Γιάννης Πάριος: Το φιλί που δέχτηκε από τον μικρότερό του γιο πάνω στην πίστα (φωτο)

Ο Γιάννης Πάριος έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο «Ιερά οδός» και φίλοι και δικοί του άνθρωποι ήταν εκεί.

Μια κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο μικρός γιος του, ένας από τους δύο που απέκτησε με την Σοφία Αλιμπέρτη ανέβηκε στην πίστα για να του δώσει ένα φιλί.

«Καλημέρα να μου λες»: Ακούστε το νέο τραγούδι της Αποστολίας Ζώη

Η Αποστολία Ζώη επιστρέφει με ένα τραγούδι, έκπληξη!
Το «Derek Hashalom» του Peer Tasi από το Ισραήλ θεωρείτε το τραγούδι φαινόμενο. Η Αποστολία Ζώη είναι η πρώτη καλλιτέχνης σε όλο το κόσμο που το τραγουδάει σε άλλη γλώσσα, έχοντας την έγκριση των συντελεστών και του τραγουδιστή.
Έτσι σήμερα σας παρουσιάζει το «Καλημέρα να μου λες».

Ο Βρούτσης σε ρόλο… υποβολέα του Πλακιωτάκη! (video)

Από τη μία ημέρα στην άλλη κι έπειτα από «καραμπόλες» που ακολούθησαν μετά το «γαλάζιο φιάσκο, ο Γιάννης Πλακιωτάκης ανέλαβε καθήκοντα υπηρεσιακού προέδρου της ΝΔ.
Σε τέτοιες έκτακτες περιπτώσεις όμως, αποδεικνύονται χρήσιμοι οι «ψίθυροι» ενός υποβολέα, όπως θα διαπιστώσετε παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο, όπου το ρόλο αυτό αναλαμβάνει ο Γιάννης Βρούτσης.

Η Καλιφορνέζα που μαθαίνει τους Έλληνες να τρώνε (ξανά) βελανίδια-«Μπισκότα από Βελανίδια Κέας.

Η Marcie Mayer φτιάχνει κουλουράκια από βελανίδια του αρχαίου βελανιδόδασους της Τζιας και εξηγεί γιατί η ελληνική ρήση 'όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες, εσείς τρώγατε βελανίδια' είναι εντελώς λάθος
Adtech Ad
«Μπισκότα από Βελανίδια Κέας. Φτιάχνονται με αλεύρι βελανιδιών από το αρχαίο βελανιδόδασος του ελληνικού νησιού». Δεν ξέρω τι θα σκεφτόσασταν εσείς αν διαβάζατε αυτή την περιγραφή πάνω σε μια συσκευασία, εμένα πάντως η πρώτη μου απορία ήταν «μα καλά,

Armada Collective: Ποιοι είναι οι χάκερ που επιτέθηκαν στις ελληνικές τράπεζες

Η ομάδα των χάκερ που απείλησε το διαδικτυακό σύστημα ελληνικών τραπεζών έχει ξαναχτυπήσει το δίκτυο του CERN κατορθώνοντας να πάρει τα λύτρα που ζητούσε για να σταματήσει την απειλή. Πού αλλού έχουν επιτεθεί
Adtech Ad
Μια ομάδα χάκερ με το όνομα Armada Collective φαίνεται να επικοινώνησε με ελληνικές τράπεζες, απειλώντας τες πως θα "ρίξει" το online τους σύστημα σε περίπτωση που δεν τους καταβληθούν λύτρα σε bitcoin.

Βερόπουλος: Το 10ήμερο που κρίνονται όλα

Θέμα ημερών είναι η εξαγορά της Βερόπουλος από την METRO. Ποιο είναι το ενδεχόμενο να κάνει πίσω η οικογένεια Παντελιάδη
Adtech Ad
Θα είναι η εξαγορά της Βερόπουλος από τον όμιλο Παντελιάδη (Μy Market, Metro Cash & Carry, ΟΠΤΙΜΑ) το πρώτο επιτυχημένο deal μετά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών; Την απορία αυτή έχουν και οι διοικήσεις των δύο ομίλων καθώς οι δύο οικογένειες έχουν δώσει τα χέρια και το μόνο που περιμένουν είναι το πράσινο φως από την πλευρά των τραπεζών.

Επίθεση χάκερ σε τρεις ελληνικές τράπεζες. Ζήτησαν λύτρα σε bitcoin

Σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα κυβερνοεπίθεση σε τρεις ελληνικές τράπεζες. Οι χάκερ απείλησαν και ζήτησαν λύτρα, αλλά δεν κατάφεραν μέχρι στιγμής να προκαλέσουν ζημιά στο σύστημα. Στις έρευνες έχει εμπλακεί και η ΕΥΠ

Μια πολύ περίεργη και συνάμα σοβαρή υπόθεση απασχολεί τα τελευταία 24ωρα την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος και την Τράπεζα της Ελλάδας.

Α.Τσίπρα σε Α.Νταβούτογλου: ''Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Ρώσους''

Με μια περίεργη δήλωση υποδέχτηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τον Τούρκο ομόλογό του, Αχμετ Νταβούτογλου, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας ο οποίος του είπε ότι "ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Ρώσους"!

Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν σκέψεις να αξιοποιηθεί η ευνοϊκή για τα ελληνικά συμφέροντα προοπτική που έχει δημιουργηθεί

ΕΛΛΑΔΑ * ΕΥΡΩΠΗ * ΑΘΛΗΤΙΚΑ- Σούπερ Λίγκα - 12η αγωνιστική - αποτελέσματα

, ...

Πέντε χρόνια φυλακή στον Φαλτσιανί «Επιβράβευση»..Συνέντευξη - φωτιά του Ερβέ Φαλτσιανί με τη Γιάννα Παπαδάκου.

Σε πέντε χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε από ελβετικό δικαστήριο ο Εβρέ Φαλτσιανί που το 2008 παρέδωσε στις γαλλικές αρχές τα στοιχεία για 106.000 πελάτες της HSBC που φοροδιέφευγαν. Το ελληνικό τμήμα της «λίστας Φαλτσιανί» είναι η περίφημη «λίστα Λαγκάρντ».

Ξεκινά στο Παρίσι η Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα

Είναι μια σύνοδος πέρα από τα συνηθισμένα που αντιμετωπίζει ένα κολοσσιαίο στοίχημα: περισσότεροι από 150 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων λαμβάνουν μέρος στην έναρξη σήμερα, κοντά στο Παρίσι, της 21ης διάσκεψης του ΟΗΕ για το κλίμα, που φιλοδοξεί να καταλήξει σε μια ιστορική συμφωνία για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη, οι συνέπειες της οποίας είναι όλο και περισσότερο ανησυχητικές.

Κίνα: Δεκατέσσερις πρώην αξιωματούχοι καταδικάστηκαν για την έκρηξη σε αγωγό αερίου το 2013

Η Κίνα καταδίκασε 14 πρώην αξιωματούχους της κρατικής επιχείρησης ενέργειας Sinopec και της τοπικής κυβέρνησης σε φυλάκιση που φθάνει έως και τα πέντε έτη, για μία μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε σε αγωγό πετρελαίου το 2013, μετέδωσε σήμερα το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Γενική απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 3 Δεκεμβρίου

Γενική απεργία προκήρυξε για την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ως αντίδραση στις αλλαγές που φέρνει το μνημόνιο στο ασφαλιστικό και ενόψει της ψήφισης του προϋπολογισμού. Το ραντεβού δίνεται στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00, αλλά και στην περιφέρεια, στις έδρες των Νομαρχιακών Τμημάτων.
Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ