Θεωρίες του χρέους: Από την ασυδοσία της Βασιλικής Αυλής στους ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς. Από τον Κέυνς στη Συνθήκη του Μάαστριχτ

Η κάμψη της διεθνούς και της ευρωπαϊκής οικονομίας ανέδειξε μια σειρά αντινομιών στο οικοδόμημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Καθώς όμως η κρίση χρέους απειλεί όλο και περισσότερο την Ευρωπαϊκή συνοχή, η ισχύς της Ευρωπαϊκής οικονομίας γίνεται κυρίαρχο μέλημα.

Δεν τίθεται ζήτημα ούτε τρίτου μνημονίου, ούτε νέου δανείου δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας

«Ρήξη με τη διαπλοκή, λύση με την Ευρώπη» δηλώνει πρωθυπουργός, ο οποίος απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο λήψης νέων υφεσιακών μέτρων που «αντίκεινται στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης».

Ξέμειναν από πράσινη ανάπτυξη επτά περιοχές της χώρας

Οι Σέρρες, τα Φάρσαλα, η Νίσυρος, το Νεστόριο Καστοριάς, ο Βελβεντός Κοζάνης, το Μαλεβίζι Κρήτης και η Σητεία επιλέχθηκαν πριν από τρία χρόνια να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Πράσινες Αγροτικές και Νησιωτικές Κοινότητες – Νέο Πρότυπο Ανάπτυξης».

Δείτε τις 15 πιο sexy γυμνάστριες του Instagram

Όλοι οι οπαδοί του γυμναστηρίου έχουν ως στόχο ένα απίστευτο σώμα. Η βιομηχανία γυμναστικής είναι μια επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων, κυρίως λόγω των προϊόντων που υπόσχονται εκπληκτικά σώματα.
Αυτή η τάση αποτυπώνεται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Instagram

Αυτή είναι η hot μάρκα μικροσκοπικών ρούχων που τρελαίνει τις 16χρονες

Ιταλική εταιρεία ρούχων έχει γίνει το πιο hot όνομα στην εφηβική μόδα παγκοσμίως καταφέρνοντας να μαγέψει τις 16χρονες. Η Brandy Melville με τα μικροσκοπικά top, τις μίνι φούστες, τα μεσάτα σορτς, τα φαρδιά πουλόβερ, πριν από πέντε χρόνια εισέβαλε στην αμερικανική αγορά και άλλαξε τα πάντα.

Τι πρέπει να σπουδάσετε αν θέλετε να γίνετε δισεκατομμυριούχοι

Πόσο ρόλο παίζουν τελικά οι σπουδές για κάποιον που θέλει να γίνει δισεκατομμυριούχος; Η απάντηση είναι, αρκετά μεγάλο, αφού σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Approved Index, διαπιστώθηκε πως το ένα πέμπτο των πλουσίων ή αλλιώς το 22%, έχουν σπουδάσει μηχανολογία ενώ η δεύτερη πιο δημοφιλής επιλογή είναι τα logistics.

Εγγραφο Βούτση: Σε ποιους θα δίνεται ελληνική ιθαγένεια

Τα επόμενα θεσμικά βήματα που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση με ρυθμίσεις για τους πολίτες τρίτων χωρών και τον Κώδικα Ιθαγένειας, περιγράφει έγγραφο του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκου Βούτση που διαβιβάστηκε στη Βουλή στις 24 Μαρτίου.

«Χαράτσια» το 62% του λογαριασμού της ΔΕΗ

Δεν είναι μία, ούτε δύο, αλλά οκτώ οι χρεώσεις που "φουσκώνουν" τους λογαριασμούς του ρεύματος, οι οποίες μάλιστα δεν αφορούν αποκλειστικά τις παροχές ηλεκτρικού, ενώ τα έσοδα κάποιων από αυτών δεν σχετίζονται με τη ΔΕΗ. Ποιες είναι αυτές οι χρεώσεις;

Η Γερμανία θα χρειαστεί 500.000 μετανάστες εκτός Ε.Ε για να παραμείνει ισχυρή

Στο 1/3 θα μειωθεί ως το 2050 ο αριθμός των ανθρώπων στην Γερμανία που θα μπορούν να εργαστούν, πράγμα που σημαίνει πως αν δεν βρεθούν 276.000 ως 491.000 νέοι μετανάστες από χώρες εκτός Ε.Ε., δεν θα κατορθώσει η Γερμανία να διατηρήσει την πρώτη θέση στις οικονομίες της Ευρώπης.

Πώς απέκτησε περιουσία $30 δισ. το παιδί που φορούσε κουρέλια

Είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ασία με περιουσία που ανέρχεται σε σχεδόν 32 δισ. δολάρια. Αλλά δεν ήταν πάντα έτσι.
Ο Li Ka – Shing, πρόεδρος της Hutchison Whampoa, ο οποίος έκλεισε άλλο ένα mega – deal, αγοράζοντας τον δεύτερο μεγαλύτερο πάροχο κινητής τηλεφωνίας της Βρετανίας, την Ο2, γεννήθηκε φτωχός και, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, η πορεία του δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια σειρά εκπληκτικών συγκυριών και γεγονότων που τον οδήγησαν στην κορυφή.

Κριτική στην κυβέρνηση απο την "Εφημερίδα των Συντακτών" για τις αδειοδοτήσεις των σταθμών

Καλεί το Μαξίμου να υλοποιήσει τις προεκλογικές του εξαγγελίες άμεσα, διαφορετικά θα «χορεύει με τη διαπλοκή» - Καταγράφει και τις οικονομικές υποχρεώσεις των σταθμών
Αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών κάνει η "Εφημερίδα των Συντακτών"

Deli in a box: Οι δύο φίλες που μετέτρεψαν την αγάπη τους για την ελληνική γαστρονομία σε επιχείρηση

Από την κουζίνα των μανάδων τους, όπου ανακατευόταν με τις κατσαρόλες και τις κουτάλες, μέχρι και τη συγκατοίκηση, όπου τάιζαν πάντα με χαρά όλους τους φίλους τους, η αγάπη για τη μαγειρική και το καλό φαγητό ένωσε την Έφη και την Αθήνα.

Eurimac: Η βορειοελλαδική εταιρεία που τετραγώνισε τα μακαρόνια

Η Eurimac ΑΕ, η γνωστή βορειοελλαδική βιομηχανία ζυμαρικών αποκάλυψε μία παγκόσμια, πατενταρισμένη καινοτομία, το τετράγωνο μακαρόνι. Έτσι, μετά τους Ιάπωνες που τετραγώνισαν τα καρπούζια, έχουμε την ελληνική εταιρεία, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, να βγάζει από την παραγωγή πέντε είδη τετράγωνων ζυμαρικών, τα «tetragono» by Eurimac.

Αυτό το ζευγάρι ακροβατών παντρεύτηκε 38 φορές, μέσα σε 83 μέρες και σε 6 ηπείρους

Η 30χρονη Cheetah Platt και οι 32χρονος Rhian Woodyard αποφάσισαν, αντί να ξοδέψουν τα χρήματά τους για να κάνουν μία μεγαλοπρεπή τελετή στο Λος Άντζελες, να γυρίσουν μαζί τον κόσμο και στην πορεία να κάνουν και 38 τελετές γάμου. Για λιγότερο από 3.000 δολάρια το άτομο, το ζευγάρι ακροβατών, οργάνωσε ένα εντυπωσιακό ταξίδι 83 ημερών σε 11 διαφορετικές χώρες.

Στην κόλαση της βίλας του Playboy: Όργια με ναρκωτικά και σαμπάνια σύμφωνα με τα κουνελάκια του Χιου Χέφνερ

Οι περισσότεροι μάθαμε την Holly Madison από την ριάλιτι σειρά «The girls next door» που έπαιζε το συνδρομητικό κανάλι E!entertainment από το 2005 ως το 2010. Ήταν μία από τις τρεις κοπέλες που πρωταγωνιστούσαν στη σειρά ως φιλενάδες του Χιού Χέφνερ.

100 επίλεκτες ξανθιές σε 100 δευτερόλεπτα από το Playboy

Οι ξανθιές λατρεύονται, κυριολεκτικά και μεταφορικά, από την αρχαιότητα ακόμα – και ακόμα και όσοι αρέσκονται σε άλλες...κατηγορίες, αναγνωρίζουν ότι το ξανθό χρώμα μαλλιών είναι σαφώς εντυπωσιακό και σίγουρα τραβάει τα βλέμματα.

Φάκελος Ανεξιχνίαστα Εγκλήματα: Ο «Alex» με τη διπλή ζωή, τον οποίον ανατίναξαν στο αυτοκίνητό του

Πρωινό 29ης Δεκεμβρίου 2014. Smart ανατινάζεται εν κινήσει στην Αττική Οδό καθώς κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Ο 35χρονος οδηγός, γνωστός ως «Alex», χάνει τη ζωή του επιτόπου και η 26χρονη φίλη του –συνοδηγός- τραυματίζεται σοβαρά.