Happy Birthday H Carrie έγινε 47!

Αθάνατο στυλ σε κάθε ηλικία, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας! Αυτό χαρακτηρίζει την 47χρονη πλέον ηθοποιό, πασίγνωστη από τη συμμετοχή της στο Sex and The City ως Carrie Bradshaw, η οποία έχει σήμερα τα γενέθλιά της..

Προσπαθεί να μας πει κάτι; Το εκτυφλωτικό μονόπετρο της Miley Cyrus

Μέ ένα εκτυφλωτικό μονόπετρο στο χέρι της και μιά πολύ σέξι περιβολή εμφανίστηκε η Miley Cyrus μπροστά στους φωτογράφους, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να την απαθανατίσουν, καθώς έφευγε με το αεροπλάνο από το Λος Αντζελες..

Το παρασκήνιο της νέας αποβολής Μπόλονι κι η εν βρασμώ αντίδραση

Εντύπωση προκάλεσαν τα όσα δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κέρκυρας. Ο Ρουμάνος τεχνικός αποβλήθηκε για 2η φορά την φετινή σεζόν από τον πάγκο του "δικεφάλου" κάτι που φυσικά προκάλεσε την αντίδρασή του..

Ο Λεβαδειακός νίκησε (2-0) τη Δόξα Δράμας στο «Καυταντζόγλειο» και πλέον η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχει βάσιμες ελπίδες να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα

Ο Λεβαδειακός νίκησε (2-0) τη Δόξα Δράμας στο «Καυταντζόγλειο» και πλέον η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχει βάσιμες ελπίδες να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα. Ηδη, ο Λεβαδειακός έφτασε τους 30 βαθμούς.

Η νίκη του Λεβαδειακού ήρθε εύκολα, καθώς από το 10' οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής τού..

Ο Ατρόμητος σημείωσε νέα επιτυχία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη επικράτησε με σκορ 1-0 της Ξάνθης

Ο Ατρόμητος σημείωσε νέα επιτυχία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη επικράτησε με σκορ 1-0 της Ξάνθης και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας..

Το ημίχρονο του τρόμου!

  1. Τι μπάλα είδαμε! Τι μπάλα χορτάσαμε! Τί Θρύλος ήταν αυτός! Χάθηκε το τόπι από τους πρωταθλητές που τιμώρησαν αλύπητα τον Αστέρα Τρίπολης, που έκανε το λάθος να ταρακουνήσει τους..

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» νίκησε με σκορ 4-0 την Κέρκυρα Πολύ... δυνατός ο ΠΑΟΚ!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Κέρκυρα, την οποία νίκησε με σκορ 4-0, παραμένοντας μόνος τέταρτος στη βαθμολογία ύστερα από 26 αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα..

Λύμπε: Ποια πλέι οφ; Να βρει λύση η ΑΕΚ!

Συγκινητικός ο Νίκος Λυμπερόπουλος μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό. Προέχει η σωτηρία της ΑΕΚ για σκόρερ του νικητήριου τέρματος της Ένωσης στο ματς της 26ης αγωνιστικής...

Υψηλόβαθμο στέλεχος πρόσεφερε πληρωμένη πρόσβαση στον Κάμερον

Η εφημερίδα Sunday Times έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο - ο Πίτερ Κράντας παραιτήθηκε

 Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο..

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ «Αγγελοι» από τη Μεσόγειο

Τονίνο Καροτόνε, Σαλβατόρε Αντάμο, Χαρούλα Αλεξίου και Μαρία Φαραντούρη συνεργάζονται με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο νέο του cd Συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα του διεθνούς και ελληνικού τραγουδιού στο νέο του άλμπουμ και δηλώνει: «Πρέπει να βγει προς τα έξω η μεσογειακή μας διάθεση»Τονίνο Καροτόνε, Σαλβατόρε Αντάμο, Χαρούλα Αλεξίου και Μαρία Φαραντούρη συνεργάζονται με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο νέο του cd..


Πέμπτη 5 Απριλίου Μια αιθέρια φωνή από την Τουρκία στον Πειραιά

Μια αιθέρια φωνή, εκλεκτοί καλεσμένοι και μελωδίες από την Tουρκία και την Ελλάδα γίνονται ένα εκρηκτικό χαρμάνι, την Πέμπτη 5 Απριλίου, στη σκηνή του πολυχώρου Passport στον Πειραιά..

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Φαραντούρη και Θηβαίος Το Σάββατο 7 Απριλίου

Η κορυφαία ερμηνεύτρια του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού και ο ευαίσθητος τροβαδούρος της νεότερης γενιάς αποκαλύπτουν τη μουσική τους συγγένεια μέσα από την ερμηνεία κλασικών επιτυχιών τους καθώς και..

F1 GP Μαλαισίας: Κυρίαρχος του χάους, ο Αλόνσο

Ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής απέδειξε ακόμα μια φορά την ικανότητά του στις μεικτές συνθήκες και κατάφερε να κερδίσει σ' έναν αγώνα που κανείς δεν πίστευε στην δυναμική της Ferrari..

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Την αλληλεγγύη στον ελληνικό λαό εξέφρασε ο Χριστόφιας

Την αλληλεγγύη του προς τον ελληνικό λαό και την ευχή να ξεπεράσει τη νέα δοκιμασία της οικονομικής κρίσης, εξέφρασε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε δηλώσεις του για την επέτειο της επανάστασης του 1821..

Ξέσπασμα Παπούλια μετά την παρέλαση “Δεν μας αξίζει αυτή η ευρωπαϊκή συμπεριφορά!”

“Δεν μας αξίζει αυτή η ευρωπαϊκή συμπεριφορά” ξέσπασε με νόημα στις δηλώσεις του, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας..

ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Σε κλοιό το κέντρο για τη στρατιωτική παρέλαση

Σε κλοιό το κέντρο για τη στρατιωτική παρέλαση Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και σε κλοιό 4.000 αστυνομικών για την αποφυγή επεισοδίων, θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση σήμερα..

“Ελευθερία ή θάνατος” είπαν Εκείνοι! (Βίντεο)

Ήταν σαν σήμερα, 191 χρόνια πριν...
Η Επανάσταση του 1821 είναι μια κάπως “άβολη” επέτειος. Υπό την έννοια ότι, σε αντίθεση με τα όσα μαθαίναμε στο Δημοτικό..

Ομπάμα: Είμαστε στο πλευρό της Ελλάδας που αγωνίζεται να ανακάμψει

ΘΕΡΜΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ
 Την υποστήριξή του στις προσπάθειες της κυβέρνησης και του λαού της Ελλάδας να ξεπεράσει την οικονομική κρίση,..

Στο κτίριο του Κυβερνείου του Οντάριο Εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στον Καναδά

Στο κτίριο του Κυβερνείου του Οντάριο υψώθηκε πανηγυρικά η ελληνική σημαία την Πέμπτη, με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, παρουσία της επαρχιακής κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης του Οντάριο..

Τζούλια Γκίλαρντ Μήνυμα της πρωθυπουργού της Αυστραλίας για την 25η Μαρτίου

Την ευγνωμοσύνη της για την "μεγάλη προσφορά της ελληνικής κοινότητας" εκφράζει στο μήνυμά της, με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, η Αυστραλή πρωθυπουργός, Τζούλια Γκίλαρντ και τονίζει πως..

Παπαδήμος - Βενιζέλος - Σαμαράς - ΚΚΕ - ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ Μηνύματα των πολιτικών αρχηγών ενόψει της 25ης Μαρτίου

Την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα βγει από την κρίση, εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, στο μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ενώ θέτει το ερώτημα «τί κάναμε λάθος και τι δεν κάναμε σωστά για πολλά χρόνια, για να αποφύγουμε αυτά που ακολούθησαν»..

ΠΛΟΙΟ «ΦΑΝΤΑΣΜΑ» Ιαπωνικό αλιευτικό βρέθηκε στον Καναδά ένα χρόνο μετά το τσουνάμι

Ιαπωνικό αλιευτικό βρέθηκε στον Καναδά ένα χρόνο μετά το τσουνάμι Στα ανοικτά των ακτών του Καναδά βρέθηκε, ένα χρόνο μετά το τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία, ένα μεγάλο αλιευτικό σκάφος. Το πλοίο είχε παρασυρθεί και εντοπίστηκε να πλέει στον Ειρηνικό ωκεανό..

Φρανσουά Ολάντ: «Όχι» σε κηδεμονία της Ελλάδας από τις Βρυξέλλες

Αντίθετος σε κηδεμονία της Ελλάδας δηλώνει σε συνέντευξή του στη Real news o υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. «Αποκλείεται, από την πλευρά μου, κηδεμονία της Ελλάδας από τις Βρυξέλλες ή οποιονδήποτε άλλον» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει:..

«ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» Στα σύνορα μεταξύ Νότιας και Βόρειας Κορέας ο Ομπάμα

Στα σύνορα μεταξύ Νότιας και Βόρειας Κορέας ο Ομπάμα «Σύνορα της ελευθερίας» χαρακτήρισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, τα σύνορα μεταξύ της Νότιας και της Βόρειας Κορέας, στα οποία βρέθηκε την παραμονή της έναρξης της συνόδου για τα..