Hurriyet και CNN Turk στη μιντιακή φαρέτρα Ερντογάν Εξαγοράστηκαν από τον φιλοκυβερνητικό όμιλο Demiroren

Η μεγαλύτερη πώληση του αιώνα στον χώρο των ΜΜΕ στην Τουρκία χαρακτηρίζεται η πώληση του Ομίλου Dogan στον φιλοκυβερνητικό Όμιλο Demiroren. Ο Ερντογάν Ντεμιρορέν που είναι επικεφαλής του ομίλου και πρόεδρος της Τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το 2011 είχε αγοράσει από τον Αϊντίν Ντογάν τις εφημερίδες Milliyet και Vatan.
Ο όμιλος Dogan είναι ο μεγαλύτερος και μακροβιότερος της Τουρκίας και έχει στην κατοχή του τις μεγαλύτερης κυκλοφορίας

Ακόμα πιο μάχιμη η κουρδική πολιτοφυλακή YPJ μετά το θάνατο της Βρετανίδας Άννα Καμπέλ

Μια γυναικεία κουρδική πολιτοφυλακή, η YPJ, δεσμεύθηκε να συνεχίζει να μάχεται μετά τον θάνατο της 26χρονης Βρετανίδας που πολεμούσε στο πλευρό της στη βόρεια Συρία και η οποία σκοτώθηκε κατά την επίθεση που πραγματοποιεί η Τουρκία στο καντόνι Αφρίν.
Η Άννα Κάμπελ σκοτώθηκε στις 15 Μαρτίου, ανακοίνωσαν οι Μονάδες Προστασίας της Γυναίκας (YPJ), το γυναικείο παρακλάδι της κουρδικής πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), στη διάρκεια μιας επίθεσης του τουρκικού στρατού.

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Το Facebook «έκανε λάθη» στην υπόθεση της Cambridge Analytica

Ο διευθύνων σύμβουλος της Facebook Inc Μαρκ Ζάκερμπεργκ δήλωσε σήμερα ότι η εταιρεία-κολοσσός των social media υπέπεσε σε σφάλματα που επέτρεψαν δεδομένα χρηστών να καταλήξουν στην εταιρεία αναλύσεων Cambridge Analytica, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές.
Στην πρώτη του τοποθέτηση μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου διαρροής προσωπικών δεδομένων, ο Ζάκερμπεργκ επισήμανε, μια ανάρτησή του στο Facebook, ότι η εταιρεία «έκανε λάθη, υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνουμε και πρέπει να επιταχύνουμε (τους ρυθμούς μας) και να τα κάνουμε».
«Το Facebook ”γνώριζε” από το 2011 για τη διαρροή των δεδομένων»

Harry και Meghan ετοιμάζουν βαλίτσες για Ελλάδα πριν το γάμο τους. Ποιο νησί θα επισκεφθούν

Πάνε κάτι μήνες απ′ όταν ανακοινώθηκε επίσημα από το Παλάτι ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου τον ερχόμενο Μάιο, με τα Μέσα να κάνουν αμέσως λόγο για το γάμο της χρονιάς.
Ο γάμος του πολύ δημοφιλούς ζευγαριού θα γίνει στις 19 Μαΐου και, σύμφωνα με την είδηση που κάνει το γύρο των ξένων Μέσων τις τελευταίες ώρες, οι δυο τους σκοπεύουν να περάσουν κάποιες μέρες στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο, στις αρχές Μαΐου, πριν τη γαμήλια τελετή.