Yγεία-Ουλίτιδα κύησης: Πού οφείλεται και πώς θα την προλάβετε

Η εγκυμοσύνη είναι μιά περίοδος που απαιτεί αυξημένη φροντίδα της στοματικής υγείας από τη μέλλουσα μητέρα.

Τα δόντια και τα ούλα είναι σημεία που πλήττονται από την αρχή κιόλας της κύησης, γεγονός που οφείλεται στις ορμονικές αλλαγές που συντελούνται και οι οποίες διαταράσσουν τους ιστούς των δοντιών, με αποτέλεσμα να γίνονται πιο εύθραυστοι και να ματώνουν.

Ο Τσάρλι Σιν έβαλε τη ζωή του σε κίνδυνο διακόπτοντας τα φάρμακα για τον ιό HIV (Video)

Ο Τσάρλι Σιν έβαλε σε μεγάλο κίνδυνο την υγεία του όταν διέκοψε την θεραπεία που έκανε για να αναζητήσει εναλλακτικές θεραπείες στο Μεξικό. Καλεσμένος στην εκπομπή «The Dr. Oz Show», αποκάλυψε ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα επίπεδα του ιού HIV να αυξηθούν στο αίμα του.
Επισκέφθηκε έναν γιατρό στο Μεξικό, τον Dr Sam Chachoua, ο οποίος όμως, δεν ήταν εξουσιοδοτημένος

Δείτε τον Τζορτζ Κλούνι στα νιάτα του! Όχι, δεν ήταν καθόλου κούκλος… (Photos)

Θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Είναι από τις περιπτώσεις που η ωριμότητα του προσθέτει αντί να του αφαιρεί. Βασικά με το που πέρασε τα 40, ο Τζορτζ Κλούνι μεταμορφώθηκε σε κούκλο.
Ο 54χρονος στα νιάτα του μόνο ωραίος δεν ήταν. Μάλλον  το αντίθετο. Ούτε καν νοστιμούλης. Μας το θύμισε το περιοδικό «Beginnings» που κυκλοφορεί με εξώφυλλο μια πολύ φωτογραφία του Αμερικανού ηθοποιού με μπούκλες, κατάμαυρα μαλλιά, και πυκνά φρύδια.

«Ντράπηκα που είχα σχέση με ένα αγόρι, την ώρα που έβλεπα να 'χουν κρεμάσει τα μούτρα μου»

Η Τάνια Τσανακλίδου για τον Άλκη Κούρκουλο.
Η Τάνια Τσανακλίδου το συνηθίζει να «τσαλακώνεται» τόσο πάνω στην σκηνή, όσο και κάτω από αυτή. Ποτέ δεν «μάσησε» τα λόγια της, δεν έκρυψε τα συναισθήματα της, τους φόβους, τις ανασφάλειες και τις αγωνίες της. Η ερμηνεύτρια έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη στην «Lifo» και στον Αντώνη Μποσκοϊτη και μίλησε για τον έρωτα, τον θάνατο, την αγάπη, το τραγούδι, τα …

Αστυνομικός σε υπουργό: Ε, μπάρμπα, για πού το έβαλες;

Συμβαίνουν κι αυτά… Η παρακάτω σκηνή συνέβη σε ένα αστυνομικό τμήμα της Αττικής όπου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας θέλησε να κάνει αιφνιδιαστική επιθεώρηση.
Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, ο υπουργός βρέθηκε εκεί χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν, χωρίς συνοδεία, με το δικό του αυτοκίνητο. Μπαίνει μέσα στο τμήμα χωρίς κανείς να τον σταματήσει ή να του δώσει σημασία.

Βγήκε το πρώτο τρέιλερ της «Julieta» του Πέδρο Αλμοδόβαρ (Video)

Μόλις κυκλοφόρησε το teaser από την νέα ταινία «Julieta» και μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τον καινούργιο Πέδρο Αλμοδόβαρ. Με αυτή την ταινία, ο Ισπανός σκηνοθέτης επιστρέφει στο είδος που τον καθιέρωσε, το γυναικείο δράμα, και έκανε τους σινεφίλ να τον έχουν στην λίστα με τους αγαπημένους τους δημιουργούς.
Η Έμα Σουάρεζ και η Αριάντνα Ουγκάρτε είναι οι πρωταγωνίστριες,

Αλλάζει επωνυμία η αλυσίδα «Makro Cash & Carry» Σε «The Mart»

Με τον διακριτικό τίτλο «The Mart» θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της η αλυσίδα Makro Cash & Carry, σε συνέχεια της εξαγοράς της από την εταιρεία Ι. & Σ. Σκλαβενίτης.
Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, η νέα εταιρική ταυτότητα θα εφαρμοστεί

Ζευγάρι που ζει στα σύνορα της Αγγλίας με τη Σκωτία ανακάλυψε ότι κέρδισε το βρετανικό λόττο την ώρα που έτρωγαν πρωινό.

Το ζευγάρι που κέρδισε 33 εκατ. λίρες στο τζακπότ του λόττο αποκαλύπτει πως θα τα ξοδέψει – Γιόρτασαν με ένα φλιτζάνι τσάι

Ένα ζευγάρι που ζει στα σύνορα της Αγγλίας με τη Σκωτία ανακάλυψε ότι κέρδισε το βρετανικό λόττο την ώρα που έτρωγαν πρωινό. Ο David και η Carol Martin, το ζευγάρι από το Hawick, έχει πλέον κατατεθειμένο στην τράπεζα το ποσό των 33 εκατομμυρίων λιρών,