Ιρλανδία: Υποδοχή ροκ σταρ στον Τσακαλώτο στο συνέδριο του Σιν Φέιν ( Βίντεο )

Οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε δυνατά χειροκροτήματα
Υποδοχή ροκ σταρ επιφύλασσαν σήμερα στον αναπληρωτή υπουργό Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδη Τσακαλώτο, τα μέλη του Σιν Φέιν, στο συνέδριο του κόμματος που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Ντέρι της Βόρειας Ιρλανδίας, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου στη χώρα.

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ SPIEGEL Υπάρχουν δύο Ελλάδες: Μία των τεσσάρων εκατομμυρίων στα όρια της φτώχειας ...κι αυτοί που πάνε στη Μύκονο και στα μπουζούκια της παραλιακής

«Αποκλείω έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, διότι αγαπώ την Ευρώπη», δηλώνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο και εκφράζει την πεποίθηση ότι η Ευρώπη δεν θα ρισκάρει την διάλυσή της για ομόλογα αξίας 1,6 δισεκατομμυρίου ευρώ.

Βόμβα κατά Χαρδούβελη - Εβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό;

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό βάζει δημοσίευμα - βόμβα της Real News για τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη για τον οποίο το ρεπορτάζ λέει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα του εισαγγελέα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" Χαρδούβελης-τρόικα "μαγείρεψαν" το πλεόνασμα

Για "Νάρκη στο πλεόνασμα από τον Γκίκα", κάνει λόγο το πρώτο θέμα της εφημερίδας Δημοκρατία, στην έκδοση του Σαββάτου, σημειώνοντας ότι το δημοσιονομικό success story βασίστηκε στην δημιουργική λογιστική, σε συνεργασία με τους δανειστές της Ελλάδας.

Ο ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ Αποκάλυψη: Τα 65 CD του πλούτου που «καίνε» τους φοροφυγάδες -Λίστα offshore εταιρειών-Λίστα Λαγκάρντ-Λίστα Λιχτενστάϊν-Λίστα Λουξεμβούργου.

Έναν «κρυμμένο θησαυρό» πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ από μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής, «μαύρου χρήματος» και διαφθορά άρχισαν να αναζητούν στις διάφορες λίστες οι οικονομικοί εισαγγελείς και το ΣΔΟΕ κατ΄ εντολή του υπουργού Επικρατείας κατά της Διαφθοράς Π. Νικολούδη.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – «ΦΩΤΙΑ» ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΤΙ» ΣΤΑ ΕΞOΠΛΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

Μήνυμα προς τους δανειστές πως η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να ανεχτεί τους εκβιασμούς στέλνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Η νέα γοητευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ..Μεγαλωμένη στην Κυψέλη και μόλις 33 ετών η νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου

Μεγαλωμένη στην Κυψέλη και μόλις 33 ετών η νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, δίνοντας συνέχεια στη γενιά των τριαντάρηδων στην Κουμουνδούρου.