Με ισοπαλία και ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε ξανά τον τσαμπουκά του στην Ευρώπη και αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το Europa League με το ισόπαλο 0-0 κόντρα στην Παρτιζάν και την τιμητική 3η θέση στον όμιλό του
Είναι από τις φορές που περισσότερο μετράει το ταξίδι, παρά ο προορισμός. 

Στη μαρίνα Ζέας το μεγαλύτερο ιστιοφόρο του κόσμου

Το σκάφος με τα τρία κατάρτια που αγγίζουν το ύψος ενός 20όροφου κτιρίου και το εμβληματικό μαύρο γεράκι πάνω στα πανιά του, γίνεται αντικείμενο θαυμασμού όπου κι αν βρεθεί. Αυτό συμβαίνει αυτές τις ημέρες στη μαρίνα Ζέας, όπου έχει αγκυροβολήσει το μεγαλύτερο ιστιοφόρο του κόσμου
Το «Γεράκι της Μάλτας» ή σκέτο «Falcon»,

Δημαράς και Αβραμίδης δεν ψηφίζουν Πρόεδρο

Συμμετέχουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Την απόφαση τους να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε καμία από τις τρεις ψηφοφορίες

Μαρία Κόλλια Τσαρουχά: Δεν ψηφίζω Πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Μόνο όσοι δεν με ξέρουν λένε το αντίθετο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας ξεκαθαρίζει με λιτή ανακοίνωσή της η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, το απόγευμα της Πέμπτης.

Ειδήσεις από την ΕΡΑ Ρόδου

ΓΙΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ-ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ
‘’ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ Η ΕΡΤ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ’’
Συνεχίζεται η επιχείρηση φίμωσης των Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΑ , έτσι μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια να κλείσουν οι ΕΡΑ Ζακύνθου, Χανίων, Πύργου Ιωαννίνων, σειρά είχε σήμερα η ΕΡΑ Ρόδου Δίκτυο Ν. Αιγαίου.

«Ρεσιτάλ κινδυνολογίας» ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς παρακαλά τις αγορές να επιτεθούν στη χώρα *Χρηματιστήριο Αθηνών: Με πτώση άνω του 5% η αγορά

Χαρακτηρίζει «ομολογία ήττας» την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΟ της ΝΔ
«Ομολογία ήττας» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Σχεδόν 269.000 τόνοι πλαστικών πλέουν στους ωκεανούς του πλανήτη

Περίπου 269.000 τόνοι πλαστικών πλέουν στους ωκεανούς της Γης και τους «πνίγουν», σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις των επιστημόνων.

Όμως η ρύπανση, που διαφέρει από περιοχή, δεν αφορά μόνο πλαστικές σακούλες, μπουκάλια, παιγνίδια, κουβάδες, σύνεργα ψαρέματος και οτιδήποτε άλλο από πλαστικό μπορεί κανείς να φανταστεί.

Αρνήθηκε η ΕΚΤ να δώσει στοιχεία για τα τραπεζικά δάνεια προς τα ελληνικά πολιτικά κόμματα

Τη διαβεβαίωση ότι τα τραπεζικά δάνεια προς τα ελληνικά πολιτικά κόμματα ύψους 270 εκατ. ευρώ αντιμετωπίστηκαν κατά την πρόσφατη αξιολόγηση ενεργητικού (AQRs) και τα τεστ αντοχής των τραπεζών με την απαραίτητη «διεξοδικότητα», παρέσχε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, σε απάντησή του στον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Παραπέμπεται στο ειδικό δικαστήριο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο με βούλευμα του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Συγκεκριμένα, παραπέμπεται με ψήφους 4 εναντίον 1 για νοθεία εγγράφου και απόπειρα απιστίας ενώ απαλλάσσεται για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος. Με το ίδιο βούλευμα απαλλάσσονται του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας τα τρία συγγενικά του πρόσωπα.πηγη

ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΕΙΣ... ΥΓΕΙΑΝ ΞΑΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Τροπολογία για τη χορήγηση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό κατέθεσε την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Ρυθμίσεις θεμάτων μεταφορών, τηλεπικοινωνιών και δημοσίων έργων».

Ο Κασιδιάρης έδωσε ηχητικό στη Βουλή: Εμπλέκει τον πρωθυπουργό σε συνομιλία με δικαστικό Βιντεο .

Απίστευτες δηλώσεις Ηλία Κασιδιάρη από το βήμα της Βουλής, για παρέμβαση Σαμαρά στη Δικαιοσύνη. Μίλησε για ειλημμένες αποφάσεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής (Vids)

Γερμανική Αμυντική Βιομηχανία: Παραδεχόμαστε ότι δώσαμε μίζες στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά δημόσια παραδοχή γερμανικής εταιρίας - κολοσσού ότι έδωσε μίζες στην Ελλάδα, για την πώληση αντιαεροπορικών συστημάτων Asrad. Οι δηλώσεις του προέδρου και της γερμανικής κυβέρνησης

Προβάδισμα 5,3% για τον ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση του «Π»

Προβάδισμα 5,3 ποσοστιαίων μονάδων στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή στα έγκυρα, δίνει η δημοσκόπηση της ALCO, που δημοσιεύεται την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, στο «Ποντίκι».



Αναλυτικά η πρόθεση ψήφου

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της ALCO

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με 4,8% στη δημοσκόπηση που θα δημοσιευθεί στο Ποντίκι
Προβάδισμα 4,8 ποσοστιαίων μονάδων δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ η δημοσκόπηση της ALCO που θα δημοσιευθεί την Πέμπτη στην εφημερίδα «Το Ποντίκι».

Τραγωδία με δύο νεκρούς λόγω κακοκαιρίας σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς

Εντοπίστηκαν ο ένας στην κοίτη του Γαλλικού ποταμού και ο άλλος στο χωριό Άσπρο - Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και ο Έβρος - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Τραγική η κατάληξη για τους δύο αγνοούμενους της σφοδρής κακοκαιρίας. Νεκρός εντοπίστηκε και ο δεύτερος άντρας που αγνοούνταν στο Κιλκίς. Στη διάρκεια της νύχτας, ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, προερχόμενο από τα Σκόπια, έπεσε σε κανάλι στην περιοχή του χωριού Άσπρο στο Κιλκίς.

Champions League: Δείτε όλα τα γκολ και τα αποτελέσματα των χθεσινών αγώνων

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «16» και ποιες μπαίνουν στους ισχυρούς - Δείτε ποιοι θα συνεχίσουν στο Europa League και ποιοι είπαν «αντίο» στην Ευρώπη
Η Μάντσεστερ Σίτι με νίκη 2-0 στη Ρώμη πέρασε στους «16» του Champions League αφήνοντας στο Europa League τους Ρωμαίους.