Τι φαντασιώνονται οι γυναίκες και τι οι άνδρες; Έχουν κοινά στοιχεία ή καμία σχέση μεταξύ τους;

Τι φαντασιώνονται οι γυναίκες και τι οι άνδρες; Έχουν κοινά στοιχεία ή καμία σχέση μεταξύ τους;
Φαντασιώσεις. Μια κουβέντα πολλές ερμηνείες. Πολλά ταμπού, επίσης.
Ακόμη και αν διανύουμε το 2015. Πολλές φορές φοβούνται να εκμυστηρευτούμε στον παρτενέρ μας τις φαντασιώσεις μας και τις κλείνουμε σε ένα σκοτεινό σημείο του μυαλού, μένοντας για πάντα εκεί ανικανοποίητες.

Οι πιο σεξουαλικά ικανοποιημένες χώρες στον κόσμο...1. Ελβετία 2. Ισπανία 3. Ιταλία 4. Βραζιλία 5. Ελλάδα

Ο βαθμός ευχαρίστησης στο σεξ φαίνεται πώς έχει να κάνει (και) με την εθνικότητά μας. Σε ποια χώρα ζουν οι πιο σεξουαλικά ικανοποιημένοι άνθρωποι στον κόσμο και ποια θέση καταλαμβάνουν οι Έλληνες ανάμεσα στους πρωταθλητές της ερωτικής απόλαυσης;
Η Durex διενήργησε μία παγκόσμια έρευνα σε δείγμα 26.000 ανθρώπων ηλικίας 16 ετών και άνω για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μόνο το 44% των ανθρώπων είναι απολύτως ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή.

Ελληνικό ρομπότ «κλέβει» ολόκληρο αυτοκίνητο! (Φωτό+Βίντεο)

Το μικροσκοπικό ρομπότ «Avert» που κατασκευάστηκε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, μπορεί να μεταφέρει οχήματα βάρους μέχρι και 2 τόνων!
Ενα μικροσκοπικό ρομπότ, του οποίου το μέγεθος δεν είναι μεγαλύτερο από μία κόλλα Α4, θα είναι σύντομα στη διάθεση των οδηγών που θέλουν να μετακινήσουν το αυτοκίνητό τους από μία «δύσκολη» θέση.

Powerwall - Η μπαταρία που μειώνει μέχρι και 25% το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος

Το νέο προϊόν του Έλον Μασκ λέγεται Powerwall και φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της ενέργειας
To θέμα της επάρκειας της ηλεκτρικής ενέργειας είναι από τα σημαντικότερα παγκοσμίως. Πώς θα σας φαινόταν όμως όταν έχετε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι και όλα είναι σε πλήρη αχρηστία να υπάρχει εναλλακτική;

Το παρκάρισμα με το Fiat 500C που μπήκε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες Vds

Ο Άλιστερ Μοφάτ, τραβάει το χειρόφρενο και παρκάρει το 500αράκι ανάμεσα σε δύο άλλα Fiat, αφήνοντας κενό μόλις 7,5 εκατοστών!
Οι υπεύθυνοι των Ρεκόρ Γκίνες επιβεβαίωσαν πριν λίγες ημέρες ότι ο Βρετανός οδηγός Άλιστερ Μοφάτ, πήρε ...

Ο καλύτερος γύρος της καριέρας του αείμνηστου Αιρτον Σένα ( Video )

Σήμερα που συμπληρώνονται 21 χρόνια από τον θάνατο του σπουδαιότερου ίσως οδηγού όλων των εποχών, του θρυλικού Ayrton Senna, επιλέξαμε να σας θυμίσουμε σε ένα video, τις καλύτερες ίσως στιγμές του πίσω από το τιμόνι!

Μπείτε στο μυθικό παλάτι που θα γιορτάσει ο Μπέκαμ τα 40

Εικόνες απίστευτης χλιδής από το παλάτι στο Μαρακές που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα γιορτάσει τα 40 του χρόνια το Σάββατο 2 Μαϊου. Ποιοι διάσημοι θα του πουν happy birthday
Θα εισέλθει στα 40 του χρόνια σαν Μαχαραγιάς… Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ που «έκλεισε» για τα επερχόμενα γενέθλιά του το Σάββατο 2 Μαΐου το 5 αστέρων ξενοδοχείο Amanjena λίγο έξω από το Μαρακές, μια επιλογή που δεν έγινε τυχαία διότι εκεί ανανέωσε τους γαμήλιους όρκους του με τη γυναίκα και μητέρα των παιδιών του, Βικτόρια.

Το πριβέ πάρτι του «βασιλιά» Τζόρτζιο Αρμάνι με λαμπερές παρουσίες

Ο βετεράνος Τζόρτζιο Αρμάνι γιόρτασε στο Μιλάνο σε πριβέ πάρτι με τους φίλους του, 40 χρόνια στη μόδα. Τί είπε για την πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας του.
Ο βετεράνος και πάντα γοητευτικός -παρά τα 81 του χρόνια- Τζόρτζιο Αρμάνι, που το όνομα του θεωρείται η επιτομή της κομψότητας και της υψηλής αισθητικής γιόρτασε τα 40ά γενέθλια του στη μόδα.

«Είμαι η Ναόμι Κάμπελ» και παίζω σε ριάλιτι

«Ήταν με τη Χίλαρι Κλίντον, ξέρει την Όπρα και ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει εμμονή μαζί της. Ποιος άλλος μπορεί να συνδέσει όλους αυτούς τους ανθρώπους; Η Ναόμι μπορεί».
Στο χώρο των ριάλιτι σόου μπαίνει και η Ναόμι Κάμπελ.
Το ριάλιτι θα προβάλλεται από το διαδικτυακό Yahoo! Style και θα ακολουθεί την καθημερινή ζωή του σούπερ μόντελ, η οποία δεν είναι και τόσο συνηθισμένη.

Σκάρλετ Γιόχανσον: Μεγάλωσα με ελεημοσύνη και τρώγοντας από συσσίτια - Scarlett Johansson campaigns to end hunger

Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ Σκάρλετ Γιόχανσον, εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της ότι στην παιδική της ηλικία η οικογένειά της τρεφόταν από συσσίτια
Μπορεί πλέον να κερδίζει εκατομμύρια δολάρια για κάθε της ταινία και η περιουσία της να είναι αμύθητη, ωστόσο η ζωή της Σκάρλετ Γιόχανσον δεν ήταν πάντοτε λαμπερή.

10 χρόνια από το πρώτο γκολ του Λιονέλ Μέσι! (Φωτό+Βίντεο)

Από τότε μέχρι σήμερα, ο Μέσι έχει προσθέσει άλλα 402 σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Καταλανών σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.
Ηταν πρωτομαγιά του 2005 όταν ο 17χρονος τότε Λιονέλ Μέσι σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

O Μπερλουσκόνι πούλησε τη Μίλαν στον Ταϊλανδό

Μετά από 29 χρόνια ο Μπερλουσκόνι παραχώρησε το 51% του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Μπι Ταετσαουμπόλ έναντι 500 εκ. ευρώ.
 Μετά από 29 χρόνια ο Μπερλουσκόνι παραχώρησε το 51% του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Μπι Ταετσαουμπόλ έναντι 500 εκ. ευρώ.

Μιράντα Ξαφά: Εχω σηκώσει όλα τα λεφτά μου από την Ελλάδα

Μιράντα Ξαφά στο LSE: Η κυβέρνηση, στην ουσία, θέλει να προσφέρει κοινωνικά επιδόματα με χρήματα άλλων
Το πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, μιλώντας σε εκδήλωση του London School of Economics, την οποία διοργάνωσαν το Ελληνικό Παρατηρητήριο του LSE και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Τραπεζιτών Ηνωμένου Βασιλείου,

Η εισαγγελέας που έκανε τη Βαλτιμόρη να πανηγυρίζει

Ανέλαβε τον Ιανουάριο και ήδη με την ενέργειά της να ασκήσει ποινική δίωξη στους αστυνομικούς που κατηγορούνται για το θάνατο Αφροαμερικανού, κέρδισε τις εντυπώσεις
Προχώρησε σε άσκηση δίωξης κατά των έξι αστυνομικών, παρόλο που μέχρι εκείνη τη στιγμή τα στοιχεία έδειχναν το αντίθετο, προκαλώντας πανηγυρισμούς στη Βαλτιμόρη.