Οι 11 πιο ψηλές και σέξι γυναίκες στην Ελλάδα

11, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, 1,83
Πάνε 14 χρόνια από τότε που ‘κατέστρεψε’ τον Γκλέτσο ως Ερατώ στους Ψίθυρους Καρδιάς. Στο εν τω μεταξύ έχει προλάβει να παντρευτεί (τον σούπερ-ταλαντούχο Φάνη Μουρατίδη) και να κάνει δυο γιους. Όμως, μια χαρά συνεχίζει να διατηρεί τα ελαφίσια χαρακτηριστικά για τα οποία ποτέ δεν πάψαμε να την εκτιμάμε. Φέτος είναι και πάλι κοντά μας με το Κλινική Περίπτωση του Mega..


anna maria papaxaralampous από soukampiat
10, Νάσια Μυλωνά, 1,80

Δεν ξέρεις το όνομα της. Και δεν την θεωρείς σέξι. Όπως ακριβώς και οι συμμαθητές της στην Ναύπακτο, όπου και μεγάλωσε. Αλλά, μεταξύ μας, δεν την νοιάζει καθόλου. Γιατί η Νάσια είναι η μοναδική Ελληνίδα που κάνει εδώ και χρόνια καριέρα στο εξωτερικό, έχοντας περπατήσει σε όλες τις σημαντικές πασαρέλες του πλανήτη. Bonus ο χαρακτήρας της, αυτό που λέγανε παλιά ‘μαλαματένιος’.

Nasia Mylona (Νάσια Μυλωνά) από ifon242
9, Ανδριανή Τσάφου, 1,80

Καινούργια άφιξη στο κουρμπέτι (και μάλιστα από την Καλαμάτα, πάλαι ποτέ αφετηρία της Νίκης Κάρτσωνας) με επιβλητικό ύψος (ειδικά αν υπολογίσεις και τα ψηλοτάκουνα), αξεσουάρ τα καυτά σορτσάκια που πάντα φορά στις συχνές κλαμπο-εμφανίσεις της και μεγαλύτερα επιτεύγματα τους τίτλους Σταρ Πελοπόννησος, Playgirl 2010 και την αναδημοσίευση των φωτογραφιών της στο Ρώσικο Playboy. Ανερχόμενη, φιλόδοξη, ελπιδοφόρα.

Ανδρεανή Τσάφου από eros_mag
8, Kατερίνα Λέχου- 1,80

Στα 43 της, παραμένει το καρτ ποστάλ της ελληνικής ομορφιάς. Στην ιδεατή, προφανώς, μορφή της. Αξιοπρεπής, συνεπής, χαμηλών τόνων και all around η ιδανική γυναίκα για να ανοίξεις σπίτι. Ναι, θα προτιμούσαμε να μας άφηνε να την δούμε και σε κάτι πιο προβοκατόρικο. Αλλά αυτό το πλοίο έχει πλέον σαλπάρει για τα καλά.

katerina lexou soles από soukampiat
7, Στέλλα Δημητρίου, 1,83

Η μοναδική Σταρ Κύπρος της οποίας το όνομα θυμόμαστε, είναι άκρως επιβλητική όταν την δεις να στέκεται μπροστά σου. Σκέψου ότι μόνο τα πόδια της είναι 117 εκατοστά. Εκπρόσωπος της παλιότερης γενιάς μοντέλων, αυτής των αρχών των 00ς, μας έχει χαρίσει ακριβώς όσες σέξι φωτογραφήσεις θέλαμε από εκείνη. Για ιστορικούς λόγους, ας αναφέρουμε ότι οφείλει το κορμί της στο βόλεϊ (έχει παίξει μέχρι και στην εθνική ομάδα). Bonus η εξίσου καυτή αδελφή της, Χριστίνα.

Stella Dimitriou (Στέλλα Δημητρίου) από ifon242
6, Άννα Πρέλεβιτς, 1,81

Κόρη του Μπάνε, πρωταθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ, Σταρ Ελλάς 2010, παρουσιάστρια του Mad και, πάνω από όλα, η χαρά της ζωής. Αν και το τελευταίο είναι κάτι που πρέπει να την γνωρίσεις για να το συνειδητοποιήσεις. Σωματικά, ότι χάνει από στήθος το κερδίζει και με το παραπάνω από άποψη γλουτών, που συχνά πυκνά έχουν αποκαλεστεί ‘βραζιλιάνικοι.

ANNA PRELEVIC από funked00
5, Βάσω Κολυδά, 1,80

Η πάλαι ποτέ Playmate 2006 δεν έκανε ποτέ την γκέλα που της άρμοζε στον αντρικό πληθυσμό. Ίσως επειδή το κορμί της ήταν υπερβολικά μοντελέ για τα γούστα μας. Κρίμα. Αλλά υπάρχει ακόμη καιρός να αναθεωρήσουμε. Και να την πείσουμε να φωτογραφηθεί και πάλι σέξι, κάτι που έχει κόψει αποφασίζοντας να αφοσιωθεί στην τηλεοπτική της καριέρα (σ.σ. ίσως να την θυμάσαι πέρυσι από το Κους Κους).

Lucky Greece TV vaso kollida από amaliak
4, Ναταλί Θάνου, 1,83

Τα λόγια περιττεύουν μπροστά στο μεγαλείο του κορμιού της Σέρβας τραγουδίστριας και playmate 2007. Η έφηβη Miss Βελιγράδι αποτελεί μια από τις καλύτερες ‘μεταγραφές’ που έχουμε κάνει ποτέ. Και αν ξέραμε ποιος ήταν ο promoter που την πρωτο-έφερε να χορέψει για χάρη μας, θα τον ευχαριστούσαμε προσωπικά. Εξίσου επιβλητική είναι και ως προσωπικότητα. Με την έννοια ότι ξέρει τι θέλει και ξέρει πως (κοφτά και με σλάβικη προφορά) να στο ζητά.

The Sexy Natali Thanou ft Sunny Black - Terma από richclickerz
3, Εύα Λάσκαρη, 1,82

182 εκατοστά λαχταριστής σάρκας, την οποία έχεις πολλαπλώς ευχαριστηθεί γυμνή. Τόσο σε περιοδικά, όσο και –πέρυσι- στο θέατρο. Η πάλαι ποτέ Σταρ Πελοπόννησος μοιάζει να είναι στην ζωή μας από πάντα. Λογικό αφού ξεκίνησε να κυκλοφορεί νύχτα από τα 14 της. Φέτος θα βρίσκεται δίπλα μας σε καθημερινή βάση, μέσα από το σίριαλ Βασιλιάδες του Mega.

Η Εύα Λάσκαρη σε φωτογράφηση από octopusmike
2, Βασιλική Τσεκούρα, 1,83

H επίσημη αγαπημένη του Θοδωρή Παπαλουκά θα έπρεπε να είναι η εθνική μας γυμνάστρια. Ένεκα των πτυχίων της (πτυχίο από την γυμναστική ακαδημία, μεταπτυχιακό στην αθλητική ψυχολογία), της αθλητικής της προϋπηρεσίας (υπήρξε πρωταθλήτρια στίβου) και της Μεσογειακής ομορφιάς της (που της χάρισε τον τίτλο Μις Ελλάς 2003). Και για ένα μικρό διάστημα, όταν βρέθηκε να δείχνει ασκήσεις στην Χριστίνα Κολέτσα στο Fame Story 4 (με τον καμεραμάν να μην ξέρει που να πρωτοεστιάσει) αυτό έδειχνε ότι θα συμβεί. Όμως, η Βασιλική αποδείχτηκε υπερβολικά γυμνασμένη για τα γούστα των Ελλήνων. Αλλά όχι των Γερμανών και των λοιπών Ευρωπαίων που την ζητούσαν και την ζητούν συνέχεια για καταλόγους, πασαρέλες κτλ.

thelxi από nsarris


























 Eχεις δει ποτέ την Δήμητρα Λιάνη από κοντά; Λόγω ύψους (επίσης πλάτους και περιφέρειας στήθους) σε κάνει να αισθάνεσαι σαν την Κοκκίνου δίπλα στον Μπόγρη ή την μινιατούρα γκόμενα του Shaquille. Μικροσκοπικός, ταπεινός και ανεπαρκής. Το ίδιο ακριβώς ‘εφέ’ που έχουν και οι παρακάτω ‘κατέβα να σε φτάσω’ περιπτώσεις. Με την διαφορά ότι οι συγκεκριμένες είναι και σέξι.



PHGH

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...