Τραγικός ο απολογισμός στην Κίνα: Πάνω από 104 νεκροί , 722 τραυματίες και δεκάδες αγνοούμενοι από τις φονικές εκρήξεις! (Photos- vds)

Τουλάχιστον 104 είναι οι νεκροί από τις διαδοχικές εκρήξεις που συγκλόνισαν το λιμάνι της Τιαντζίν στη βόρεια Κίνα, ενώ σε περίπου 400 ανέρχονται οι τραυματίες, όπως μεταδίδουν τα κινεζικά ΜΜΕ.

Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, εννέα πυροσβέστες έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε χθες Τετάρτη

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου στον Αρχαιολογικό Χώρο Ηραίου

H Ελευθερία Αρβανιτάκη συμπράττει με την Φιλαρμονική του Δήμου Λουτρακίου το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 σε μια συναυλία για την Πανσέληνο στον Αρχαιολογικό Χώρο Ηραίου.

 Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει μια σταθερά επιτυχημένη πορεία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού εδώ και τριάντα χρόνια.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Κίνας στο Ηρώδειο

Επόμενο σταθμό στον πολύ ιδιαίτερο και γεμάτο μελωδίες Δρόμο του μεταξιού που διανύει αυτό το καλοκαίρι η Φιλαρμονική Ορχήστρας της Κίνας,  αποτελεί η Αθήνα και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού.Την Τετάρτη 19 Αυγούστου, η διεθνούς φήμης ορχήστρα υπό την διεύθυνση του μάεστρου και καλλιτεχνικού της διευθυντή Long Yu,

Φιλιππίνες: Κόλαση φωτιάς σε επιβατηγό πλοίο με περίπου 544 επιβάτες

Τύχη βουνό είχαν περίπου 544 επιβάτες οι οποίοι βρίσκονταν στο εσωτερικό και τα καταστρώματα πλοίου, το οποίο μόλις είχε δέσει στο λιμάνι Όρμοκ των Φιλιππινών.

Οι δουλειές που έκαναν 9 ηγέτες πριν γίνουν ισχυροί (δεν θα βρείτε ποτέ ποιος ήταν πορτιέρης σε κλαμπ!)

Σήμερα κυβερνούν ισχυρές χώρες, διαμορφώνουν την εξωτερική πολιτική, έχουν κερδίσει κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις ή εμπνέουν εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως με τις πράξεις και τα λόγια τους.
Ωστόσο, πριν γίνουν αυτό που είναι σήμερα, ηγέτες δηλαδή, είχαν και αυτοί δουλειές όπως όλοι μας. Ήταν σερβιτόροι, αεροσυνοδοί, καθαριστές δρόμων ή ακόμα και... πορτιέρηδες σε κλαμπ (δεν θα μαντέψετε ποτέ ποιος ήταν αυτό το τελευταίο!).