GP Σιγκαπούρης: Ποιος θα σταματήσει τον Φέτελ;

Ο Γερμανός πρωταθλητής με την Red Bull πήρε με χαρακτηριστική άνεση την 5η φετινή και συνολικά 41η pole position στην καριέρα του αφήνοντας πίσω τους αντιπάλους του στη μάχη του τίτλου.

Σοβαρό κενό ασφαλείας στο νέο iOS 7 για τα iPhone και iPad--Για όλα φταίει η Siri

H φωνητική ενεργοποίηση επιτρέπει στο καθένα να παρακάμψει το κλείδωμα της συσκευής και να πραγματοποιήσει μια σειρά από λειτουργίες
Μόλις μερικά 24ώρα μετά τη διάθεσή του, η οποία τις πρώτες ώρες προκάλεσε το σύνηθες μποτιλιάρισμα στους servers της Apple, αλλά και τα μετέπειτα παράπονα πολλών κατόχων iPhone 4, οι οποίοι είδαν τις συσκευές του να κατεβάζουν ταχύτητα μόλις εγκαταστάθηκε το ριζικά ανασχεδιασμένο λειτουργικό σύστημα, ερευνητές ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν ένα σοβαρό κενό ασφαλείας στο iOS 7.

Ποιο iPhone αρέσει στον συνιδρυτή της Apple, Στιβ Βόζνιακ;

«Λατρεύω την εικόνα των iPhone 4 και 5. Λατρεύω την εμφάνιση και την ομορφιά αυτών των προϊόντων. Ε, λοιπόν το 5S μοιάζει περισσότερο με αυτά. Γι’ αυτό δεν είμαι ενθουσιασμένος με το 5C», είπε ο Βοζ στο βρετανικό Wired

Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού σε όλη τη χώρα

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας - Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου
Τοπικές βροχές ή καταιγίδες στην Κρήτη, στην Πελοπόννησο, στις Νότιες Κυκλάδες και πιθανόν σε περιοχές της Στερεάς και της Εύβοιας, περιμένουμε σήμερα Σάββατο.

Ο ισχυρός τυφώνας Ουσάγκι πλήττει Φιλιππίνες και Ταϊβάν

Ο τυφώνας Ουσάγκι, ο ισχυρότερος της φετινής χρονιάς, πλήττει τις Φιλιππίνες και την Ταϊβάν με καταρρακτώδεις βροχές και σφοδρούς ανέμους, ξεριζώνοντας δέντρα και προκαλώντας διακοπές στην ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές, ενώ ταυτόχρονα απειλεί και το Χονγκ Κονγκ.

ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ- Ολεθρος αν είχε ανατιναχθεί το 1961 αμερικανική ατομική βόμβα

Η έκρηξη μιας αμερικανικής ατομικής βόμβας, η οποία παραλίγο να ανατιναχθεί το 1961 πάνω από τη Βόρεια Καρολίνα, θα ήταν 260 φορές ισχυρότερη από αυτή που κατέστρεψε τη Χιροσίμα, αναφέρεται σε δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας, η οποία επικαλείται απόρρητο έγγραφο.

Spiegel: Η Βρετανία πίσω από τις παρακολουθήσεις στην Belgacom

Η βρετανική υπηρεσία πληροφοριών βρίσκεται πίσω από την επίθεση που δέχτηκε από χάκερ το δίκτυο υπολογιστών του βελγικού κολοσσού τηλεπικοινωνιών Belgacom, αναφέρει σήμερα γερμανικό περιοδικό, θέτοντας υπό αμφισβήτηση προηγούμενες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες πίσω από την επίθεση βρίσκονται οι ΗΠΑ.

CNN: Η Αγκ. Μέρκελ είναι η «κυρία όχι»

Είναι δυναμική και ιδιαίτερα δημοφιλής στη Γερμανία, αλλά προκαλεί έντονη αντιπάθεια στις ταλανισμένες χώρες της ευρωζώνης, καθώς έχει ταυτιστεί με την λιτότητα και ως πρωταγωνίστρια στην μάχη κατά της οικονομικής κρίσης στην ευρωζώνη είναι συνηθισμένη στο να λέει «όχι».

SCOTLAND YARD- Οκτώ χάκερς «σήκωσαν» 1,3 εκατ. λίρες από την Barclays!

Οκτώ νεαρούς, οι οποίοι είναι ύποπτοι για την κλοπή 1,3 εκατ. λιρών από την τράπεζα Barclays, χακάροντας το σύστημα του τραπεζικού ιδρύματος, συνέλαβε η βρετανική Scotland Yard.

Η συμμορία κατηγορείται πως εγκατέστησε μια συσκευή στον κεντρικό υπολογιστή της τράπεζας, το οποίο τους έδινε το ελεύθερο να μετακινήσουν όσα χρήματα ήθελαν.

New York Times: Γιατί η Ελλάδα δεν είναι Βαϊμάρη

«Μέσω της Ευρώπης, η Γερμανία κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και μέσω της Ευρώπης η Ελλάδα κατάφερε να σωθεί από το να έχει τη μοίρα της Βαϊμάρης. Σε μια εποχή όπου η εκτίμηση πως ο ειρηνευτικός ρόλος της Ε.Ε. έχει τελειώσει, είναι πολύ σημαντικό να θυμηθούμε πως η Ενωση είναι το πιο σίγουρο σωσίβιο της Ευρώπης για τις μαύρες ώρες της Ηπείρου», γράφουν σε άρθρο τους οι NYT

Στον... ύπνο έπιασε τον Κάμερον η κουνιάδα του

Ο Βρετανός πρωθυπουργός πήρε έναν υπνάκο στο νυφικό κρεβάτι, λίγο πριν το γάμο της αδερφής της γυναίκας του

Στον... ύπνο έπιασε τον Ντέιβιντ Κάμερον η κουνιάδα του ανεβάζοντας στο Instagram μία φωτογραφία λίγες ώρες πριν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Στην επίμαχη φωτογραφία, ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει αφεθεί στα χέρια του Μορφέα, στο νυφικό κρεβάτι.

Γαλλία - Λιθουανία στον μεγάλο τελικό του Eurobasket

Οι Γάλλοι θα αντιμετωπίσουν στον τελικό την Κυριακή στις 22:00 τη Λιθουανία
Με τον Πάρκερ να παίρνει στις πλάτες του τη Γαλλία (32π.), οι «τρικολόρ» επικράτησαν σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό της Ισπανίας, στην παράταση με 75-72 και πήραν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Ευρωμπάσκετ.

MailOnline-News: Sealed with a kiss: Liam Hemsworth confirms he's well and truly moved on from Miley Cyrus as he's pictured passionately smooching Eiza González

Rumours have swirled of a blossoming romance between Liam Hemsworth and Eiza González ever since the actor split from fiancee Miley Cyrus last week.
And Miley may want to look away as now the romance has been well and truly confirmed.