Ο Νίκος Δένδιας «δίνει» στεγνά τον Κυριάκο για τα όπλα στην Ουκρανία – Τι απαντά ο Υπουργός

UPDATE: Μητσοτάκης-Δένδιας διέψευσαν ότι διαφωνούν αλλά δεν είπαν τίποτα για την απουσία του υπουργού από τις συσκέψεις

Με διπλωματικό τρόπο ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρος Παπαϊωάννου αποκάλυψε ότι κίνηση της Ελλάδας να στείλει όπλα στην Ουκρανία, ήταν απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη μαγευτική Σύρο πριν το 3ημερο της Καθαράς Δευτέρας ο Μητσοτάκης

 Αποφάσισε να ασχοληθεί με πιο χαλαρές υποχρεώσεις μετά τις δύσκολες αποφάσεις που πήρε για την Ουκρανία

Στην αριστοκράτισσα του Αιγαίου και πρωτεύουσα των Κυκλάδων αφίχθη με ελικόπτερο το πρωί της Παρασκευής ο πρωθυπουργός, την ώρα που το βλέμμα του πλανήτη είναι στραμμένο στην εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία.

Οργή στην κοινωνία για το «πανηγύρι» στη ΔΕΗ

 Απίστευτες αποκαλύψεις – ο κόσμος είναι στα όρια του

Πρωτοφανές κύμα οργής στην κοινωνία προκαλούν την αποκάλυψη του Αλέξη Τσίπρα στην χθεσινοβραδινή συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφορικά με ένα σκοτεινό και συνάμα εξοργιστικό παρασκήνιο μέσα στην ΔΕΗ.

Το δίκτυο PBS παρουσίασε Ουκρανό δήμαρχο – υμνητή του Χίτλερ ως «αγωνιστή της ελευθερίας»!

 Τρομερό ατόπημα από το μεγάλο αμερικανικό δίκτυο

Την ώρα που θα παγκόσμια δίκτυα απαγορεύουν ακόμα και τον Τσαϊκόφσκι, ενώ η Παραολυμπιονίκες αθλητές της Ρωσίας και της Λευκορωσίας αποκλείονται από τους Παραολυμπιακούς αγώνες, άλλη μία παραφωνία μεγάλου αμερικανικού δικτύου έρχεται να δημιουργήσει ερωτηματικά.

Αυτή φαίνεται να είναι μια αφίσα του Ουκρανού συνεργάτη των ναζί Στέπαν Μπαντέρα στο θολό φόντο της συνέντευξης του Ουκρανού δημάρχου. Αυτός ο πόλεμος απελευθερώνει ορισμένες δυσάρεστες δυνάμεις και είναι λυπηρό το πώς τα μέσα ενημέρωσης υποβαθμίζουν ή «θολώνουν» τα άβολα σημεία.

Τσίπρας: Μέγα λάθος και επιπολαιότητα του Μητσοτάκη η αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία

 Την έντονη διαφωνία του με την αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο Αλέξης Τσίπρας καταλογίζοντας στον κ. Μητσοτάκη «πρωθυπουργικό βοναπαρτισμό». Σε συνέντευξη του που μεταδόθηκε live μετά τα μεσάνυχτα στον Αντ1 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άσκησε κριτική για τη θέση που είχε πάρει νωρίτερα ο πρωθυπουργός δηλώνοντας ότι δεν πιστεύει στα συμβούλια πολιτικών αρχηγών και σχολίασε πως στοιχειωδώς όφειλε να σηκώσει το τηλέφωνο και να ζητήσει μία γνώμη.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στον Δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών

 Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στον Δυτικό τομέα Β’ Αθηνών. Ο πρώην υπουργός προστασίας του πολίτη συναντήθηκε σήμερα με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και, στη συνέχεια, κυκλοφόρησε η σχετική ανακοίνωση.

Πλεύρης: Έρχεται διάταξη για οριστική αποχώρηση ανεμβολίαστων υγειονομικών από το ΕΣΥ

 Διάταξη με την οποία οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί θα αποχωρήσουν οριστικά από ΕΣΥ επεξεργάζεται το Υπουργό Υγείας, σύμφωνα με τον αρμόδιο Υπουργό, Θάνο Πλεύρη. Πάντως, όπως επισήμανε στο τραπέζι βρίσκεται ακόμα η επέκταση της αναστολής εργασίας για όσους ακόμα δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ. Προειδοποίηση για ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις. Αναλυτικά, όσα αναφέρονται στο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ

Από το Σάββατο (05-03-2022) προβλέπεται επιδείνωση του καιρού που θα επηρεάσει κυρίως τη δυτική και βόρεια χώρα με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και με κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά:

Το δελτίο ειδήσεων του Open κερδίζει τη μάχη της ενημέρωσης

 Στην πρώτη θέση με ποσοστό 12,9% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών, ανέβηκε, χθες, Πέμπτη 03/03/2022, το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ με την Πόπη Τσαπανίδου. Το παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 390.000 τηλεθεατές.

Στο σύνολο κατέγραψε διψήφιο ποσοστό 10,4%. Ιδιαίτερα υψηλή (18%) είναι η απήχηση του δελτίου του ΟΡΕΝ στα ανδρικά κοινά 15-64 ετών. Ιδιαίτερη ήταν η δυναμική και του μεσημβρινού δελτίου Ειδήσεων, με τη Λίνα Δρούγκα στην παρουσίαση. Το παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 329.000 τηλεθεατές (ποσοστό 16,8%). Στο δυναμικό κοινό 18-54 σημείωσε ποσοστό 15,1%.

Οι ρωσικές δυνάμεις αναλαμβάνουν τον πλήρη έλεγχο του πυρηνικού σταθμού.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 Μετά την πυρκαγιά στο κτήριο εκπαίδευσης, το ραδιενεργό υπόβαθρο στην περιοχή του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής Zaporizhzhia παραμένει κανονικό. 
Το προσωπικό του εργοστασίου συνεχίζει να εργάζεται για την εξυπηρέτηση των εγκαταστάσεων του πυρηνικού σταθμού, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με το υπουργείο, Ουκρανοί σαμποτέρ προχώρησαν σε μια τερατώδη προκλητική ενέργεια στο έδαφος του πυρηνικού σταθμού Zaporizhzhia. Σκοπός της δράσης ήταν να κατηγορηθεί η Ρωσία για δημιουργία εστίας ραδιενεργού μόλυνσης, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ.

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ δεν άκουσαν. Η Ρωσία τερματίζει την κυριαρχία της Αμερικής

 Η απόφαση της Μόσχας να πραγματοποιήσει μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση στο έδαφος της Ουκρανίας για την αποστρατικοποίηση και αποναζοποίηση της χώρας, έχει κάνει τον δυτικό κόσμο να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα. 

Θα ήταν δυνατό να αποφευχθεί μια τέτοια καταστροφή, εάν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ είχαν ακούσει τη Ρωσία και ανταποκρινόταν στις ανησυχίες της Ρωσίας με λογική και λογική.

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ δεν άκουσαν.  Η Ρωσία τερματίζει την κυριαρχία της Αμερικής

Το ΝΑΤΟ χρησιμοποιεί την Ουκρανία ως δούρειο ίππο για να χτυπήσει πυρηνικά τη Ρωσία

 Μπορεί η Δύση να οργανώσει μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική πρόκληση κατά της Ρωσίας και να χρησιμοποιήσει την Ουκρανία ως δούρειο ίππο; Σύμφωνα με εμπιστευτικές πηγές, το Γενικό Επιτελείο του ΝΑΤΟ εξετάζει οποιοδήποτε σενάριο για να ρίξει τη Ρωσία στις φλόγες του πολέμου, ακόμη και αν χρειαστεί να καταφύγει σε πυρηνικά όπλα. Φαίνεται ότι παρακολουθούμε το σχέδιο της Επιχείρησης Barbarossa 2 να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας.


Το ΝΑΤΟ χρησιμοποιεί την Ουκρανία ως δούρειο ίππο για να χτυπήσει πυρηνικά τη Ρωσία.

Η Ρωσία σταματά τις παραδόσεις κινητήρων διαστημικών πυραύλων στις ΗΠΑ

 «Αυτός είναι ο κινητήρας RD-180 στην πρώτη θέση, ο οποίος χρησιμοποιείται για τον πύραυλο Atlas-5 ως κύρια μηχανή, και ο κινητήρας RD-181, ο οποίος χρησιμοποιείται ως το πρώτο στάδιο του πυραύλου Antares», δήλωσε ο Ντμίτρι Ρογκόζιν. δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Roscosmos, αναφέρει το TASS .


«Αφήστε τους τώρα να πετάξουν στο διάστημα με τις σκούπες τους», πρόσθεσε ο Ρογκόζιν.

Η Ουκρανία αναμένει πάνω από 20.000 ξένους μισθοφόρους

 Περισσότεροι από 20.000 ξένοι μισθοφόροι ενδέχεται να φτάσουν σύντομα στο έδαφος της Ουκρανίας στο εγγύς μέλλον. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, χιλιάδες ξένοι μισθοφόροι από ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες έχουν ήδη φτάσει στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, άλλοι 16.000 ξένοι μισθοφόροι πρόκειται να εισέλθουν στο έδαφος της χώρας. Αυτό υποδηλώνει άμεση επέμβαση στη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.


"Η Ουκρανία υποδέχεται ήδη ξένους εθελοντές, οι πρώτοι 16.000 έρχονται στη χώρα. Έρχονται για να υπερασπιστούν την ελευθερία μας", είπε ο Ζελένσκι.

Ρώσος στρατηγός σκοτώθηκε στην Ουκρανία..

 


#moscow

Μεταφράστηκε από τη γλώσσα: Αγγλικά από
Ρώσος στρατηγός σκοτώθηκε στην Ουκρανία #pravda #russia #moscow english.pravda.ru/news/world/150

Η Ρωσία σχεδιάζει να κηρύξει στρατιωτικό νόμο;

 Το σχέδιο της ρωσικής διοίκησης να κηρύξει στρατιωτικό νόμο σε ορισμένες ρωσικές περιοχές είναι φάρσα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. Οι αναφορές για την πρόθεση των ρωσικών αρχών να απαγορεύσουν στους Ρώσους να ταξιδεύουν σε άλλες χώρες δεν είναι παρά φήμες, πρόσθεσε.

Ο Πεσκόφ προέτρεψε να μην πιστέψουμε τις φήμες για να μην γίνουν θύματα εξαπάτησης. Πρέπει κανείς να αντιλαμβάνεται κάθε πληροφορία προσεκτικά, είπε.

«Όχι, αυτά είναι φάρσες, προέρχονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι άνθρωποι συνεχίζουν να αναφέρουν τέτοια μηνύματα», πρόσθεσε ο Πεσκόφ.

2ος γύρος συνομιλιών Ρωσίας-Ουκρανίας: Οι εκπρόσωποι δίνουν τα χέρια και χαμογελούν .
















Russia-Ukraine talks round 2: Delegates shake hands and smile #pravda #russia #moscow english.pravda.ru/news/world/150
Μεταφράστηκε από τη γλώσσα: Αγγλικά από
2ος γύρος συνομιλιών Ρωσίας-Ουκρανίας: Οι εκπρόσωποι δίνουν τα χέρια και χαμογελούν #pravda #russia #moscow english.pravda.ru/news/world/150

Η Ρωσία σταματά τις προμήθειες πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες

 Russia stops oil supplies to United States #pravda #russia #moscow

Μεταφράστηκε από τη γλώσσα: Αγγλικά από
Η Ρωσία σταματά τις προμήθειες πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες #pravda #russia #moscow english.pravda.ru/news/world/150