ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο Φραγκούλης τραγουδά στις Θερμοπύλες

Ο Φραγκούλης τραγουδά στις Θερμοπύλες Σήμερα ανοίγουν τις πύλες τους τα «Θερμοπύλεια 2012», το ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων. Η επίσημη έναρξη θα γίνει στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, με την αμφικτιονική συνάντηση των Μέσων Ενημέρωσης..

Σήμερα ανοίγουν τις πύλες τους τα «Θερμοπύλεια 2012», το ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων. Η επίσημη έναρξη θα γίνει στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, με την αμφικτιονική συνάντηση των Μέσων Ενημέρωσης.
Συζήτηση
Εκπρόσωποι ΜΜΕ από τις πόλεις-μέλη του Δικτύου Πάφος - Αδελφοποιημένων Πόλεων Ελλάδος (Κέρκυρα, Λαμία, Μυτιλήνη, Πρέβεζα, Καλαμαριά) θα συμμετέχουν στη συζήτηση με θέμα «Τα Μέσα Ενημέρωσης Μοχλός Περιφερειακής Ανάπτυξης».
Αύριο, στις 8 το βράδυ, στο Μνημείο Λεωνίδα στις Θερμοπύλες θα πραγματοποιηθεί πορεία τιμής προς τον Λεωνίδα και τους συμπολεμιστές του, ενώ το Καινοτομικό Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών θα φιλοξενήσει την παρουσίαση του Εκπαιδευτικού Οδηγού του Κέντρου και έκθεση ζωγραφικής με έργα καλλιτεχνών από την πόλη Rzeszow της Πολωνίας και από τα Καρπάθια.
Το φετινά «Θερμοπύλεια» θα κορυφωθούν με τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει ο Μάριος Φραγκούλης, το βράδυ της Κυριακής, στον λόφο του Κολωνού, στις Θερμοπύλες.
Ο καταξιωμένος ερμηνευτής θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, αλλά και αγαπημένα κομμάτια μεγάλων Ελλήνων συνθετών όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Γιάννης Μαρκόπουλος κ.ά.
  • Προπώληση
    Εισιτήρια για τη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη προπωλούνται στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης.
  • πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...