Ακυρώνει τα σχέδιά της η Μαντόνα για συναυλίες στην Αυστραλία μέσα στο 2013 ως μέρος της παγκόσμιας τουρνέ της «MDNA».

Ακυρώνει τα σχέδιά της η Μαντόνα για συναυλίες στην Αυστραλία μέσα στο 2013 ως μέρος της παγκόσμιας τουρνέ της «MDNA». «Η περιοδεία της Μαντόνα θα τελειώσει στην Νότιο Αμερική τον Δεκέμβριο..

Όλες οι υποψηφιότητες για τα Emmy Η τελετή θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοινώθηκαν σήμερα όλες οι υποψηφιότητες των 64ων βραβείων Emmy για τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και ριάλιτι. Η τελετή θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου 2012, στο Nokia Theatre, στο Λος Αντζελες. Τις περισσότερες υποψηφιότητες συγκέντρωσαν: “Mad Men”  5, “Modern Family” 7 και “Downtown Abbey”,7. ..

Μία μελαχρινή καλλονή από το Ηράκλειο Κρήτης, η Μαρία Τσαγκαράκη Πάει Κίνα...

Μία μελαχρινή καλλονή από το Ηράκλειο Κρήτης, η Μαρία Τσαγκαράκη, θα εκπροσωπήσει την ελληνική ομορφιά στα καλλιστεία «Μις Κόσμος», που θα γίνουν τον επόμενο μήνα στην Κίνα!..

Cintia Dicker: Η κοκκινομάλλα που αναστατώνει!

Δεν είναι πολλές οι κοκκινομάλλες, έχουν όμως τον τρόπο τους να κερδίζουν της προσοχή. Και αν αποφασίσουν να δείξουν και κάτι παραπάνω, τότε δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις!
Η κοκκινομάλλα Βραζιλιάνη Cintia Dicker..

Η κρουαζιέρα του στα νησιά του Ιουνίου Δείτε video με τον Jon Bon Jovi στην Κέρκυρα

Οι διακοπές του Jon Bon Jovi στα νησιά του Ιουνίου έφτασαν στα τέλος τους. Μετά την Κεφαλλονιά, που ήταν ο πρώτος σταθμός, ο διάσημος ροκ σταρ επισκέφτηκε και την Κέρκυρα, ενώ επέστρεφε από την κρουαζιέρα του στο Ιόνιο για να επιβιβαστεί στο Lear Jet, προκειμένου να αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης...