Τι είπαν στην πρώτη τους συνάντηση Ομπάμα-Τραμπ Vds.

Μιάμιση ώρα κράτησε η πρώτη συνάντηση που είχαν στο Οβάλ Γραφείο Μπαράκ Ομπάμα και Ντόναλντ Τραμπ.
Όπως είπε ο απερχόμενος πρόεδρος οι δύο τους συζήτησαν για θέματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής ενώ τους απασχόλησαν και ζητήματα οργανωτικά. Πρόσθεσε ότι από την πλευρά του θα κάνει ό,τι μπορεί για να διευκολύνει αυτή την μεταβατική περίοδο και απευθυνόμενος προς τον Ντόναλντ Τραμπ του είπε: «Δική σας επιτυχία, σημαίνει επιτυχία για την χώρα».

Ο έλληνας μετανάστης της Ιταλίας που έφτιαξε τον λαμπρότερο οίκο κοσμημάτων Bulgari.

Ένας αργυροχρυσοχόος καταφτάνει οικογενειακώς στη Ρώμη από ένα ηπειρώτικο χωριουδάκι της τουρκοκρατούμενης Ελλάδας το 1881 και ανοίγει ένα μαγαζάκι ίδιο με αυτό της παραδοσιακής γιαννιώτικης τέχνης που είχε στον τόπο του. Αυτό ήξερε να κάνει, αυτό έκανε.
Συνώνυμη σήμερα της ιταλικής φινέτσας, η Bulgari ήταν μια περιπέτεια εντελώς ελληνική που θα έφερνε την ξεριζωμένη οικογένεια στην απόλυτη κορυφή του κόσμου!

Ανοίγει ο δρόμος για το ΕΣΡ με Αθανάσιο Κουτρομάνο -Ρ. Μορώνη.

«Λευκός καπνός» αναμένεται να βγει τελικά από την έκτη διάσκεψη των Προέδρων στη Βουλή, καθώς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συναίνεσαν για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Πριν την κρίσιμη συνεδρίαση έγιναν υποχωρήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης στο επίμαχο θέμα του αριθμού των αδειών και ανεστάλη το συγκεκριμένο άρθρο του νόμου Παππά που τις καθόριζε σε μόλις τέσσερις.

Ο Φλοίσβος μέσα από τα μάτια της Πολεμικής Αεροπορίας βίντεο.

Ένα ακόμη βίντεο από τις αεροπορικές επιδείξεις της προηγούμενης Κυριακής ανάρτησε η Πολεμική Αεροπορία στο διαδίκτυο.
Στο βίντεο με τίτλο «Ο Φλοίσβος με τα δικά μας μάτια», το παραλιακό μέτωπο παρουσιάζει… από ψηλά!

Έλληνας γιατρός ο κ. Μπαϊραμίδης πραγματοποίησε με επιτυχία μπαϊπάς εγκεφάλου σε 16χρονη

Μία ακόμη επιτυχημένη αντιμετώπιση σοβαρής ασθένειας, πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης από το νευροχειρουργό Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη και την ομάδα του.
Ο νεαρός γιατρός έδωσε με την πρωτοποριακή του επέμβαση ελπίδες καλής ζωής σε ένα 16χρονο κορίτσι από τον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας, που έπασχε από τη σπάνια ασθένεια Μόγια Μόγια και κινδύνευε να χάσει την ζωή του.

Μήνυμα νηφαλιότητας από το γάλλο πρέσβη μετά την επίθεση

Μήνυμα νηφαλιότητας έστειλε ο πρέσβης της Γαλλίας Κριστόφ Σαντεπί προς τους γάλλους πολίτες που κατοικούν στην Ελλάδα, με αφορμή την επίθεση με χειροβομβίδα που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες μπροστά από την είσοδο της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα, τονίζοντας την άμεση κινητοποίηση των ελληνικών Αρχών.

Επίθεση στη Γαλλική πρεσβεία με «άρωμα» τρομοκρατίας (εικόνες)

Επίθεση με χειροβομβίδα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης με στόχο τη Γαλλική πρεσβεία, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 7, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός.
Δύο άγνωστα άτομα που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μαύρη μοτοσικλέτα πέταξαν χειροβομβίδα περνώντας μπροστά από την πρεσβεία.
Η χειροβομβίδα εξερράγη στην είσοδο της πρεσβείας,

NBA: ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε ότι θα ήθελε για γονείς το ζεύγος Ομπάμα

Το πρώην προεδρικό ζεύγος Ομπάμα θα ήθελε για γονείς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος έδωσε συνέντευξη σε μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία για την εκλογή του νέου Αμερικανού Προέδρου. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε προπονηθεί με την 2η ομάδα του Μιλγουόκι, μετά από απόφαση του Τζέισον Κιντ. 

Εξαιρετικά έξυπνος και πνευματώδης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε απαντήσεις που συζητήθηκαν σε μια μίνι συνέντευξη του στο μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο FOX SPORTS

Champions League Basket: η ΑΕΚ διέλυσε την Σάσαρι, ενώ ο ΠΑΟΚ έχασε στην Πυλαία για την Βιλερμπάν

Διαφορετική πορεία είχαν οι δύο Δικέφαλοι του μπάσκετ στην 4η αγωνιστική του Champions League πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχασε 67-61 με κακή εμφάνιση από την Βιλερμπάν στην Πυλαία, ενώ η ΑΕΚ διέλυσε 78-58 την Ιταλική Σάσαρι και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Μπεσίκτας. Ο Άρης υποδέχεται αύριο (21.00) την Μπάνβιτ.

Champions League Basket: σπουδαία νίκη του Άρη επί της αήττητης Τουρκικής Μπάνβιτ

Λίγες μόνον ώρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την προσπάθεια στο ντέρμπυ της Α1 το βράδυ της Δευτέρας ο Άρης πήρε σπουδαία νίκη με 84-78 επί της Μπάνβιτ στην 4η αγωνιστική του Basket Champions League.

Η Τουρκική ομάδα ήταν από τις λίγες αήττητες στην διοργάνωση, προηγήθηκε σε τρεις περιόδους και ήταν ανταγωνιστική μέχρι το φινάλε, αλλά η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έδειξε ποιότητα και κατάφερε με ψυχραιμία

Ήττα της εθνικής ομάδας από την Λευκορωσία πριν το κρίσιμο ματς με την Βοσνία

Τέλος στο μικρό νικηφόρο σερί της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου έβαλε η Λευκορωσία, που κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι με 1-0, με τον Μίχαελ Σκίμπε να οφείλει να είναι προβληματισμένος από κάποιες επιλογές του για την 11άδα αλλά και για την απόδοση των κάποιων θεωρητικά αναπληρωματικών διεθνών, που δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες του Γερμανού προπονητή.

Το όνειρο των 13.500.000 ευρώ – Το βράδυ η τυχερή κλήρωση του Τζοκερ

Λίγες ώρες απομένουν από το όνειρο των 13.500.000 ευρώ και τη μεγάλη κλήρωση του Τζόκερ μετά το νέο τζακ ποτ. 
Από την αρχή της εβδομάδας η κίνηση στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ είναι αυξημένη ενώ όσο περνάνε οι ώρες και πλησιάζει η ώρα της βραδινής κλήρωσης δεν αποκλείεται να δούμε να σχηματιστούν ουρές έξω από τα πρακτορεία.