Τα μέλη των Pussy Riot που έμειναν ελεύθερα απειλούν με νέες ενέργειες

Τα μέλη του πανκ συγκροτήματος Pussy Riot, που έχουν μείνει ελεύθερα, ετοιμάζουν νέα εκδήλωση, μάλιστα, κατά τα λεγόμενά τους, θα είναι πιο σκανδαλώδης από εκείνη, για τη συμμετοχή στην οποία τρεις ομοϊδεάτισσές τους πρόσφατα καταδικάσθηκαν σε δύο χρόνια φυλάκιση η καθεμία..

Στην Κίνα, από πτώση ανελκυστήρα από τον 30ό όροφο σκοτώθηκαν 19 άτομα

Από πτώση ανελκυστήρα από τον 30ό όροφο ενός υπό κατασκευή κτηρίου, στην κινεζική πόλη Ουχάν, σκοτώθηκαν και οι 19 άνθρωποι, που βρίσκονταν σε αυτόν. Οι περισσότεροι από τους νεκρούς ήταν εργάτες.Στην Κίνα κάθε χρόνο στις οικοδομές, σκοτώνονται χιλιάδες άνθρωποι. Συχνά οι κατασκευαστικές εταιρείες παραβλέπουν τους κανονισμούς ασφαλείας.πηγη

Jennifer Lopez - Casper Smart: Βραδινή έξοδος για δυο

Πιάστηκαν χέρι – χέρι και βγήκαν από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν στη Νέα Υόρκη η Jennifer Lopez και ο Casper Smart για να πάνε για φαγητό το βράδυ της Τετάρτης...

Τους «φόρεσε» χρυσές θήκες Η Rihanna «έντυσε» και τα δόντια της

Όταν η Rihanna αποφασίζει να ντυθεί και να βγει έξω, ξέρει πώς να κάνει τα πάντα για να τραβήξει τις εντυπώσεις και να τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό – και δεν εννοούμε μόνο με τα ρούχα της..

Οι 11 πιο ψηλές και σέξι γυναίκες στην Ελλάδα

11, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, 1,83
Πάνε 14 χρόνια από τότε που ‘κατέστρεψε’ τον Γκλέτσο ως Ερατώ στους Ψίθυρους Καρδιάς. Στο εν τω μεταξύ έχει προλάβει να παντρευτεί (τον σούπερ-ταλαντούχο Φάνη Μουρατίδη) και να κάνει δυο γιους. Όμως, μια χαρά συνεχίζει να διατηρεί τα ελαφίσια χαρακτηριστικά για τα οποία ποτέ δεν πάψαμε να την εκτιμάμε. Φέτος είναι και πάλι κοντά μας με το Κλινική Περίπτωση του Mega..

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο Φραγκούλης τραγουδά στις Θερμοπύλες

Ο Φραγκούλης τραγουδά στις Θερμοπύλες Σήμερα ανοίγουν τις πύλες τους τα «Θερμοπύλεια 2012», το ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων. Η επίσημη έναρξη θα γίνει στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, με την αμφικτιονική συνάντηση των Μέσων Ενημέρωσης..

Μαζί στην πίστα τον χειμώνα

Μαζί στην πίστα τον χειμώνα  Ανδρική «συμμαχία» έρχεται τον χειμώνα στην αθηναϊκή νύχταΑνδρική «συμμαχία» έρχεται τον χειμώνα στην αθηναϊκή νύχτα..

H Nτέμι Μουρ ψηφίζει Ρέμο, Και Κεφαλονιά

Η Ντέμι Μουρ είναι ένα από τα πολλά μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ που επισκέφτηκαν φέτος το καλοκαίρι την Ελλάδα.Η ηθοποιός μια εβδομάδα προτού πάει στην Μύκονο, βρέθηκε ,σύμφωνα με το gossip-tv, στην Κεφαλλονιά, όμως όλη της η παρουσία στην χώρα μας ήταν ινκόγκνιτο και έτσι κανείς δεν κατάφερε να έχει εικόνες από την παραμονή της εδώ..