Το άλμπουμ της ζωής του Τραμπ: Από τα παιδικά χρόνια στη δόξα και την Προεδρία

Η ζωή του μεγιστάνα των ακινήτων που έκανε το όνομά του εμπορικό σήμα για τα πάντα και κατάφερε να διαψεύσει κάθε πρόβλεψη. 
Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους στις ΗΠΑ κυρίως χάρη στο ταλέντο του να επαναφέρει συνεχώς τον εαυτό του στην δημοσιότητα.
Ο μεγιστάνας των ακινήτων, έγινε celebrity λόγω της φανταχτερής προσωπικής του ζωής και επειδή έκανε το όνομά του, εμπορικό σήμα για τα πάντα!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που δεν θα άφηνε ο Κιμ Γιονγκ Ουν να βγουν από την Β. Κορέα (εικόνες)

Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας είναι η πιο μυστικοπαθής χώρα και το πιο απομονωμένο καθεστώς στον κόσμο.
Έτσι, όταν οι φωτογράφοι καταφέρνουν να βρίσκονται στην χώρα και να φεύγουν από αυτή χωρίς την κράτηση τους, οι εικόνες που μπορούν να μεταφέρουν χαρίζουν έκπληξη για την κρυφή ζωή της Βόρειας Κορέας.

Π. Καμμένος: Όποιος δεν αισθάνεται Έλληνας, να γυρίσει στην πατρίδα του

«Τέτοια φαινόμενα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά στις Ένοπλες Δυνάμεις» τόνισε ο Πάνος Καμμένος για το περιστατικό με τους νεοσύλλεκτους που φωτογραφήθηκαν, σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, το πρωί της Τρίτης, ο υπουργός Αμυνας τόνισε: «Όποιος δεν αισθάνεται Έλληνας, καλό θα ήταν να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του».

Αν δεν ήμουν γυναίκα του Μητσοτάκη...

Αν και η Μαρέβα Μητσοτάκη (φωτογραφία) ανοίγει τελευταίως νέες δουλειές (που πάνε, όπως λέει, πολύ καλά) στα Εμιράτα, ωστόσο δηλώνει απογοητευμένη από την επιχειρηματική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Σε τέτοιον βαθμό μάλιστα που θα μπορούσε εύκολα να μεταναστεύσει από αυτή τη χώρα, όπως κάνουν χιλιάδες νέοι, επιστήμονες, επαγγελματίες κ.ά.: «Αν δεν ήμουν γυναίκα του Μητσοτάκη, θα είχα φύγει από την Ελλάδα» λέει συχνά.

Τραίνο κόβει στη μέση νταλίκα σε διάβαση που δεν κατέβηκαν οι μπάρες Video.

Οι αρχές στην πολιτεία της Γιούτα των ΗΠΑ κάνουν ερευνά γιατί σιδηρόδρομική διάβαση δεν ήταν προς τα κάτω η μπάρες και τα φώτα και κουδούνια ήταν μακριά, όταν μια διώροφη επιβατική αμαξοστοιχία πέρασε τη διάβαση βίαια κόβοντας την νταλίκα στα δυο. 

Ενα στα 10 πρατήρια βενζίνης «κλέβει» έως και 10% στα καύσιμα

Ένα στα δέκα πρατήρια σε Θεσσαλονίκη, Μαγνησία και Αχαΐα παραδίδουν λιγότερο καύσιμο στους καταναλωτές από αυτό που φαίνεται στην αντλία και το ποσοστό απόκλισης κλιμακώνεται μέχρι 9,69%.

Τα στοιχεία προκύπτουν από έρευνα που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών, τον Δεκέμβριο του 2016, με μυστικό όχημα του Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) που ελέγχει την ακρίβεια της παραδιδόμενης ποσότητας καυσίμου στην αντλία.

Νίκος Μωραΐτης: Διαβάζω Πρετεντέρη

Διαβάζω Πρετεντέρη και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στη δημόσια σφαίρα τίποτα πιο κωμικό – στην Ελλάδα τουλάχιστον, διότι στην Αμερική υπάρχει κι ένας Τραμπ.

 Έχω μία καθημερινή διασκέδαση από τότε που έγινε γνωστό ότι ο Βασίλης Μουλόπουλος αναλαμβάνει το ΔΟΛ: Διαβάζω Πρετεντέρη.
Διαβάζω Πρετεντέρη και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.

«Γαλάζιος» δήμαρχος καταγγέλλει Μητσοτάκη, Βορίδη και συγχαίρει Τσίπρα, Βιντεο.

Σε μία κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς εντός της «γαλάζιας» παράταξης, προχώρησε ο δήμαρχος Έβρου, Ευάγγελος Λαμπάκης, με αφορμή τα χρυσωρυχεία στην περιοχή.
Ο δήμαρχος, που ανήκει στη Νέα Δημοκρατία, με δήλωσή του σε τοπικό κανάλι,

Α. Τσίπρας: Δεν θα νομοθετήσουμε ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες στέλνει ο Αλέξης Τσίπρας με συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» στο φύλλο της Τετάρτης με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και τη  συμπλήρωση δύο ετών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Οι 8 cool στιγμές της Michelle Obama για τις οποίες μας λείπει ήδη ,Video.

Η μόνη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ που θα θέλαμε για φίλη μας. Michelle εσύ, superstar!
Υπάρχει μία άποψη που λέει πως το πιο ενδιαφέρον κεφάλαιο στην προεδρία του Barrack Obama ήταν η Michelle. Μια γυναίκα που με τον αυθορμητισμό και τη χαλαρότητά της ανέβασε τον πήχη σε ό,τι υπαγορεύει ο τίτλος της "Πρώτης Κυρίας" των ΗΠΑ.

Πρώτες Κυρίες: Οι καλύτερες τουαλέτες σε ορκωμοσίες προέδρων των ΗΠΑ

Αυτές οι Πρώτες Κυρίες έγραψαν ιστορία με τις στιλιστικές τους επιλογές στις τελετές ορκωμοσίας των συζύγων τους.
Οι Πρώτες Κυρίες έχουν υπάρξει συχνά trendsetters: Από τα καπέλα της Jackie O' μέχρι τα χρωματιστά, αμάνικα στιλ της Michelle Obama. Αλλά πριν αλλάξουν την ιστορία της μόδας, παρουσιάστηκαν στον πλανήτη πρώτη φορά στην τελετή ορκωμοσίας του συζύγου τους. Δες παρακάτω τις καλύτερες τουαλέτες σε τελετές ορκωμοσίας των τελευταίων 50 ετών.