Μόστρα: Ο Αντρέι Βάιντα έκανε ταινία τη ζωή του Λεχ Βαλέσα

Ο πιο διάσημος σκηνοθέτης της Πολωνίας, ο Αντρέι Βάιντα στο καινούργιο κινηματογραφικό του εγχείρημα προσπαθεί να αποκαταστήσει στα μάτια των συμπατριωτών του, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο το τρωθέν κύρος του ηγέτη της Αλληλεγγύης, Λεχ Βαλέσα.
Στην ταινία του, που προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού στο φεστιβάλ της Βενετίας, παρακολουθούμε την πορεία του Βαλέσα, από απλό εργάτη σε χαρισματικό ηγέτη και στη συνέχεια σε εθνικό ήρωα και διεθνή πολιτική φυσιογνωμία, που κέρδισε το Νόμπελ Ειρήνης το 1983.

Η Christina Aguilera πιο σέξι από ποτέ

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια «αποκαλύπτει» το νέο της κορμί - Τι είναι αυτό που την ξενερώνει και γιατί νιώθει άνετα φορώντας ένα αντρικό εσώρουχο«You are beautiful no matter what they say» είναι ο στίχος ενός παλιού κομματιού της Christina Aguilera και φαίνεται ότι τελικά είναι η πρώτη που το κάνει πράξη!

Νίκι Λάουντα vs Τζέιμς Χαντ στην ταινία «Rush» του Ρον Χάουαρντ

Δύο λαμπρές προσωπικότητες της Φόρμουλα 1 σκιαγραφούνται στην ταινία «Rush», που σκηνοθέτησε ο Ρον Χάουαρντ: από την μία πλευρά είναι ο βρετανός πλέιμποϊ Τζέιμς Χαντ και από την άλλη ο μεθοδικός αντίπαλός του, Αυστριακός Νίκι Λάουντα.
Η ιστορία παρακολουθεί το βίο και την πολιτεία των δύο διαφορετικών προσωπικοτήτων, όχι μόνο στις πίστες, αλλά και εκτός γκραν πρι, με φόντο την καταπληκτική αγωνιστική σεζόν του 1976.

-Τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ για Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013


08.00 ΠΡΩΙΝΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
     Με τον Νίκο Αγγελίδη και την Ελένη Χρονά
     12.00 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
13:00 ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΩΡΑΙΑ
Ντοκιμαντέρ του Θόδωρου Μαραγκού.

MailOnline-News- Katie Holmes injects some excitement into her daily wardrobe as she steps out in tiny shorts and a sheer blouse

When it comes to her daily wardrobe, Katie Holmes is not the most exciting of dressers.
So it came as a nice surprise to see the 34-year-old actress inject some sex appeal into her look as she stepped out in New York on Thursday.
Instead of the baggy trousers and masculine tops Katie usually favours, the mother-of-one wore a pair of tiny black shorts and a sheer blouse.

Η Ναόμι Γουώτς υποδύεται τη Λαίδη Ντι στη μεγάλη οθόνη

Παγκόσμια πρεμιέρα έκανε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου η πολυαναμενόμενη ταινία «Νταϊάνα» στη Λέστερ Σκουέαρ του Λονδίνου.
16 χρόνια μετά τον άδικο χαμό της λαοφίλητης πριγκίπισσας του βρετανικού λαού, το φιλμ έρχεται να θυμίσει καταστάσεις και γεγονότα εκείνης της εποχής.

MailOnline-News- Courtney Stodden frets about her marriage with new friend Lauren Harries in Celebrity Big Brother

After a night of high drama that saw Sophie Anderton evicted and Carol McGiffin make a surprise return, the rollercoaster ride was all too much for Courtney Stodden.

The pneumatic blonde was already reeling after the returning Carol used her ‘Killer Nomination’ to put her up for eviction.

MailOnline-News-Sarah Jessica Parker is casual but classy in cropped khaki trousers and sleeveless top as she walks son James to school

She, and her ex-alter ego Carrie Bradshaw, are known for their keen sense of high fashion.

But Sarah Jessica Parker showed she can look just as classy in a pair of slim fitting trousers, sleeveless T-shirt and low slung turquoise heels as she stepped out in New York on Friday.

The 48-year-old mother-of-three walked her son James to school, with the ten-year-old looking almost as tall as his famous mother.

«Βόμβα» ΔΝΤ: Στα 46,8 δισ. ευρώ το χρηματοδοτικό κενό του 2015-2020

Περιλαμβάνει το έλλειμμα και την ανάγκη κάλυψης των ελληνικών ομολόγων και δανείων - Το Ταμείο εξηγεί ότι δεν πρέπει να συγχέεται με την ανάγκη για πιθανή επιπλέον χρηματοδοτική βοήθεια προς την Ελλάδα - Βερολίνο: Καμία συζήτηση για νέο ελληνικό πακέτο πριν τον Απρίλιο του 2014
Περί τα 47 δισεκατομμύρια ευρώ (46,8 δισ. ευρώ, για την ακρίβεια), υπολογίζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το μεικτό χρηματοοικονομικό κενό της Ελλάδας για την περίοδο 2015-2020.

Economist: Ανάκαμψη από το 2014, εκλογές τον ερχόμενο Μάιο

Οι εκτιμήσεις του Economist, προβλέπουν εκλογές το 2014, πιθανότατα μαζί με τις ευρωεκλογές τον ερχόμενο Μάιο.
Είναι πιθανό ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα. Από την άλλη πλευρά, όμως, η ΝΔ είναι το πιθανότερο κόμμα που θα αποτελέσει τον πυρήνα για τη νέα κυβέρνηση, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να φτιάξει συμμαχίες.

Eίμαστε μικρή χώρα αλλά σας σώσαμε από το φασισμό, απαντά ο Κάμερον στον Πούτιν

Από την Αγία Πετρούπολη ο Βρετανός πρωθυπουργός απάντησε στους Ρώσους που είπαν ότι για τη χώρα του νοιάζονται μόνο οι ολιγάρχες που αγοράζουν την Τσέλσι
Σε πολύ υψηλούς τόνους ήρθε την Παρασκευή η απάντηση του βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, στις αναφορές του εκπροσώπου του Βλαντιμίρ Πούτιν ότι «η Βρετανία είναι ένα μικρό νησί, για το οποίο δεν νοιάζεται κανείς, παρά μόνο οι ολιγάρχες που αγοράζουν την Τσέλσι!».

FRANCE 24 NEWS-World. - Le G20 se termine, statu quo sur le dossier syrien

Le sommet du G20 se termine ce vendredi à Saint-Pétersbourg. Dans son discours de clôture, le président russe, Vladimir Poutine, a indiqué que ses entretiens avec Barack Obama n'avaient pas permis de dépasser leurs divergences sur le dossier syrien.
Par FRANCE 24 (texte)
Les leaders des pays du G20 n'ont pu que constater, à Saint-Pétersbourg, leurs divisions sur une éventuelle intervention militaire en Syrie, Paris et Washington peinant à convaincre leurs homologues du bien-fondé d'une telle opération.

Πούτιν: Θα βοηθήσουμε τη Συρία αν οι ΗΠΑ επιτεθούν¨¨¨¨Βίντεο

«Δεν συμφωνούμε με τον Ομπάμα αλλά ακούμε ο ένας τον άλλο» είπε ο Ρώσος πρόεδρος, επιβεβαιώνοντας ότι είχε τετ-α-τετ με τον Αμερικανό ομόλογό του - Άτυπο χρονοδιάγραμμα 96 ωρών από τον Ομπάμα για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία - Θα απευθύνει διάγγελμα στον αμερικανικό λαό την Τρίτη

Eλλάδα-Είδήσεις-Διεθνή:Συνελήφθη η γυναίκα που πούλησε παράνομα οικόπεδο στη Βούλα για 740.000 ευρώ

Πούτιν μαινόμενος στη G20: Ψεύτης ο Κέρι, ποιος ασχολείται με τη Βρετανία!

Προσβολές και ψυχροπολεμικό κλίμα για τη Συρία – Απίστευτη προσβολή για Βρετανία από εκπρόσωπο του ρώσου προέδρου – Εξαλλος ο Κάμερον - To καθεστώς Άσαντ χρησιμοποίησε χημικά όπλα επανέλαβε ο Ομπάμα
Ενώ ήταν αναμενόμενο ότι το κλίμα στη G20 λόγω της Συρίας θα ήταν ψυχροπολεμικό, κανείς δεν περίμενε ότι οι ηγέτες θα έφταναν να τσακωθούν αγρίως στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ειρωνική απάντηση των Αμερικανών στον Πούτιν: Ο Κέρι δεν θα χάσει τον ύπνο του

Με την ειρωνική απάντηση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στον χαρακτηρισμό «ψεύτη» με τον οποίο ο Βλαντιμίρ Πούτιν «έλουσε» προ δύο ημερών τον αμερικανό ΥΠΕΞ, κλιμακώθηκε το ψυχροπολεμικό κλίμα στις σχέσεις ΗΠΑ - Ρωσίας ενώ η G20 ολοκληρώνει τις εργασίες της απολύτως διχασμένη....

Αμερικανικές και βρετανικές υπηρεσίες «σπάνε» το απόρρητο στο διαδίκτυο

Τα συστήματα αποκρυπτογράφησης που διασφαλίζουν τα προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων πολιτών, όπως online συναλλαγές και email έχουν καταφέρει να αποκωδικοποιήσουν επιτυχώς οι αμερικανικές και βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα που διέρρευσε ο πρώην σύμβουλος της NSA, Έντουαρντ Σνόουντεν.

Ευρωμπάσκετ Σλοβενίας: «Επιστρέφουμε σπίτι» λέει ο τουρκικός Τύπος

Σκληρή κριτική από τον τουρκικό Τύπο δέχεται η εθνική ομάδα μπάσκετ της χώρας μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες της από τη Φινλανδία και την Ιταλία στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.
Οπως σημειώνει η Hurriyet, μετά από μία ντροπιαστική ήττα, οι πιθανότητες της τουρκικής ομάδας να περάσει στον δεύτερο γύρο του Ευρωμπάσκετ εξανεμίζονται, μετά και το σοκ από την ήττα στην πρεμιέρα από την Φινλανδία.

ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΗ.............Γερμανικά ΜΜΕ: Κρατάμε την Ελλάδα στο ευρώ μόνο για το φυσικό αέριο

Ξεπέρασαν κάθε όριο κυνισμού τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μεταδίδουν πως ο μόνος λόγος παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ είναι η ενεργειακή τροφοδοσία της Ευρώπης.
Σε δημοσίευμα της, η οικονομική ιστοσελίδα Deutsche Wirtschafts Nachrichten υποστηρίζει πως «η διάσωση της Ελλάδας δεν είναι πολιτικό πρότζεκτ» αλλά συνδέεται άμεσα με τα μεγάλα γεωπολιτικά συμφέροντα

Ερχεται εθελουσία για 2.000 υπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας

Το τελικό ΟΚ για την εθελουσία της Εθνικής αναμένεται να δοθεί από την DG com αργότερα μέσα στον μήνα, όταν στελέχη της Επιτροπής Ανταγωνισμού της Κομισιόν θα επισκεφθούν τη χώρα μας και θα έχει συναντήσεις με τις τράπεζες για τα επιχειρησιακά τους σχέδια.

Το μεγάλο κόλπο φοροδιαφυγής με τις «χρυσές» βίλες

Ένα τεράστιο κύκλωμα φοροδιαφυγής με ενοικίαση πολυτελών βιλών χωρίς τα εισοδήματα να δηλώνονται πουθενά, αποκαλύπτει έρευνα του ΣΔΟΕ. Το μεγάλο κόλπο έχει στηθεί κυρίως στα κοσμοπολίτικα νησιά με τα διαφυγόντα έσοδα να ανέρχονται σε εκατομμύρια ευρώ.

Βίντεο - σοκ: Πώς ένα παιδί μπορεί να χαθεί μέσα σε 90 δευτερόλεπτα

Ένα συγκλονιστικό πείραμα που αποτυπώνει το χειρότερο εφιάλτη των γονιών παρουσιάζει πώς ένα παιδί μπορεί να παρασυρθεί από έναν άγνωστο. Το βίντεο προβλήθηκε από διαδικτυακή τηλεόραση του ITV και της εκπομπής Daybreak και αποκαλύπτει πόσο εύκολο είναι τελικά ένα παιδί να παρασυρθεί από έναν άγνωστο.

Redbull-News-Video:Rookies Cup 2013 - Red Bull Moto GP

Scott Deroue won the Red Bull MotoGP Rookies Cup Race 2 at Silverstone and Karel Hanika did not win the Cup. It all came down to an incredible last lap and while 17-year-old Dutchman Deroue got in front and out of trouble, points leader Hanika, the 17-year-old Czech,

RussiaToday-Video-News-World:Peru volcano spews giant ash cloud, sparks call for 'yellow alert'

Video from the Geophysical Institute of Peru showed the Ubinas covered in thick ash and smoke during an eruption.

Καράσεφ: «Μία από τις καλύτερες ομάδες η Ελλάδα» ---Θεέ μου, γιάνε τον Σπανούλη!

Μία από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά, χαρακτήρισε την Ελλάδα, ο τεχνικός της Εθνικής Ρωσίας Βασίλι Καράσεφ, όπως και ο Αλεξέι Σβεντ που έκανε λόγο για δυνατή ομάδα.

«Αντιμετωπίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά και με πολλούς νέους παίκτες. Κλείσαμε αρνητικά το πρώτο μέρος κι αρχίσαμε με τον ίδιο τρόπο το δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε πρόβλημα με τους σέντερ μας, καθώς ο Σαβρασένκο τραυματίστηκε», τόνισεο Καράσεφ, πρώην παίκτης του Ηρακλή

ΕΛΛΑΔΑ - ΡΩΣΙΑ 80-71 Φουλάρει για πρωτιά, αγωνιά για Σπανούλη... (vds)

Δύο στα δύο και για την Ελλάδα που φουλάρει για την πρώτη θέση του Δ' ομίλου μένοντας αήττητη μαζί με τις Ιταλία και Φινλανδία. Η νίκη ήρθε με 80-71 επί της Ρωσίας με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αδικεί τον εαυτό του καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κυριάρχησε, φτάνοντας να προηγηθεί ακόμη με 22π., έξι λεπτά πριν το τέλος.

Γι' αυτό το sex-tape ο Κιμ Γιονγκ-ουν εκτέλεσε την φιλενάδα του

Σύμφωνα με την Daily Mail αυτό είναι το επίμαχο βίντεο που προκάλεσε την οργή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας
Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouKu (το κινεζικό YouTube) και απεικονίζει τρεις Κορεάτισσες να χορεύουν το τραγούδι Aloha Oe του Έλβις Πρίσλεϊ φέρεται, σύμφωνα με την Daily Mail, να είναι το περιβόητο sex tape που οδήγησε τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-ουν, να εκτελέσει τη φιλενάδα του Χιόνγκ Σονγκ-γολ.

Δείτε το νέο σαδομαζοχιστικό video της Madonna

Το τρίτο και… φαρμακερό teaser της βασίλισσας της ποπ για το Secret Project
Τι και αν οδεύει προς την έκτη δεκαετία της ζωής της, είναι πλέον κάτι παραπάνω από γνωστό και ξεκάθαρο πόσο αρέσει στη Madonna να σοκάρει, πράγμα που κάνει από την αρχή της καριέρας της.

Beverly Hills Paris Hilton: Πήρε τη Lexus της και πήγε για ψώνια

Η 32χρονη Paris φόρεσε μια σούπερ μίνι μαύρη δερμάτινη φούστα, μαύρο μπλουζάκι και μαύρα ψηλοτάκουνα παπούτσια-τι άλλο- Christian Louboutin και πήγε να αγοράσει περιοδικά.
Και εκεί που αναρωτιόμασταν πού χάθηκε αυτό το κορίτσι και έχει καιρό να εμφανιστεί, οι παπαράτσι έκαναν πάλι τη δουλειά τους.

H Alyssa Milano γύρισε το δικό της «sex tape» (Βίντεο)

Μια έκπληξη περίμενε όσους το είδαν
Δημοσιεύοντας η ίδια ένα tweet που ενημέρωνε πως ένα ερωτικό της βίντεο διέρρευσε στο Διαδίκτυο, η Alyssa Milano προκάλεσε πραγματικό πανικό αφού όλοι έψαχναν να βρουν το sex tape της ηθοποιού. Η 40χρονη ηθοποιός στην αρχή έκανε πως δεν ήξερε τίποτα και μετά αποφάσισε να δώσει μόνη της το link του επίμαχου βίντεο.