Ρ. Σβίγκου: Πολύ πρόσφατα για να λησμονιούνται τα «έργα και οι ημέρες» της ΝΔ στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση..

Επίθεση στη ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου για την ΕΡΤ, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, τονίζοντας ότι «τα «έργα και οι ημέρες» της ΝΔ στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση είναι πολύ πρόσφατα για να λησμονιούνται».

ΕΡΤ: Ώρα Μηδέν (ERT: On the edge)TO.. BINTEO 11 Ιουν 2013

«Έφυγε» ο Black, o τραγουδιστής του «Wonderful Life»( picture+video )

Σε ηλικία μόλις 53 ετών, έφυγε από τη ζωή χτες βράδυ ο γνωστός και πολυαγαπημένος τραγουδιστής Black.
Είχε γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία, κυρίως την δεκαετία του 80, μέσα από τα δημοφιλή τραγούδια «Wonderful Life» και “Everything’s Coming Up Roses”.

«Ο κουρέας της Σεβίλλης» στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Η επέτειος των 200 ετών από την πρώτη παρουσίαση του «Κουρέα της Σεβίλλης», γιορτάζεται παγκοσμίως το 2016 και η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει μια νέα ανατρεπτική παραγωγή του αριστουργήματος του Ροσσίνι, σε μουσική διεύθυνση των Μίλτου Λογιάδη, Κωνσταντίνου Δημηνάκη και σκηνοθεσία του διακεκριμένου Ιταλού σκηνοθέτη Φραντσέσκο Μικέλι, από τις 13 Φεβρουαρίου και για 10 παραστάσεις στο Θέατρο Ολύμπια.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ισραήλ στο Μέγαρο Μουσικής

Δύο συναυλίες, με διαφορετικά προγράμματα, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, στις 8:30 το βράδυ, δίνει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ισραήλ, υπό τον Ζούμπιν Μέτα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Οι νέες εμφανίσεις της Φιλαρμονικής του Ισραήλ, στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Κύκλου Διεθνείς Ορχήστρες, που έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς σπουδαία σύνολα και φημισμένους μαέστρους.

Amir Hossein Zamaninia- Ιρανικό ενδιαφέρον για εξαγορά των ΕΛΠΕ

Το υπουργείο πετρελαίου του Ιράν θα στηρίξει τις ιρανικές εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε σχέδιο εξαγοράς των ΕΛΠΕ δήλωσε ο υφυπουργός πετρελαίου του Ιράν Amir Hossein Zamaninia σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.