Η Ελένη αγόρασε βίλα στις Μαλδίβες: Τι υποστηρίζει δημοσίευμα

Πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού CIAO  υποστηρίζει πως η Ελένη Μενεγάκη αγόρασε βίλα στις Μαλδίβες και μάλιστα, πάνω στη θάλασσα.
Σύμφωνα πάντα με το CIAO, η παρουσιάστρια άρχισε να ψάχνει ακίνητο στο εξωτικό σύμπλεγμα νησιών μετά την τελευταία της επίσκεψη εκεί πέρσι το χειμώνα.

Τα 7 συστατικά της τέλειας σχέσης

Το ζητούμενο σε κάθε σχέση είναι, όπως φαντάζεσαι, το πώς θα την διατηρήσεις τέλεια και ιδανική ειδικά όσο περνά ο καιρός. Να τι μπορείς να κάνεις για να πετύχει η συνταγή της σχέσης σου!
Το ζητούμενο σε κάθε σχέση είναι, όπως φαντάζεσαι, το πώς θα την διατηρήσεις τέλεια και ιδανική ειδικά όσο περνά ο καιρός. Και μπορεί τους πρώτους μήνες να είστε μες τα μέλια και τα προβλήματα να μοιάζουν μικρά

Κρυολιπόλυση και πρωτεΐνη μας στέλνουν αδύνατες στην παραλία

Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης προτείνει πρωτεϊνική δίαιτα και κρυολιπόλυσηγια την άμεση απώλεια βάρους που χρειαζόμαστε αυτή την περίοδο.
Η πρωτεϊνική δίαιτα με το συμπλήρωμα διατροφής Diet Tube απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να χάσουν σημαντικό ποσοστό του σωματικού τους βάρους σε λίπος, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σε εξέλιξη η Σύνοδος Κορυφής Αιφνιδίως μέσα ο Κάμερον

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ιστορική Σύνοδος Κορυφής με τα μάτια όλου του κόσμου να είναι στραμμένα στις Βρυξέλλες.

 Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ακούσουν τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον και θα καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους μετά την απόφαση των Βρετανών για Brexit.

Τοπικές βροχές, καταιγίδες και νεφώσεις την Τετάρτη

Nεφώσεις, τοπικές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σε όλη τη χώρα την Τετάρτη 29 Ιουνίου.

Τις θερμές ώρες της ημέρας τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, ενώ παράλληλα αναμένεται πύκνωση των νεφώσεων στο ορεινό άξονα της Πίνδου, στη Στερεά, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν λίγοι πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

ΣΦΟΔΡΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙ "ΣΑΡΩΣΑΝ" ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ντοκουμέντο: Αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε σε χείμαρρο.

Σφοδρή καταιγίδα, που συνοδεύτηκε από χαλάζι, έπληξε το απόγευμα της Τρίτης τα Βόρεια Προάστια και το κέντρο της Αθήνας.

Η βροχόπτωση ήταν ασταμάτητη με αποτέλεσμα να παρατηρούνται προβλήματα σε διάφορες περιοχές.

Σινεμά- Οι ταινίες της εβδομάδας

Οκτώ ταινίες κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες, με μπλοκμπάστερ από... τα παλιά αλλά και επανεκδόσεις που μας καλούν στο κοντινότερο θερινό σινεμά.
«Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα απειλή»
Είκοσι χρόνια μετά την εξωγήινη επίθεση κατά του πλανήτη, τα έθνη της Γης, χρησιμοποιώντας την εξωγήινη τεχνολογία που βρήκαν στα διαστημόπλοια των εισβολέων, έχουν συνεργαστεί για να φτιάξουν ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα προστασίας της ανθρωπότητας.

Ο Δαλάι Λάμα μήλον της έριδος για την απαγόρευση της Lady Gaga στην Κίνα

Η συνάντηση της σταρ με το Θιβετιανό θρησκευτικό ηγέτη εξόργισε το Πεκίνο που την κήρυξε persona non grata.
To περασμένο Σάββατο (25/6) η Lady Gaga συνάντησε τον εξόριστο Βουδιστή πνευματικό ηγέτη Δαλάι Λάμα προκειμένου να συζητήσουν για το διαλογισμό, την ψυχική υγεία, την αδικία και τις τραγωδίες της ζωής αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο κόσμο.

Nέο single από Διονύση Σαββόπουλο και Ελένη Βιτάλη

To ιστορικό κομμάτι «Ωδή στον Γεώργιο Καραϊσκάκη» παρουσιάζει η Feelgood Records και ο Διονύσης Σαββόπουλος σε μια νέα live εκτέλεση με τη συμμετοχή της Ελένης Βιτάλη.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος έγραψε το τραγούδι το 1968 στο Παρίσι. Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στο δίσκο του «Το περιβόλι του τρελλού» που κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα.

Το νέο videoclip του Kanye West είναι μια γυμνή παρέλαση διασήμων

Το νέο video του διάσημου rapper, "Famous", παρουσιάστηκε την περασμένη Παρασκευή στη συναυλία που έδωσε στο Los Angeles.
Το video κυκλοφόρησε  επίσημα στο Tidal την Κυριακή, αλλά από μερικά previews μπορούμε σίγουρα να πούμε ότι θα συζητηθεί. Η εναρκτήρια σκηνή δείχνει τον ίδιο και τη σύζυγο του Kim Kardashian γυμνούς στο κρεβάτι, ενώ καθώς το πλάνο ανοίγει, βλέπουμε ότι το ζευγάρι δεν είναι μόνο του.

Οι Spice Girls επιστρέφουν με τηλεοπτική σειρά

Το Βρετάνικο girl group επιστρέφει με μια μίνι σειρά, αλλά δεν πρόκειται να δούμε ξανά και τις πέντε μαζί.
Σύμφωνα με τη Sun, οι Melanie Brown, Emma Bunton, και Geri Halliwell συμφώνησαν να συμμετάσχουν στο project. To ντοκιμαντέρ θα αναφέρεται στην ιστορία πίσω από το φημολογούμενο comeback του group, με αφορμή την 20η επέτειό τους και την περιοδεία που ετοιμάζουν την επόμενη χρονιά.

Η κόρη του Michael Jackson παίρνει θέση για της αποκαλύψεις της Neverland

Το υλικό παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκε στην έπαυλη του βασιλιά της ποπ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία της μουσικής.
Αμέσως μετά το σάλο που προκλήθηκε από τα σοκαριστικά ευρύματα στη Neverland, η κόρη του Michael Jackson και της Deborah Jeanne Rowe, Paris, απαντά κάνοντας δριμεία επίθεση στους κατήγορους του πατέρα της.

Οι TLC επιστρέφουν

Το επιτυχημένο girl group θα κυκλοφορήσει νέο album μετά από 14 χρόνια.
Η καμπάνια τους στο kickstarter, αναζητώντας πόρους για να δημιουργήσουν τον νέο τους δίσκο, τούς απέφερε 100.000 δολάρια και έτσι θα ακούσουμε σύντομα νέο υλικό από τα εναπομείναντα μέλη.

Οι Portishead αποτίνουν φόρο τιμής στη Jo Cox

To συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα το videoclip για τη διασκευή που έκαναν στο κομμάτι “SOS’ των ABBA. To συγκεκριμένο θα περιλαμβάνεται και στο soundtrack της ταινίας High-Rise.
Στο video η τραγουδίστρια Beth Gibbons τραγουδάει σε ένα ασπρόμαυρο μονόπλανο, ενώ στο τέλος, η πρόταση «Έχουμε περισσότερα κοινά από αυτά που μας χωρίζουν»,

Νέο τραγούδι από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Λίνα Νικολακοπούλου

«Κράτα Με Εδώ», μια σπάνια μελωδική μπαλάντα με βαθύ ερωτικό στίχο είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των δυο καλλιτεχνών.
Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης – Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου
Παραγωγή: Χρυσόστομος Μουράτογλου
Ο συνθέτης και τραγουδιστής, ο καλλιτέχνης Μιχάλης Χατζηγιάννης που «έντυσε» με το χαρακτηριστικό μουσικό του ύφος

Το πρώτο video clip για το τραγούδι «Δάκρυ» από το νέο άλμπουμ της Νατάσσας Μποφίλιου

Η Feelgood Records παρουσιάζει το πρώτο video clip για το τραγούδι «Δάκρυ» μέσα από το νέο άλμπουμ της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, «Βαβέλ» που σήμερα κυκλοφορεί ψηφιακά.
ο «Δάκρυ» με το χασάπικο ρυθμό του ακούγεται οικείο και νοσταλγικό. Με απλότητα και καθαρό συναίσθημα μεταφέρει γνώριμές μνήμες σε μια νέα εποχή.

Η θεαματική καταβόθρα μέσα σε λίμνη της Πορτογαλίας Το νερό μοιάζει να χάνεται στα έγκατα της Γης - Δείτε βίντεο

Θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για θαύμα της φύσης αλλά αυτή η μυστηριώδης καταβόθρα μέσα σε λίμνη, στην Πορτογαλία, είναι στην πραγματικότητα ανθρώπινο δημιούργημα.
Ονομάζεται Covão do Conchos και εντοπίζεται σε μια κατά τα άλλα ήρεμη λίμνη στο Εθνικό Πάρκο Serra da Estrela.
Βλέποντας κανείς την εικόνα της τρύπας που μοιάζει να οδηγεί το νερό στα έγκατα της Γης

Πωλητήριο στο βραβευμένο «πλωτό σπίτι» Μπάουχαους αισθητική στην πορτογαλική ακτή - Δείτε τις φωτογραφίες

Το πολυτελές αρχιτεκτονικό θαύμα που έχει ονομαστεί «πλωτό σπίτι», στην Praia da Luz στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας πωλείται έναντι σχεδόν 4,5 εκατ. ευρώ.
Το οίκημα έχει ήδη βραβευτεί για το design του ενώ έχει άπλετη θέα στην πορτογαλική ακτή.
Η μοναδική τοποθεσία του, εξηγεί η Daily Mail, επέτρεψε στους αρχιτέκτονες να χρησιμοποιήσουν το τοπίο που το περιβάλλει για να δημιουργήσουν

Όρθιοι οι ευρωβουλευτές καταχειροκρότησαν τον συγκινημένο Βρετανό Επίτροπο

Ο 55χρονος Τζόναθαν Χιλ παραιτήθηκε μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος- Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.
Μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που κατέληξε σε νίκη του Brexit, ο Βρετανός επίτροπος Τζόναθαν Χιλ ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Στη σημερινή τελευταία παρουσία του στην αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου οι συνάδελφοί του ευρωβουλευτές προχώρησαν σε μια σπάνια κίνηση, καταχειροκροτώντας

Φάρατζ: Πριν 17 χρόνια που ήρθα εδώ γελούσατε… Δεν γελάτε τώρα

Για τη «θερμή υποδοχή» ευχαρίστησε ο Ν. Φάρατζ καθώς ξεκίνησε την ομιλία του εν μέσω αποδοκιμασιών- στο ευρωκοινοβούλιο.
«Πριν 17 χρόνια που ήρθα εδώ γελούσατε. Δεν γελάτε τώρα. Είστε σε άρνηση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχετε είναι ότι δεν λέτε την αλήθεια στους πολίτες», τόνισε.

Τέταρτη ημέρα πύρινης καταστροφής στα Δερβενοχώρια

Για τέταρτη συνεχή ημέρα συνεχίζεται η μεγάλη πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια, η οποία έχει κατακάψει χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση απο την Πυροσβεστική, αυτή τη στιγμή η πυρκαγιά μαίνεται σε δύο βασικά μέτωπα, τα οποία αποτελούνται απο πολλές εστίες, μέσα σε χαράδρες κυρίως, αλλά κατα τη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν αναζωπυρώσεις σε διάφορα σημεία και κυρίως κοντά στο χωριό Πράσινο.

Ο Ομπάμα εκτιμά ότι η Ελλάδα θα βγει πιο δυνατή από την κρίση

Ο ελληνικός λαός, παρά τις εξαιρετικές προκλήσεις των τελευταίων ετών, αντιμετωπίζει με αξιοθαύμαστη αντοχή και επιμονή τις αντιξοότητες, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει γενναιόδωρα ανθρωπιστική βοήθεια σε πρόσφυγες και μετανάστες που αναζητούν την ελευθερία από τις διώξεις και τη βία, ανέφερε ο Πρόεδρος Ομπάμα, αποδεχόμενος τα διαπιστευτήρια του νέου πρέσβη της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, Χάρη Λαλάκου, σε σύντομη τελετή στο Λευκό Οίκο.

Εγκληματική χαρακτήρισε την απλή αναλογική ο Κ. Μητσοτάκης

«Εγώ, όταν με το καλό κερδίσουμε τις εκλογές, αμέσως μετά και εφόσον έχει ψηφιστεί η εγκληματική απλή αναλογική, θα ανοίξω θέμα εκλογικού νόμου να συζητηθεί σε ουδέτερο πολιτικό χρόνο», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινοβραδινή εκπομπή «ΕΝΙΚΟΣ» στο Star Channel.

Αίτηση για το άρθρο 99 από την Μαρινόπουλος

Αίτηση για το Αρθρο 99 υπέβαλλε η Μαρινόπουλος ΑΕ, η οποία συζητείται το μεσημέρι της Τρίτης στο Πρωτοδικείο. Από το περιβάλλον της εταιρείας τονίζεται πως πρόκειται για την μοναδική επιλογή που είχε η αλυσίδα προκειμένου να διασφαλίσει την λειτουργία της σαν βιώσιμη οικονομική μονάδα και να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας αλλά και οι οφειλές προς τους προμηθευτές.

Ένα drone «πύραυλος» Tο GT-R drone με 0–100 χλμ/ώρα σε μόλις 1.3 δευτερόλεπτα

Η Nissan αποκάλυψε το GT-R Drone, ένα από τα ταχύτερα FPV  (First Person View) αγωνιστικού τύπου drones  στον κόσμο.
Κατασκευασμένο για να είναι σε θέση να «συμβαδίσει» με το νέο 2017 GT-R κατά τη διάρκεια  τηλεοπτικών γυρισμάτων σε πίστα, το συγκεκριμένο drone διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από πλευράς επιδόσεων.

Η Mercedes AMG GT-R έχει αγωνιστικά γονίδια, πολλά άλογα και χαμηλό βάρος

Η Mercedes AMG GT ήταν αναμενόμενο ευθύς εξαρχής πως δεν θα έμενε στα 510 άλογα της GT S, κάτι που επιβεβαιώθηκε με την παρουσίαση της GT-R, της κορυφαίας, προς το παρόν τουλάχιστον εκδοχή της.
Η οποία GT-R έχει υιοθετήσει αρκετά από τα χαρακτηριστικά της αγωνιστικής GT3, με αποτέλεσμα να έχει μεγαλύτερα μετατρόχια και φοιυσκώμενα φτέρα,

Πέθανε ο Μπαντ Σπένσερ σε ηλικία 86 ετών ο Ιταλός ηθοποιός Κάρλο Πεντερσόλι.

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο Ιταλός ηθοποιός Κάρλο Πεντερσόλι, που έγινε γνωστός ως Μπαντ Σπένσερ, θρυλικός πρωταγωνιστής των σπαγγέτι γουέστερν.

Όπως μεταδίδει το BBC δεν υπέφερε καθόλου κατά τις τελευταίες του ώρες και οι τελευταία του λέξη, όπως είπε ο γιος του, ήταν «ευχαριστώ».

EURO 2016: δίκαιη πρόκριση της Ισλανδίας στους 8, σπίτι της η Αγγλία

Πανάξια η Ισλανδία πέταξε την οπισθοδρομική ποδοσφαιρικά Αγγλία από τα προημιτελικά του EURO 2016 νικώντας την απόλυτα δίκαια με 2-1, πρώτη στην ιστορία τους, δημιουργώντας και την απαραίτητη έκπληξη, που κάθε διοργάνωση έχει να επιδείξει. Αν δεν ήταν και η Ουαλία να συνεχίζει, θα μιλούσαμε και για ποδοσφαιρικό BREXIT, 24 ώρες μετά το δημοψήφισμα.