Ρωσικό μαχητικό Su-35S κατέρριψε σε μία αποστολή 2 ουκρανικά μαχητικά και 2 ελικόπτερα!

 Μαζική προσβολή στρατηγικών υποδομών της Ουκρανίας από πυραύλους cruise και UAV-καμικάζι βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και δύο ώρες περίπου: Κτυπήθηκαν εγκαταστάσεις της μυστικής υπηρεσίας SBU, δύο κτίρια στρατολόγησης ξένων μισθοφόρων, μία εγκατάσταση υποδοχής και ανάλυσης δορυφορικών φωτογραφιών

Η τραγική ιστορία του Γ.Γουέμπ: Αποκάλυψε την σχέση CIA-εμπόρων κοκαΐνης και «αυτοκτόνησε» με δύο σφαίρες στο κεφάλι! Ο Γκάρι Γουέμπ αποτέλεσε πρότυπο δημοσιογραφικής έρευνας

 O Γκάρι Γουέμπ ήταν ερευνητής δημοσιογράφος, ο οποίος το 1990 μαζί με την δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας που εργαζόταν, την San Jose Mercury News, έλαβε το Βραβείο Πούλιτζερ για την κάλυψη του σεισμού που έπληξε την Loma Prieta το 1989.

Μπάκχμουτ: Οι Ρώσοι απέχουν λίγα οικοδομικά τετράγωνα από το κέντρο – Ρωσικό Πυροβολικό «ισοπεδώνει» ουκρανικές οχυρώσεις (βίντεο)

Oι Ρώσοι κατά την διάρκεια της Πρωτοχρονιάς κατάφεραν να φτάσουν λίγα οικοδομικά τετράγωνα από το κέντρο του Μπάκχμουτ γύρω από το οποίο έχουν οχυρωθεί χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες.

Όπως φαίνεται και από σχετικό βίντεο, το ρωσικό Πυροβολικό εντοπίζει τις ουκρανικές οχυρές θέσεις μέσα σε κτίρια του Μπάκχουμτ και τις καταστρέφει μεθοδικά.

O κύριος στόχο της Ομάδας Wagner είναι στις επόμενες ημέρες η πλήρης περιμετρική περικύκλωση της πόλης μετά να χτυπηθεί το Chasov Yar από το οποίο και ερχόντουσαν οι ανεφοδιασμοί των Ουκρανών.

Ιρανική επίθεση κατά αμερικανικού Boeing P-8A Poseidon πάνω από τον Κόλπο του Ομάν

 Αεροσκάφος Boeing P-8A Poseidon του αμερικανικού Ναυτικού  δέχτηκε ιρανική επίθεση πάνω από τον Κόλπο του Ομάν.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν ιρανικές πηγές όταν ένα αμερικανικό ανθυποβρυχιακό αεροσκάφος Boeing P-8A Poseidon προσπάθησε να πλησιάσει τα σύνορα του Ιράν στον Κόλπο του Ομάν, το τελευταίο δέχτηκε επίθεση από τους Φρουρούς της Ισλαμικής Επανάστασης.

Δεν διευκρινίζεται η φύση της επίθεσης. Ήταν πυραυλική; Έγινε από ιρανικό μαχητικό;