Google: Ο αλγόριθμος που θα βελτιώσει το Translate

Ριζική βελτίωση στην διαδικτυακή υπηρεσία μετάφρασης κειμένων Google Translate αναμένεται να επιφέρει η χρήση ενός νέου αλγόριθμου, που θα βασίζεται εξ ολοκλήρου στη Βαθιά Μηχανική Μάθηση.

Η επιστήμη της Βαθιάς Μηχανικής Μάθησης ασχολείται με τον σχεδιασμό και την κατασκευή αλγορίθμων, οι οποίοι μπορούν να «μαθαίνουν» από τα δεδομένα που λαμβάνουν και παράλληλα να κάνουν προβλέψεις σχετικά με αυτά.

Νέα υπηρεσία ΟΤΕ TV PLUS: ταινίες, ξένες σειρές & ντοκιμαντέρ on demand - όποτε θέλεις & δωρεάν

Μία πλούσια ταινιοθήκη με ταινίες και ξένες σειρές από τα κανάλια OTE CINEMA, καθώς επίσης ντοκιμαντέρ και εκπομπές του OTE HISTORY, προσφέρει on demand και χωρίς καμία χρέωση η νέα υπηρεσία OTE TV PLUS. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου για όλους τους συνδρομητές που βρίσκονται στο νέο προηγμένο υβριδικό περιβάλλον του ΟΤΕ TV.
Μέσω της υπηρεσίας OTE TV PLUS, οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθούν

Start up από τη Σιγκαπούρη εξαγοράζει το 49% του Rolling Stone

Το ιστορικό αμερικανικό περιοδικό αλλάζει ιδιοκτησιακό καθεστώς, καθώς νεοφυής επιχείρηση εξ ανατολάς μπαίνει με σημαντικό ποσοστό στη διοίκηση της εταιρίας.
Η BrandLab Technologies, μια νεοφυής (start-up) εταιρεία της Σιγκαπούρης που έχει ιδρυθεί από τον γιο του σιγκαπουριανού δισεκατομμυριούχου Κουόκ Χουν Χονγκ και είναι αφιερωμένη στη μουσική, εξαγόρασε το 49% του κεφαλαίου του εμβληματικού περιοδικού Rolling Stones για να αναπτυχθεί σε νέες αγορές, ανακοινώθηκε από τα δύο μέρη.

Πώς ο Τζακ Μα της Alibaba ξεπέρασε τις επτά μεγαλύτερες αποτυχίες του

Ο ιδρυτής της Alibaba, Τζακ Μα, ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στον κόσμο, είναι υπερήφανος που κατάφερε να ξεπεράσει πολλά στη ζωή του.
Ο Τζακ Μα μόλις έκλεισε τα 52 και αξίζει 27,9 δισεκατομμύρια δολάρια. Κι όμως, τα επιτεύγματά του στο τιμόνι της Alibaba είναι απίστευτα αν σκεφθεί κανείς από πού ξεκίνησε.
AdTech Ad
Στο δρόμο, αντιμετώπισε πολλές αποτυχίες, αλλά ο ίδιος φρόντισε να διατηρήσει την αισιοδοξία του. Ιδού μερικές:

Η Forthnet πάροχος καθολικής υπηρεσίας σταθερής τηλεφωνίας

Υπερθεματιστής στη δημοπρασία της ΕΕΤΤ, η Forthnet.
 
Η Forthnet ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι αναδείχθηκε υπερθεματιστής στη δημοπρασία της ΕΕΤΤ για την ανάδειξη παρόχου καθολικής υπηρεσίας για υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας.

Φωτογραφίες: Έτσι είναι η 'καρδιά' του Facebook στη Σουηδία

Τις εικόνες δημοσίευσε στο προφίλ του ο ίδιος ο ιδρυτής του facebook Μάρκ Ζάκερμπεργκ.
 
Ένα φωτογραφικό άλμπουμ με εικόνες από το εσωτερικό του κέντρου δεδομένων του Facebook, έδωσε στη δημοσιότητα ο ιδρυτής του μεγαλύτερου και πιο δημοφιλούς Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης στον κόσμο, ο Μάρκ Ζάκερμπεργκ, υποσχόμενος πως στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες.

Γερμανία- Αυστηρές συστάσεις σε Facebook και WhatsApp

Οι γερμανικές αρχές προστασίας δεδομένων απαγόρευσαν στις δύο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης να διαμοιράζονται τα στοιχεία των χρηστών τους.
Η γερμανική υπηρεσία προστασίας δεδομένων, εξέδωσε πρόσφατα εντολή προς το Facebook, ζητώντας να σταματήσει να συλλέγει πληροφορίες που αφορούν τους χρήστες του, από την εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων WhatsApp και επιπρόσθετα, να διαγράψει όσα δεδομένα έχει συλλέξει μέχρι στιγμής.

Πώς μπορείς να βγάλεις 1,5 εκατ. δολάρια 'πειράζοντας' το iOS 10 της Apple

Εταιρεία ψηφιακής ασφάλειας πληρώνει αδρά όποιον ανακαλύψει αλυσίδα εκμεταλλεύσιμων κενών ασφαλείας, που θα δίνουν κρυφά στον εισβολέα τον πλήρη έλεγχο του iPhone.
Η Zerodium ασχολείται με την έγκαιρη ανακάλυψη ψηφιακών κενών ασφαλείας και πληρώνει 1,5 εκατομμύριο δολάρια σε όποιον υποδείξει κάποια μη εντοπισμένη, σοβαρή ευπάθεια στο iOS 10, τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, όπως το iPhone.

DLD Τελ Αβίβ 2016: Τι ψάχνουν οι κολοσσοί της τεχνολογίας στις startups

ΙΒΜ, Google, Amazon, Intel, Microsoft είναι μόνο μερικοί από τους κολοσσούς που δίνουν ισχυρό παρόν στη διοργάνωση (Pics) 
Το Τελ Αβίβ κινείται στους ρυθμούς των startups, της τεχνολογίας, αλλά και των μεγάλων εταιρειών. Για κάποιον που μπορεί να παρακολουθεί μια τέτοια διοργάνωση, όπως το DLD 2016 για πρώτη φορά, ίσως μοιάζει λίγο περίεργο που τόσες μεγάλες εταιρείες

Αυτές οι φωτογραφίες από την Κάρπαθο σαρώνουν στο Instagram

Με εκατοντάδες χιλιάδες likes μέσα σε τρεις ημέρες και πάρα πολλά θετικά σχόλια για το εντυπωσιακό τοπίο.
O Travis Burke είναι επαγγελματίας φωτογράφος. Του αρέσει να φωτογραφίζει τοπία και στιγμές αθλητικής δράσης. Ασχολείται με τα ταξίδια και τα extreme sports. Πέρασε δύο χρόνια από τη ζωή του ταξιδεύοντας με ένα βαν σε διάφορες γωνιές των Ηνωμένων Πολιτείων.

Drag race- 12 από τα ταχύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο, σε μια κούρσα βίντεο.

Το Motor Trend Channel συγκέντρωσε 12 super cars με απίστευτες επιδόσεις και εντυπωσιακή ιπποδύναμη για τον απόλυτο αγώνα της χρονιά. Οι 12 διαγωνιζόμενοι για το 2016 είναι Acura NSX, Aston Martin V12 Vantage S manual,

Μαγικές εικόνες στην Ισλανδία: Κλείνουν τα φώτα της πόλης για να θαυμάσουν το Βόρειο Σέλας (Photos)

Οι πολίτες του Ρέικιαβικ, της πρωτεύουσας της Ισλανδίας, είναι αρκετά τυχεροί ώστε να μπορούν να θαυμάζουν το Βόρειο Σέλας σε καθημερινή βάση.Ο δήμαρχος της πόλης, προτιθέμενος να τους βοηθήσει να τον απολαύσουν, ανακοίνωσε πως θα κλείνουν τα φώτα για μια ώρα κάθε βράδυ ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν καλύτερα.

Απολαύστε την ιστορία της ελληνικής ναυσιπλοΐας στο Μουσείο Ηρακλειδών

Υπό την Αιγίδα του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού πραγματοποιείται το Σάββατο 1η Οκτωβρίου η έκθεση «Πλεύσις – Ναυπηγική και Ναυσιπλοΐα των Ελλήνων από την αρχαιότητα έως τους νεότερους χρόνους», στο Μουσείο Ηρακλειδών.
Στην έκθεση αποτυπώνεται η ιστορία της ελληνικής ναυσιπλοΐας στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, μια ιστορία ναυτικών ταξιδιών και επιτευγμάτων, διακίνησης ιδεών και τεχνολογικών εξελίξεων.

«Τα πήρε» ο Μουρίνιο με τις λάθος οδηγίες των βοηθών του στον Πογκμπά (video)

Έξαλλος έγινε ο Ζοζέ Μουρίνιο όταν στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ζόρια για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League αντιλήφθηκε ότι οι βοηθοί του έδωσαν λάθος οδηγίες στον Πολ Πογκμπά που μπήκε αλλαγή.

Europa League: μεγάλη νίκη για ΠΑΟΚ, "τζάμπα ήττα" για τον Παναθηναϊκό

Μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ στην Τσεχία με 2-1 επί της Λίμπερετς και "άδικη ήττα" 2-0 στο φινάλε για τον Παναθηναϊκό, που ήταν καλύτερος από την Θέλτα, αλλά δεν σκόραρε ενώ έχει και δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία, ήταν ο "Ελληνικός" απολογισμός στους πρώτους αγώνες για το Europa League της 2ης αγωνιστικής.

Στα πρώτα 45 λεπτά στο Βίγκο ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός τακτικά και ουσιαστικά δεν

Europa League: ο Ολυμπιακός έχασε από τον ΑΠΟΕΛ στο Καραϊσκάκης

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα αμυντικά του κενά και το γκολ που πέτυχε νωρίς ο ΑΠΟΕΛ του έδωσε τη νίκη με 1-0, καθώς οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν σε 21 τελικές προσπάθειες να παραβιάσουν την εστία του Βάτερμαν, έχοντας 3 δοκάρια (με το ένα πάντως από τα τρία να προέρχεται από ορθολογική προσπάθεια και τα άλλα δύο από κόρνερ και σέντρα). Οι φίλοι του Ολυμπιακού έφυγαν με ανάμικτα συναισθήματα από την 2η συνεχόμενη ήττα της ομάδας τους, με το ντέρμπυ την Κυριακή να επιφέρει μεγάλη πίεση πια στα αποδυτήρια.