Ημερολόγιο για… φίλημα (Βίντεο)

Τι κι αν έχουμε μπει εδώ και αρκετές μέρες στο νέο έτος; Τα ημερολόγια του 2012 συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν – χάρη στα σέξι μοντέλα τους!..

Το ‘πε στο Τwitter και... γδύθηκε η Adrianne Curry!

Η πρώτη νικήτρια του American’s Next Top Model, Adrianne Curry, είχε υποσχεθεί στους followers της στο Τwitter πως μόλις γίνουν 300.000 θα τους έκανε ένα… «καυτό» δώρο!
Η μέρα που οι θαυμαστές του..

κατάρρευση του παγετώνα από το λιώσιμο του Perito Moreno στην Παταγονία

Μάρτυρες σε ένα εντυπωσιακό φαινόμενο γίνονται τα τελευταία  χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται τον γιγάντιο παγετώνα Perito Moreno στην Παταγονία.Και πάλι, αυτό είναι ένα κανονικό γεγονός. Τα περιοδικά τον παγετώνα χορηγήσεων επί του σχήματος L "Λάγκο Αργεντίνο" σχηματίζουν ένα φυσικό φράγμα..

Ξεκινά διάλογος για τους μισθούς στα ξενοδοχεία

Αναπροσαρμογή των μισθολογικών δεδομένων του ξενοδοχειακού τομέα της χώρας στις σημερινές πραγματικές συνθήκες της αγοράς, επιδιώκουν να επιτύχουν οι επιχειρηματίες του κλάδου προκειμένου να καταστήσουν βιώσιμες και πιο ανταγωνιστικές τις επιχειρήσεις τους..

Ενας Eλληνας που αγαπούν οι ξένοι σταρ

Είναι ο μόνος Ελληνας δημοσιογράφος που έχει τόσο καλή προσωπική επαφή με κάποιες από τις μεγαλύτερες διασημότητες του πλανήτη -και οι συνεντεύξεις του πραγματοποιούνται ενώπιον όλων, όχι υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το γεγονός, μέρες σαν κι αυτές, είναι από μόνο του..

Ε. Παπαβασιλείου: Το «κόψιμο» της εκπομπής της και το «Dancing»

Για το παρασκήνιο της διακοπής του «Πάνω στην ώρα» μίλησε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο MAD η Έλενα..

Tυχερά παιχνίδια: "Ποιοι" είναι οι 400.000 Έλληνες που "παίζουν" στο Διαδίκτυο

Το e-gambling (ηλεκτρονικός τζόγος) αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του..

ΣΕ ΚΡΙΣΗ Η ΕΣΤΙΑΣΗ Εκοψαν την έξοδο οι Θεσσαλονικείς λόγω κρίσης

Σχεδόν στο μισό έχει πέσει ο τζίρος εστίασης και διασκέδασης στην Βόρεια Ελλάδα, δείχνει έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 800 επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη, για το διάστημα από το 2009 ως τον Φεβρουάριο του 2012..

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Οπλα αξίας άνω του 1 δισ. ευρώ πούλησε η ΕΕ στην Ελλάδα το 2010

(φωτό αρχείου) Απ' ότι φαίνεται η οικονομική κρίση δεν στάθηκε ικανή να αποτρέψει τις πωλήσεις όπλων από κράτη-μέλη της ΕΕ προς την Ελλάδα. Η Ευρώπη πούλησε στην χώρα μας οπλικά..

Αδέρφια ξεσηκωθείτε, την Κυριακή όλοι κοντά της

ΟΙ  ΜΕΤΟΧΟΙ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ..

«Επρεπε να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Την ίδια τακτική που ακολούθησε όλες τις τελευταίες ημέρες όσες μίλησε για το ματς με τον Θρύλο για το Europa League ακολούθησε και στη συνέντευξη Τύπου ο Μίρον Μάρκεβιτς. Ο τεχνικός της Μέταλιστ έπλεξε το εγκώμιο των πρωταθλητών..

Φαβορί ο Θρύλος!

Φαβορί τον Ολυμπιακό έχρισε ο Βασίλης Χατζηπαναγής με δηλώσεις του στα ουκρανικά ΜΜΕ για τις αναμετρήσεις με τη Μέταλιστ σο πλαίσιο της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο «Βάσια» τόνισε οτι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και έχουν το πάνω χέρι στις δυο αναμετρήσεις..

Ολυμπιακός Δεν υπάρχει φαβορί, λέει ο Βαλβέρδε

Οποιαδήποτε άλλη στάση κι αν κρατούσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου πριν από μια ευρωπαϊκή μάχη του Θρύλου θα μας προκαλούσε απορία. Σοβαρός, μετρημένος και έχοντας απόλυτη επίγνωση της κατάστασης ο Ισπανός προέβλεψε ότι το αυριανό θα είναι επισης ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον..

Χιλιάδες κόσμου στο δρόμο Μεγάλη συγκέντρωση κατά των χρυσωρυχείων στην Αλεξανδρούπολη

Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης για να διαδηλώσει κατά της επένδυσης χρυσού στο Πέραμα Έβρου. Δυναμικό παρόν έδωσαν και εκατοντάδες μαθητές..

Δείτε τα video clips των υποψήφιων τραγουδιών της Eurovision

Aφού πρώτα τα ακούσαμε… ήρθε και η ώρα να τα δούμε και οπτικοποιημένα. Ο λόγος για τα τέσσερα τραγούδια που θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο..

Χρήστος Δάντης προς ΕΡΤ: "Είστε γελοίοι, κρετίνοι, γραφειοκράτες!"

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή του ο Χρήστος Δάντης προς την ΕΡΤ όταν μπήκε στο site της Eurovision και είδε ότι στην περιγραφή του τραγουδιού "No parking" των Velvet Fire φαινόταν άλλος συνθέτης και όχι ο ίδιος. "Τώρα τι να πω..

Η Madonna μιλάει για τον νεαρό σύντροφό της

Τι και αν τους χωρίζουν σχεδόν τρεις δεκαετίες; Η Madonna και ο 29 χρόνια μικρότερός της Brahim Zaibat είναι ένα χρόνο μαζί και δεν κρύβουν τον έρωτά τους..

Οι Your Hand in Mine στο Block33 στη Θεσσαλονίκη

Οι Θεσσαλονικείς Your Hand In Mine, μετά τις πρόσφατες sold-out εμφανίσεις τους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, επιστρέφουν στη
βάση τους, για μια μοναδική συναυλία το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012, στο BLOCK 33..

Μανώλης Ρασούλης - Στη ρωγμή του χρόνου: Αφιέρωμα στο θέατρο Badminton

Φίλοι και συνεργάτες του Μανώλη Ρασούλη θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στην ίδια σκηνή για να τραγουδήσουν τα αγαπημένα μας τραγούδια του
στο θέατρο Badminton στις 19 Μαρτίου 2012.

Η συναυλία εντάσσεται στον κύκλο «Τα πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού»..

Ο Βαγγέλης Γερμανός στη μουσική σκηνή Αυλαία

Η Μουσική Σκηνή «Αυλαία» παρουσιάζει τον αγαπημένο τραγουδοποιό Βαγγέλη Γερμανό από την Πέμπτη …

8 Μαρτίου και κάθε Πέμπτη βράδυ..

Μια συγκινητική πρωτοβουλία Γνωρίζοντας την Μουσική στο Ίδρυμα Κακογιάννη

Ο Μάρτιος στο Ίδρυμα Κακογιάννη θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς μια πολύ ιδιαίτερη πρωτοβουλία ξεκινά. Η ομάδα κοινωνικής ευαισθητοποίησης  «Πρώτα το Παιδί»..

Νίκος Βέρτης: Κυκλοφόρησε το νέο του video clip «Αν Είσαι Ένα Αστέρι»

Κυκλοφόρησε το νέο video clip του Νίκου Βέρτη για το τραγούδι «Αν είσαι ένα αστέρι». Την μουσική υπογράφει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ενώ τους στίχους ο Γιώργος Τσοπάνης..

Πλήρης μεταμόρφωση για τις ανάγκες μιας νέας φωτογράφησης Μελαχρινή η Bar Refaeli

Έγινε μελαχρινή για λίγο η Bar Refaeli, η οποία αποχωρίστηκε την ξανθιά μακριά της κώμη για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης..

Bar Refaeli: Από μοντέλο... σχεδιάστρια εσωρούχων

Τα νέα εσώρουχα της σειράς Under.me, που η ίδια έχει λανσάρει στο παρελθόν διαφημίζει η Bar Refaeli, η οποία τα φόρεσε και πόζαρε παίζοντας τένις..

Τους επιφυλάσσει εκπλήξεις... Π.Νικολούδης: «Αποστομωτικές απαντήσεις» σε Ντόρα - Κούβελο


Ετοιμος να δώσει «αποστομωτικές απαντήσεις σε όλους και για όλα» δηλώνει ο προϊστάμενος της Αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος Παναγιώτης Νικολούδης μετά την «υβριστική και αβασάνιστη» επίθεση που εξαπολύθηκε..

Την Πέμπτη 5 Απριλίου κλείνει η Βουλή Εκλογές στις 6 ή 13 Μαΐου συμφώνησαν Παπαδήμος - Παπανδρέου - Σαμαράς

Μπορεί επισήμως τα ραντεβού του πρωθυπουργού με τους αρχηγούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, Δευτέρα και Τρίτη αντίστοιχα, να ήταν για τον ανασχηματισμό, ανεπισήμως, όμως,.

Φθηνά προϊόντα: 25 τόνοι λάδι από την Κρήτη στην Αθήνα

Από την πεδιάδα της Μεσσαράς, που αφθονεί σε προϊόντα, μπορούν να διακινηθούν ελαιόλαδο, πάσης φύσης κηπευτικά, τυροκομικά, αιγοπρόβατα, αμπελουργικά προϊόντα..

Διαψεύδει τις φήμες... Ερντογάν: "Μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα πεθάνω"


Ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διέψευσε σήμερα τις φήμες που τον θέλουν να πάσχει από καρκίνο στο τελικό στάδιο και ότι του απομένουν δύο χρόνια ζωής λέγοντας ότι "ο Θεός και μόνο ο Θεός" γνωρίζει πότε θα πεθάνει κάποιος..

Και εν ενεργεία βουλευτές έβγαλαν τα χρήματά τους έξω

Τα προβλήματα για την Ντόρα Μπακογιάννη και τη Δημοκρατική Συμμαχία δεν σταματούν εδώ, αφού, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ ο πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου πόθεν έσχες Ευ. Αργύρης..

«Δεν υπάρχει δικαιολογία για το να μην γίνουν οι εκλογές»

Δεν υπάρχει δικαιολογία να μην γίνουν άμεσα εκλογές, εκτός κι αν εφεύρουν μία, επεσήμανε μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου..

«Οι θυσίες των πολιτών θα αρχίσουν να πιάνουν τόπο»

«Ιδιαίτερα κρίσιμες» χαρακτήρισε αυτές τις ημέρες όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία του PSI ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου..

«Η κυβέρνηση οδηγεί την κοινωνία στην χρεοκοπία»

«Μια κυβέρνηση που κάνει εννέα μέρες να αλλάξει έναν υπουργό, φανταστείτε πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι στην προσπάθεια να σώσει τη χώρα απ΄ αυτή την οικονομική κρίση και να διαχειριστεί το PSI», σχολιάζει ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με αφορμή το μίνι ανασχηματισμό..

Αστεροειδής εξαφάνισε το μαγνητικό πεδίο του Αρη Η τρομακτική σύγκρουση δημιούργησε κρατήρα με βάθος 9 χλμ!

Ενας αστεροειδής ίσως εξαφάνισε το μαγνητικό πεδίο του Αρη..

O Αρης πλησιάζει και λάμπει! Μάρτιος και ο Απρίλιος είναι οι καταλληλότεροι μήνες για την παρατήρηση του Άρη το 2012.

Με τον Άρη σε αντίθεση, η Γη βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στον Ήλιο και τον γειτονικό πλανήτη..

ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΗ Η NASA Αστεροειδής θα πλησιάσει τη Γη το 2013

Αστεροειδής θα πλησιάσει τη Γη το 2013 Πολύ κοντά από τον πλανήτη μας θα περάσει ένας μεσαίου..

ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Ρόμνεϊ και Σαντόρουμ δηλώνουν έτοιμοι για επίθεση στο Ιράν

Ρόμνεϊ και Σαντόρουμ δηλώνουν έτοιμοι για επίθεση στο Ιράν Οι υποψήφιοι για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου Μιτ Ρόμνεϊ και Ρικ Σαντόρουμ εκτίμησαν σήμερα ενώπιον της..

ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ "ΚΡΕΣΕΝΤΟ" Ψυχραιμία έναντι του Ιράν συνιστά ο Ομπάμα

Ψυχραιμία έναντι του Ιράν συνιστά ο Ομπάμα Ο Μπαράκ Ομπάμα απάντησε στις φήμες που θέλουν την Ουάσινγκτον να είναι έτοιμη να αποφασίσει να αναλάβει..

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Οι μνηστήρες «τρέχουν» το μετρό προς την Καλαμαριά

Οι μνηστήρες «τρέχουν» το μετρό προς την Καλαμαριά Ανεβάζει ταχύτητα το μετρό Θεσσαλονίκης στο έργο επέκτασης προς την Καλαμαριά, που είναι προϋπολογισμού 518 εκατ. ευρώ, με προοπτική το φθινόπωρο να εγκατασταθεί ο εργολάβος..

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΤΡΙΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΑΣ ΑΤΑΚΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ IIF: Πολύ μεγάλη για να χρεοκοπήσει η Ελλάδα

IIF: Πολύ μεγάλη για να χρεοκοπήσει η Ελλάδα Η Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη για να (αφεθεί) να χρεοκοπήσει. Αυτό ήταν το κεντρικό συμπέρασμα της εμπιστευτικής έκθεσης..

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΒΕΣΤΕΡΒΕΛΕ Λουκασένκο: Καλύτερα δικτάτορας παρά γκέι

Λουκασένκο: Καλύτερα δικτάτορας παρά γκέι Με τη φράση «καλύτερα να είμαι δικτάτορας παρά γκέι» ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, επιτέθηκε στον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε

..

Kristina και Karissa Shannon Το πιο «καυτό» δίδυμο «ξαναχτύπησε»!

Το πιο «καυτό» δίδυμο της Αμερικής «ξαναχτύπησε», αυτή τη φορά μέσα από τις σελίδες του περιοδικού Nuts, με μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφηση..

Champions League Άρσεναλ-Μίλαν 3-0

Μία ανάσα από την μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε η Άρσεναλ που..

Champions League Μπενφίκα - Ζενίτ 2-0

Μπορεί το 3-2 του πρώτου παιχνιδιού να είχε δώσει το προβάδισμα στην Ζενίτ και να είχε μεταβιβάσει το άγχος στην Μπενφίκα, όμως στο «Ντα Λουζ» οι Ρώσοι δεν εμφανίστηκαν μάλλον… ποτέ και η ομάδα της Λισαβόνας επικράτησε 2-0 και πήρε την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ..