Αυτές οι τρεις πληροφορίες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στην ερωτική σας ζωή

 Είτε βρίσκεστε σε αποκλειστική μονογαμική σχέση είτε όχι, τότε αυτό το άρθρο σας αφορά. Διαβάστε αυτά τα τρία πράγματα που θα σας βοηθήσουν να εξιχνιάσετε πολλούς αστικούς μύθους και να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας και τη σεξουαλική σας ζωή.

Στις γυναίκες αρέσει το σεξ όσο στους άνδρες

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Personality and Social Psychology, οι άντρες, όταν έχουν μακροχρόνιες σχέσεις, υποτιμούν την ερωτική επιθυμία των συντρόφων τους και έτσι τις παραμελούν.

Δυο ερωτήσεις που πρέπει να αποφύγετε να κάνετε μετά το σεξ

 Μια μεγάλη αλήθεια είναι ότι οι άντρες μετά το σεξ νυστάζουν ακατανίκητα, ενώ οι γυναίκες έχουν μεγάλη όρεξη για κουβέντα.

Οι συζητήσεις που γίνονται μετά το σεξ, το λεγόμενο pillowtalk, εμπεριέχει τόσο την πλευρά του άνδρα με το pillow ( μαξιλάρι ) όσο και με εκείνη της γυναίκας με το talk ( κουβέντα ).

Έτσι λοιπόν, ο ένας θέλει να κοιμηθεί και η άλλη να μιλήσει κάτι που πολλές φορές δεν λειτουργεί. Βέβαια, υπάρχει ιδανική λύση για το #aftersex σκηνικό και δεν είναι άλλο από το να αστειευτούν, να φάνε ή να δουν μια ταινία.Το θέμα είναι να μην γίνουν ακριβώς εκείνη τη στιγμή ερωτήσεις που θα φέρουν αμηχανία.

4 τρόποι για να μην πέφτετε για ύπνο τσακωμένοι με το ταίρι σας

 α διπλά κρεβάτια, έλεγαν οι παλιοί, φτιάχτηκαν ώστε όσο  κι αν έχει έρθει σε αντιπαράθεση το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της ημέρας, το βράδυ να ξαπλώνει μαζί και μονιασμένο.

Και ουσιαστικά αυτό είναι το ζητούμενο και σήμερα, να πέφτουμε για ύπνο με το σύντροφό μας αγαπημένοι ώστε να ξεκουραστούμε, να κοιμηθούμε καλά και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.

Πως λοιπόν θα αποφύγουμε την vintage «κρεβατομουρμούρα» όταν πέσουμε για ύπνο σε περίπτωση που έχουμε ανοιχτές υποθέσεις να συζητήσουμε με το έτερον μας ήμισυ;

Το δικαστήριο δικαίωσε τη Meghan Markle στη διαμάχη της με τη «Mail on Sunday» - Τα πρώτα της λόγια

 Δικαιώθηκε η Meghan Markle μετά από τρία χρόνια δικαστικής διαμάχης με τον εκδότη της Mail on Sunday, για τη δημοσιοποίηση του γράμματος που είχε στείλει στον πατέρα της λίγο μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry.

Σύμφωνα με την απόφαση που λήφθηκε από τους δικαστές, η υπόθεση δεν θα προχωρήσει σε δίκη και η Meghan Markle θα μπορεί να περιμένει μια σημαντική οικονομική αποζημίωση από τον όμιλο, αλλά και μία δημόσια απολογία, τυπωμένη στη μπροστινή σελίδα της Mail on Sunday αλλά και στην ιστοσελίδα της Mail Online.

Στην «κορυφή του κόσμου» το ελληνικό γαστρονομικό ελαιόλαδο για το 2021

 Στην «κορυφή του κόσμου» το ελληνικό γαστρονομικό (flavored Oil) ελαιόλαδο για τη φετινή χρονιά, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της παγκόσμιας κατάταξης ελαιολάδων, Evoo World Ranking 2021 (EVOOWR 2021).

Η EVOOWR εξέτασε 16.584 δείγματα ελαιολάδου, από 37 ελαιοπαραγωγικές χώρες και 2.105 εταιρείες αντίστοιχα, τα οποία είχαν ήδη διακριθεί σε 29 διεθνείς διαγωνισμούς, υψηλού κύρους και εμβέλειας.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου τιμήθηκαν με τα πέντε πρώτα βραβεία για την γεύση και την ποιότητα των γαστρονομικών (Flavored Oils) ελαιολάδων τους.

Ξεκινούν την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου τα δρομολόγια του τραμ προς Πειραιά

 Αλλαγές δρομολογούνται από την ερχόμενη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 στη λειτουργία του δικτύου του τραμ, καθώς από την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου τίθεται σε λειτουργία και η επέκτασή του προς Πειραιά.

Ειδικότερα, οι υφιστάμενες τρεις γραμμές (3, 4 & 5) τροποποιούνται, και το δίκτυο Τραμ θα αποτελούν πλέον δύο νέες. Πρόκειται για την γραμμή 6 «Πικροδάφνη - Σύνταγμα» και τη γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας - Ακτή Ποσειδώνος (Πειραιά)». Η μετεπιβίβαση μεταξύ των δύο γραμμών θα γίνεται στη στάση «Πικροδάφνη». Σταθμός ανταπόκρισης και των 2 γραμμών θα είναι η στάση «Πικροδάφνη»,

Ολοκληρώθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Ευρώπη για την μεταφορά παράνομου χρήματος

 Συνελήφθησαν 1.803 άτομα και απετράπησαν συναλλαγές 67,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ολοκληρώθηκε η έβδομη ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση στην Ευρώπη, για την καταπολέμηση του φαινομένου της μεταφοράς παράνομου χρήματος, με την ονομασία «European Money Mule Action 7 (EMMA 7)».

Η δράση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικές Υπηρεσίες από 27 χώρες, πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 15 Σεπτεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου 2021, με την υποστήριξη της Europol, της Interpol, της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας

Καμπάνα 1,5 εκατ. ευρω της UEFA στην ΑΕΚ που μπαίνει υπό επιτήρηση για παραβίαση του FFP

  Η ΑΕΚ δε συμμορφώθηκε με τους κανόνες του Financial Fair Play, θα πληρώσει 1,5 εκατ. ευρώ και θα βρεθεί υπό επιτήρηση. Σε συμβιβασμό με την UEFA ο σύλλογος.


Η UEFA μοίρασε... καμπάνες στις ευρωπαϊκές ομάδες και ανάμεσα σε αυτές είναι η ΑΕΚ. Ο λόγος; Η Ενωση δε συμμορφώθηκε με τους κανόνες του FFP και το πρόστιμο δεν μπορούσε να αποφευχθεί. Ο φάκελός της εξετάστηκε λεπτομερώς και και υπεύθυνο τμήμα της Ομοσπονδίας αποφάσισε να συνάψει συμφωνία διακανονισμού με την ΑΕΚ. Τι αναφέρει η συμφωνία; Η ΑΕΚ θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 1.5 εκατ. ευρώ. 

ΣΕ ΙΣΧΥ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΜΥ Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

 ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗN ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03-12-2021 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03-12-2021
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στη δυτική Ελλάδα, από το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τη Θράκη και την ανατολική και πιθανώς την κεντρική Μακεδονία και από τη νύχτα στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ.