δύσκολο κανείς να τις επισκεφτεί λόγω της επικινδυνότητας που υπάρχει στην περιοχή, όσοι από εσάς είστε λάτρεις των αρχαίων πόλεων θα βρείτε αρκετές στην Ευρώπη.
Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε 15 από αυτές.

Το παρασκήνιο των συνομιλιών Τσίπρα - Πούτιν και το δώρο του Ρώσου Προέδρου στον Έλληνα Πρωθυπουργό την εικόνα του Αγίου Νικολάου και του Αγίου Σπυρίδωνος

Αν και στις κοινές τους δηλώσεις στο Κρεμλίνο, ο Έλληνας Πρωθυπουργός και ο Ρώσος Πρόεδρος δεν θέλησαν να προχωρήσουν σε πολλές αποκαλύψεις σχετικά με τα σχέδια που επεξεργάζονται και τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι για τη δημιουργία ενός ελληνικού αγωγού φυσικού αερίου, φαίνεται πως οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο όπως αναφέρουν και κυβενητικές πηγές.

Πυρoβολισμοί μέσα στο δικαστήριο του Μιλάνου...Το Δικαστικό Μέγαρο εκκενώθηκε και η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όταν κατηγορούμενος για χρεοκοπία, άρχισε να πυροβολεί το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στο εσωτερικό του δικαστηρίου του Μιλάνου, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Ένα άτομο έχει τραυματιστεί και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πολύ ενθαρρυντικές οι συνομιλίες, τονίζει το Κρεμλίνο ...Χαιρετίζουν «την επανεκκίνηση των σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας» οι ΑΝ.ΕΛΛ.

Πολύ ικανοποιημένο δηλώνει το Κρεμλίνο από τα αποτελέσματα των συνομιλιών μεταξύ του Αλξέξη Τσίπρα και του Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως είπε στους δηλοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου.
«Το βασικό είναι ότι οι Έλληνες εταίροι μας έχουν τη θέληση να συνεχίσουν τη συνεργασία κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και η Ρωσία απαντά στις προσδοκίες τους με αμοιβαιότητα», είπε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.