Ο νέος δίσκος του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Ελληνική Ραδιοφωνία

Η νέα δισκογραφική δουλειά του Βασίλη Παπακωνσταντίνου «Δραπέτης μέρος 2ο: της αρμονίας μετανάστης», θα παρουσιαστεί σε πρώτη αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση στο Πρώτο και στο Δεύτερο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Πολιτιστικό καλοκαίρι με σειρά εκδηλώσεων στην Καλαμάτα

Παρουσιάσθηκε, την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, στην πόλη και τις Τοπικές Κοινότητες, του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Καλαμάτας.
Σε συνέντευξη Τύπου, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, ευχαρίστησε όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Συλλόγους Γυναικών και όλους τους συμμετέχοντες στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι

17 προτάσεις για την Ιθάκη Μόνο αν πας στην Ιθάκη, καταλαβαίνεις γιατί ο Οδυσσέας έφαγε τον κόσμο για να γυρίσει πίσω.

α βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να έχεις μαζί σου τις προτάσεις του Oneman για το νησί.
Είναι μύθος ότι δεν έχει σημασία ο προορισμός, αλλά το ταξίδι. Στην προκειμένη περίπτωση το ταξίδι είναι κάπως ταλαιπωρία, αν φεύγεις από την Αθήνα. αλλά ο προορισμός είναι εκεί για να στα δώσει όλα πίσω. Η Ιθάκη είναι ένα από τα πιο ισορροπημένα νησιά που μπορείς να βρεις στις ελληνικές θάλασσες.

Έφυγε στα 83 του ο «Δόκτωρ Ζιβάγκο»

Έφυγε την Παρασκευή σε ηλικία 83 ετών, από ανακοπή καρδιάς ο διάσημος ηθοποιός Όμαρ Σαρίφ, όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης του.

Ο Μισέλ Ντεμίτρι Χαλούμπ, το πραγματικό όνομα του Σαρίφ, γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1932 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, αποφοίτησε από το Κολλέγιο Βικτωρία και από το Πανεπιστήμιο του Καΐρου, όπου σπούδασε φυσική και μαθηματικά.

ΗΠΑ: Ξηλώνεται η σημαία του «νότου» στη Νότια Καρολίνα

Επί μισό αιώνα ήταν σύμβολο τιμής στους νεκρούς του αμερικανικού εμφυλίου, ωστόσο το στρατόπεδο που χαρακτηρίζει σύμβολο του μίσους τη σημαία του «νότου», τελικά επικράτησε.
Σε συνεδρίαση φορτισμένη μέχρι δακρύων, που έληξε την αυγή, 94 βουλευτές της Νότιας Καρολίνας, έναντι 20, ενέκριναν την αφαίρεση της σημαίας που κυματίζει επί μισό αιώνα στους κήπους του Κοινοβουλίου στην Κολούμπια.

Συνελήφθη ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στη Βαυαρία

Μια γυναίκα κι ένας άνδρας έπεσαν νεκροί από τα πυρά ενόπλου άνδρα, στην πόλη Άνσμπαχ του κρατιδίου της Βαυαρίας στη νότια Γερμανία.

Γκαλμπρέιθ: Ηττήθηκαν όσοι ήθελαν αντικατάσταση Τσίπρα με μαριονέτες

Την άποψη ότι ηττήθηκαν οι αλαζόνες τεχνοκράτες της Ευρώπης που νόμιζαν ότι ο ελληνικός λαός θα στείλει τον Τσίπρα σπίτι του, ανοίγοντας το δρόμο για μία κυβέρνηση - μαριονέτα στα χέρια τους, διατυπώνει ο αναγνωρισμένος Αμερικανός οικονομολόγος Τζέιμς Γκαλμπρέιθ.

Βαρουφάκης: Ο Γιούνκερ θα μας πουλήσει όπως έκανε και με τον Βενιζέλο

«Χρειάζεται ρητή δέσμευση των δανειστών για το χρέος τώρα, γιατί ο Γιούνκερ θα μας πουλήσει όπως πούλησε τον Βενιζέλο». Αυτό δήλωσε σήμερα σε δημοσιογράφους ο Γιάνης Βαρουφάκης κατά την συνεδρίαση της ΚΟ και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Die Welt: Όταν η Λαγκάρντ είπε στην Μέρκελ την απαγορευμένη λέξη...

«Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) θεωρείται ο πιο στενός σύμμαχος της Γερμανίας στην αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης. Όμως στην πιο κρίσιμη φάση των διαπραγματεύσεων η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ ζήτησε μια απομείωση του ελληνικού χρέους, προς λύπη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ», αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Είχε ...άγιο ο Τιερί Νεβίλ με το εργοστασιακό Hyundai WRC (βίντεο)

Η εικόνα κόβει την ανάσα. Ένα τρακτέρ επιχειρεί να βγει στο δρόμο τη στιγμή που ο Νεβίλ έρχεται με πολλά χιλιόμετρα. Η σφοδρή σύγκρουση αποφεύγεται στο παρά ένα...
Μετά το ρέλι στην Πολωνία οι οδηγοί που μετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ετοιμάζονται για τον επόμενο γύρο που θα γίνει στη Γερμανία.

ert.gr* Ολάντ: Σοβαρές και αξιόπιστες οι προτάσεις, ωστόσο τίποτε δεν έχει αποφασιστεί ακόμη

Σοβαρές και αξιόπιστες οι προτάσεις της Ελλάδας δήλωσε ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, προσθέτοντας ωστόσο ότι τίποτε δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.
Όπως είπε, οι επόμενες ώρες θα είναι σημαντικές – οι αξιωματούχοι της ευρωζώνης θα μελετήσουν τις λεπτομέρειες του σχεδίου το Σάββατο – ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ την επομένη.

Θετικά αποτιμούν τις νέες ελληνικές προτάσεις SPD και Πράσινοι

Θετική χαρακτήρισε τη νέα λίστα μεταρρυθμίσεων που υπέβαλε η Ελλάδα στους θεσμούς και στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ΕΜΣ) ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Άξελ Σέφερ.

Τσίπρας: Δεν έχω λάβει εντολή να βγάλω την Ελλάδα από την Ευρωζώνη

Δεν έχω λάβει εντολή να βγάλω την Ελλάδα από την Ευρωζώνη, επισήμανε σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός, μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι έχει εντολή για να διαπραγματευτεί μια καλύτερη συμφωνία και ζήτησε τη στήριξη των βουλευτών στη δύσκολη διαπραγμάτευση.

topontiki.gr- Αυτή είναι η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης στους θεσμούς (Pdf)

Τα βασικά σημεία της πρότασης συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης προς τους θεσμούς. Πρόκειται βέβαια για ένα κείμενο βάσης, το οποίο αν ο Αλέξης Τσίπρας, εξουσιοδοτηθεί την Παρασκευή από την Βουλή, θα υποστεί μετατροπές για να οδηγήσει στην συμφωνία.

Αποχώρησε λόγω Τζήμερου από εκπομπή ο Νίκος Νικολόπουλος-«Δεν κάθομαι δίπλα σε πολιτικά σκουπίδια» (Video)

«Δίπλα σε επίδοξους πραξικοπηματίες δεν κάθομαι» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, πριν αποχωρήσει λόγω της παρουσίας του Θάνου Τζήμερου, από την εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου.