Ξεκινά η διαδικασία έγκρισης του ρωσικού εμβολίου από την Ευρωπαϊκή Ένωση

 

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) ανακοίνωσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να προμηθεύσει 50 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Sputnik-V από τον Ιούνιο, εάν εξασφαλιστεί η έγκρισή του από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA).

Το RDIF αναμένει ότι πολλές χώρες της Eυρωπαϊκής Ένωσης θα εγκρίνουν το ρωσικό εμβόλιο αυτόν τον μήνα.

Ο Κίριλ Ντμίτριεφ, διευθύνων σύμβουλος του RDIF που προωθεί το ρωσικό εμβόλιο διεθνώς, δήλωσε μετά την ανακοίνωση του ΕΜΑ ότι το εμβόλιο θα λειτουργήσει σαν γέφυρα ανάμεσα στη Ρωσία και την Ευρώπη και ότι η διανομή του δεν πρέπει να πνιγεί από την πολιτική.

Ξευτιλίστηκαν ΒΑΝΑΥΣΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥOΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ - ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

 

Ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ, σοσιαλιστής γαρ, για να καταλήξει στη Νέα Δημοκρατία και στο ρεύμα Μητσοτάκη.

Μαέστρος στο πολιτικό σλάλομ και ειδικός στις πολιτικές μεταμφιέσεις, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ταύτισε την πολιτική του καριέρα με τη μεταμοντέρνα άποψη περί νόμου και τάξης.Τον αληθινό του εαυτό τον βρήκε όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης τού εμπιστεύτηκε τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Πεδίον δόξης λαμπρόν.

20 επιστήμονες με επιστολή τους «μαστιγώνουν» την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη: «Διαλύσατε τη χώρα με αναίτια σκληρά lockdown»

 

Είκοσι κορυφαίοι Έλληνες επιστήμονες, με ανοικτή επιστολή τους «μαστιγώνουν» την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη διαχωρίζοντας πλήρως την θέση τους από την επιβολή lockdown.


Πρόκειται για επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, που έχουν συγκροτήσει το Δίκτυο Διαλόγου, Έρευνας και Ανάλυσης για τη Δημόσια Υγεία, μία Διεπιστημονική Ομάδα, «Παραγωγής Έρευνας, Ιδεών και Προτάσεων Πολιτικής για μια Πολύπλευρη και Σφαιρική Προσέγγιση της Δημόσιας Υγείας».

Ο Κλέων Γρηγοριάδης και άλλοι επώνυμοι του θεάτρου «αδειάζουν» Φιλιππίδη – Τους είχε προτείνει ως μάρτυρες

 

Σε μόλις τέσσερις ανέρχονται οι επώνυμοι του θεάτρου οι οποίοι έχουν μέχρι στιγμής αποδεχτεί να καταθέσουν στο Πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη, από τους συνολικά 30 και πλέον που είχε προτείνει η πλευρά του ηθοποιού για τη σωρεία των καταγγελιών που υπάρχουν σε βάρος του από γυναίκες συναδέλφους του για σεξουαλική παρενόχληση ακόμη και απόπειρα βιασμού.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, κάποιοι από αυτούς δεν είχαν καν ενημερωθεί από την πλευρά Φιλιππίδη με αποτέλεσμα όταν τελικά ενημερώθηκαν να αρνηθούν να καταθέσουν υπέρ του καταγγελλόμενου ηθοποιού.

Νέα Σμύρνη: Καταγγελία «φωτιά» από Ένωση Αστυνομικών - «Με άνωθεν εντολές η αχρείαστη καταστολή»

 

Με «άνωθεν εντολές» σε «αχρείαστη και υπέρμετρη καταστολή» προβαίνουν οι ειδικές αστυνομικές υπηρεσίες που «πρόσφατα στελεχώθηκαν με ανεκπαίδευτο προσωπικό», καταγγέλλει η Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών, στον απόηχο της άγριας αστυνομικής καταστολής στη Νέα Σμύρνη.


Σε ανακοίνωση που καυτηριάζει τα κακώς κείμενα των τελευταίων ημερών, παίρνει σαφή απόσταση από όσα συνέβησαν την Κυριακή στη Ν. Σμύρνη ενώ αφήνει έκθετη την πολιτική ηγεσία της αστυνομίας και συγκεκριμένα τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Μελίνα Μερκούρη: Ένα μοναδικό αρχειακό τηλεοπτικό τεκμήριο στην ΕΡΤ

 

Στις 6 Μαρτίου 1994, έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός και πολιτικός και με αφορμή την επέτειο αυτή, το Αρχείο της ΕΡΤ ψηφιοποίησε και παρουσιάζει ένα μοναδικό αρχειακό τηλεοπτικό τεκμήριο.


Την ιδιαίτερη σειρά εκπομπών «Αυτοπροσωπογραφίες» παρουσίαζε ο Στέφανος Ληναίος σε μια παραγωγή 1989, φωτίζοντας γνωστές και άγνωστες πτυχές τόσο της προσωπικής της ζωής όσο και της καριέρας της, ως ηθοποιού και πολιτικού Μελίνας Μερκούρη.

Τσίπρας: «Ξύλο το μεσημέρι, προπαγάνδα το βράδυ»

 

Ευθέως στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ τις ευθύνες για τις σκηνές αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας κατά πολιτών χθες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όπως έπραξε άλλωστε σύσσωμη η αντιπολίτευση.


Η απρόκλητη επίθεση αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ κατά πολίτη που έσπευσε να υπερασπιστεί οικογένεια που απειλούνταν με πρόστιμο στο πλαίσιο ελέγχων για τα μέτρα προστασίας από τον Covid-19 προκάλεσε σοκ και οργισμένες

Νέα Σμύρνη: "Μου είπε σε γράφω γιατί έτσι θέλω – Με έπιασαν τα κλάματα από το ξύλο στο παιδί"

 

Για την συμπεριφορά των δυνάμεων της Αστυνομίας, τον άγριο ξυλοδαρμό και τις κροτίδες ανάμεσα στον κόσμο, μιλούν στο NEWS 24/7 τέσσερις αυτόπτες μάρτυρες όσων προκάλεσαν χθες στην πλατεία Νέας Σμύρνης οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

 Μάνος Φραγκιουδάκης

08 Μαρτίου 2021 06:13

Η Πόπη Σταυροπούλου είναι η γυναίκα που βγήκε για την Κυριακάτική της βόλτα στην πλατεία Νέας Σμύρνης χθες το μεσημέρι, μαζί με την οικογένειά της και βρέθηκε αντιμέτωπη με τις δυνάμεις της

Χρυσοχοϊδης χωρίς συγγνώμη: Γελοιότητες οι καταγγελίες οτι κινδυνεύει η Δημοκρατία

 

Η ΕΔΕ θα ολοκληρωθεί σύντομα και θα αποδοθούν ευθύνες για τη Νέα Σμύρνη δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κι επιτέθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ 25.


«Η αστυνομική βία δεν δικαιολογείται, είμαστε απόλυτοι σε αυτό», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος σε όσα συνέβησαν την Κυριακής 6/3 στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, μετά τη συνάντησή του με τον υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης Σταύρο Καλαφάτη.

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Οι γυναίκες πρωταγωνιστούν στη μάχη της πανδημίας

 

Μιλούν 8 γυναίκες που έδωσαν μάχη στην πρώτη γραμμή..


Η 8η Μαρτίου, καθιερωμένη ως Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, είναι εφέτος ημέρα πολέμου με τον αόρατο και πολύ επικίνδυνο εχθρό, τον κορωνοϊό . Σε αυτό τον πόλεμο οι εορτάζουσες είναι στην πρώτη γραμμή, ως νοικοκυρές, σύζυγοι, μητέρες, εργαζόμενες.

«Θα σε γ@@@σω! Δεν θα μου ξεφύγεις!» Σοκάρει η νέα καταγγελία σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη

 

Ο εφιάλτης που έζησε η γυναίκα πίσω από κλειδωμένες πόρτες και οι ρόλοι που έχασε επειδή δεν ενέδωσε στις ορέξεις του πρωταγωνιστή..

Γροθιά στο στομάχι αποτελεί η νέα σοκαριστική καταγγελία που κατατέθηκε στις Αρχές και στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών από μια νεαρή ηθοποιό σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία προστέθηκε στη μακρά λίστα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων που βαραίνουν τις πλάτες του πάλαι ποτέ αγαπητού ηθοποιού και σκηνοθέτη.