Οι Χαΐνηδες γιορτάζουν τα 25 χρόνια τους με μία μεγάλη συναυλία

Οι Χαΐνηδες ολοκληρώνουν τη φετινή τους περιοδεία με μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα. Στις 9 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, σε μια βραδιά αφιερωμένη στα 25 χρόνια του συγκροτήματος.
Στο κάλεσμα στη γιορτή τους αναφέρουν:

Αυτό είναι το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών στη Super League

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ. Το νέο πρωτάθλημα αρχίζει με δύο παιχνίδια στις 19:15 το Σάββατο 22 Αυγούστου και συγκεκριμένα το ΑΕΛ Καλλονή – ΑΕΠ Ηρακλής και Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης και έναν στις 21:30 το ΑΕΚ-Πλατανιάς.

Σταματήστε να πίνετε αυτό το φονικό αναψυκτικό! Δείτε τι γίνεται μια ώρα μετά την κατανάλωση του…

Το γράφημα που έχει τίτλο “What Happens One Hour After Drinking A Can Of Coke”, έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως ανάρτηση του «The Renegade Pharmacist», ενώ παρουσιάζει με λεπτομέρεια τι συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα, μετά από 10 – 20 – 40 – 45 και 60 λεπτά από την κατανάλωση του πασίγνωστου αναψυκτικού !  

Θύελλα στην ακτή του Ιονίου Καλαβρία

Καλαβρία, οι ζημιές που προκλήθηκαν από τις καταιγίδες

Δυο γυναίκες από τη Συρία και ένα βρετανικό πολεμικό σε κρουαζιέρα στο θέατρο της Μεσογείου

Του Βασίλη Βασιλόπουλου
Μια από τις ημερίδες του ευρωκοινοβουλίου το 2012 για την ανθρωπιστική κρίση στην Συρία, είχε προσκεκλημένη μια συγγραφέα που μόλις είχε αποφυλακιστεί από το καθεστώς του Άσαντ.

ΣΕΙΣΜΟΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – 12 Αυγούστου 1953

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΡΤ
ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 1950

 Α. ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1953 ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ.
1. ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1953. Ερείπια σπιτιών, πεσμένα καμπαναριά, σωροί από μπάζα στους δρόμους έπειτα από τους καταστροφικούς σεισμούς σε ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΖΑΚΥΝΘΟ και ΙΘΑΚΗ. Πλάνα των κατεστραμμένων πόλεων της ΙΘΑΚΗΣ και του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ.

Η Τουρκία βομβάρδισε Αμερικανούς κομάντος στο Ιράκ που εκπαίδευαν Κούρδους Πεσμεργκά

Οι Τούρκοι βομβάρδισαν κατά λάθος Αμερικανούς κομάντος στην προσπάθεια τους να πλήξουν θέσεις των Κούρδων μαχητών του PKK. Τελευταία στιγμή οι Αμερικανοί κατάφεραν να αποφύγουν τα αεροπορικά πυρά των Τούρκων και να απομακρυνθούν ευτυχώς χωρίς να έχουν θύματα.

Επιτέλους, βρέθηκε λύση για τους λαθρομετανάστες: Θα εισάγονται χωρίς εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου!

Η κυβέρνηση προσανατολίζεται να επιτρέψει με νομοθετική ρύθμιση την εισαγωγή λαθρομεταναστών στα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου χωρίς εξετάσεις παραμερίζοντας έτσι τα νόμιμα γηγενή Ελληνόπουλα, αλλά και δινοντας "σήμα" προς άπαντες στον πλανήτη ότι μπορούν να έθουν στην χώρα μας ελεύθερα, και όντας παράνομοι θα μπορούν ακόμα και να σπουδάσουν!

Ραχήλ Μακρή: Δεν θα είμαι ξανά υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η βουλευτής Ραχήλ Μακρή ενόψει ψήφισης του τρίτου Μνημονίου στη Βουλή, ξεκαθαρίζει ότι δεν θα στηρίξει. "H κυβέρνηση δεν πήρε εντολή για να φέρει μνημόνιο"
«Δεν θα είμαι ξανά υποψήφια με ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα στοιχιζόμουν δίπλα στον Λαφαζανη», δήλωσε η βουλευτής Ραχήλ Μακρή στον ραδιοσταθμό «ΒΗΜΑ 99.5».

Το πολιτικό συμβούλιο της ΝΔ εισηγείται στήριξη της συμφωνίας, η ΚΟ αποφασίζει

Με γνώμονα την αποφυγή άτακτης χρεοκοπίας, το άτυπο γαλάζιο όργανο και ο κ.Μεϊμαράκης κατέληξαν σε εισήγηση ψήφισης της συμφωνίας. Αύριο ο λόγος στους βουλευτές. Μεμονωμένες διαφωνίες
Την εισήγηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη υπέρ της στήριξης “με βαριά καρδιά” του τρίτου μνημονίου,

Τουρκία Οι εισαγγελείς έγιναν καπνός!

Αφαντοι είναι εδώ κι ένα 24ωρο από την Τουρκία τρεις εισαγγελείς, που στα τέλη του 2013 είχαν πρωταγωνιστήσει στις έρευνες για τα σκάνδαλα διαφθοράς επί διακυβέρνησης Ερντογάν, είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα από τον περασμένο Μάιο για «κατάχρηση εξουσίας», κατά τις τουρκικές αρχές ανήκουν στο «παρακράτος» τού (εξόριστου στις ΗΠΑ)

Τρεις αυτοκτονίες στο στράτευμα σε 15 μέρες δεν είναι σύμπτωση

Ακόμα και αν είναι τεκμηριωμένο επιστημονικά πως κάθε αυτοκτονία αποτελεί ένα σύνθετο φαινόμενο και δεν είναι ποτέ αποτέλεσμα ενός και μόνο παράγοντα ή γεγονότος, δεν παύει κάθε φορά να σοκάρει και να προβληματίζει.

«Ορισμένοι προσπαθούν να βάλουν τρικλοποδιές στο “και πέντε”»

Στην επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός στην αρχή της συνέντευξης Τύπου μετά τη συνάντηση εργασίας με τον αναπληρωτή υπουργό Χρήστο Σπίρτζη και στελέχη του υπουργείου.

Κατά τ' άλλα τους φταίει η Ζωή...

Θέλετε να δούμε τι έγινε το τελευταίο 48ωρο μόνο; Για να τα βάλουμε κάτω μετά ώστε να συζητήσουμε για τις... αδιαμφισβήτητες ευθύνες της Ζωής Κωνσταντοπούλου;
Φέρνουν στη Βουλή ένα πολυσέλιδο μνημόνιο και μία πολυσέλιδη δανειακή σύμβαση όταν το προσχέδιο είχε έρθει έτοιμο από το εξωτερικό το προηγούμενο Σάββατο!

Νεστόριο Καστοριάς Γιώργος Ισαάκ: «…Στόχος μας είναι το River Party να μεγαλώνει κάθε χρόνο…»

Ιδρυτής της People Entertainment Group, η οποία, εδώ και 8 χρόνια, αναλαμβάνει την παραγωγή του River Party, ο Γιώργος Ισαάκ, ενάντια στις αντιξοότητες της εποχής, παραμένει ρομαντικός και «ερασιτέχνης», και μας μιλά για το Φεστιβάλ.

Έξι μέρες με ασταμάτητη μουσική και χορό στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Νεστορίου της Καστοριάς

Γιατί δεν πρέπει να μένουμε με το βρεγμένο μαγιό πάνω μας;

Του : Γιώργου Μονεμβασίτη, γυναικολόγου
Η μυκητιασική κολπίτιδα αποτελεί το 20% περίπου των κολπίτιδων. Ειδικά το καλοκαίρι, η συχνότητα των μυκητιάσεων είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού η ζέστη και η τοπική υγρασία που αυξάνεται από την έντονη εφίδρωση, είναι παράγοντες που ευνοούν την υπερανάπτυξη των μυκήτων.

Δείτε τι μπορεί να συμβεί όταν το σουτιέν του μαγιό σας δεν εφαρμόζει σωστά

Πολλές γυναίκες επιλέγουν μαγιό χωρίς να νοιάζονται εάν εφαρμόζει καλά επάνω τους και κυρίως το σουτιέν, η κακή εφαρμογή του οποίου μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, από δυσάρεστες ενοχλήσεις, έως ακόμη και σοβαρές επιπλοκές στην υγεία τους.

Φορητά «αυτοκίνητα» που χωρούν....στο σακίδιο (κυριολεκτικά)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κρατήσεις από το φθινόπωρο του 2015, μέσω Kickstarter. Η τιμή είναι 100.000 γιεν (περίπου 800 δολάρια). Η διάθεση αναμένεται να αρχίσει την άνοιξη του 2016. 
Μία προσωπική, φορητή συσκευή μεταφοράς, την οποία ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει μέσα σε ένα σακίδιο, δημιούργησε 26χρονος Ιάπωνας μηχανικός,

Πέντε τρόποι που το λεμόνι γίνεται καλλυντικό προϊόν

Όλοι χρησιμοποιούμε το λεμόνι στο μαγείρεμα, αλλά γνωρίζετε ότι υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να το εφαρμόσουμε και σαν μια θεραπεία για το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά μας;

Την ίδια στιγμή, το λεμόνι εκτός από τις καλλυντικές του ιδιότητες, που θα δείτε παρακάτω, έχει επίσης απολυμαντικά και στυπτικά χαρακτηριστικά.

Διεθνής διάκριση για τη μαστίχα Χίου: Αναγνωρίστηκε ως φυσικό φάρμακο

Σημαντική διάκριση για τη Μαστίχα Χίου από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων που την αναγνώρισε ως φυσικό φάρμακο, μετά από σχετική εισήγηση στη συνεδρίαση στις 7 Αυγούστου στο Λονδίνο.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα και έγινε αποδεκτή στην κατηγορία των παραδοσιακών φαρμάκων φυτικής προέλευσης, η φαρμακευτική «μονογραφία» της Μαστίχας Χίου,

Πίνετε καφέ το πρωί με άδειο στομάχι; Δείτε τι κάνετε στον οργανισμό σας

Ο καφές είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη σοβαρών παθήσεων υγείας, όπως ο καρκίνος του παχέος εντέρου.
Τα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στον καφέ αποτελούν μέρος ενός τύπου οξέος (chlorine genic acid) που βρίσκεται και σε πολλά φρούτα που τρώτε κάθε μέρα.

Εσύ το ήξερες γιατί πρέπει να βάζουμε κέρμα στην κατάψυξη πριν φύγουμε για διακοπές;

Υπάρχει λόγος που πρέπει να υπάρχει κέρμα στην κατάψυξη.όταν φεύγετε διακοπές.

– Αν φύγεις διακοπές και αφήσεις φαγώσιμα στην κατάψυξη θα πρέπει να είσαι σίγουρος πως κατά την διάρκεια της απουσίας σου, δεν έγινε διακοπή ρεύματος.

– Γιατί αν γίνει διακοπή ρεύματος και μετά επανέλθει το ρεύμα, τα φαγώσιμα θα γίνουν επικίνδυνα για την υγεία σου.

Την αποποινικοποίηση της πορνείας και της μαστροπείας ενέκρινε η Διεθνής Αμνηστία

Υπέρ της εφαρμογής ενός αμφιλεγόμενου σχεδίου για την αποποινικοποίηση της πορνείας, που θα περιλαμβάνει τους πελάτες και τους μαστροπούς, τάχθηκε στην Τρίτη η Διεθνής Αμνηστία, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις.

Το ψήφισμα, το οποίο προτρέπει να τεθεί σε ισχύ «ένα νομικό πλαίσιο εντός του οποίου όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην εργασία της πορνείας θα αποποινικοποιηθούν»,

Σούπερ καπ, σούπερ ματς με εννιά γκολ (5-4), η Μπαρτσελόνα τίτλο στη παράταση (Φωτό+Βίντεο)

Ματσάρα έγινε στη Τιφλίδα όπου η Μπαρτσελόνα μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι νίκησε την Σεβίλη με 5-4 στη παράταση (4-4 κανονική διάρκεια) και πήρε το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.
Αυτός ήταν ο  πρώτος τίτλος της νέας σεζόν και πέμπτος συνολικά μέσα στη χρονιά για τους Καταλανούς.

Τα μεταλλαγμένα προβάλλουν ενίοτε και ως προϊόντα που «σώθηκαν» από έντομα, βακτήρια & ιούς

Στην Ευρώπη δόθηκαν πολλές μάχες ενάντια στα μεταλλαγμένα αλλά και πέρασαν το κατώφλι της αρκετά από αυτά τα προϊόντα. Ο πολίτης πάντως έχει την αίσθηση ότι σε αυτή την Ήπειρο δεν κυκλοφορούν γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα, καθώς δεν υπάρχει ιδιαίτερη σήμανση στις τροφές που μπορεί να εμπεριέχουν συστατικά από γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες.